dtomgr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Έχω 3 19" οθόνες και θέλω να τις συνδέσω και τις 3 στον υπολογιστή μου.... θέλω να είναι κλόνοι , χωρίς να επεκτείνω την επιφάνεια μου , γιατι θα τοποθετηθούν σε διαφορετικά σημεία... το θέμα είναι με ποιό τρόπο να το υλοποιήσω αυτό. Να αγοράσω 2 κάρτες γραφικών ή να χρησιμοποιήσω διακλαδωτή ενισχυτή ; πόσα μέτρα μπορεί να είναι το DSUB το καλώδιο χωρίς να έχω απώλειες... ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος σύνδεσης τους; Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 αυτο που λες το εχω κανει με 2 οθονες αλλα με τον ιδιο τροπο γινετε και με παραπανω.το εχω κανει me video spitter τιμη 50 ευρω για 2 οθονες και λιγο παραπανω για 4 οθονες.ουτε sofftware ουτε τιποτα.εχω βαλει 5 μετρα και 10 μετρα καλωδια d-sub και παιζω κανονικα.υπαρχουν και ενισχυμενα καλωδια και ειναι νορμαλ σε τιμη 10 -15 ευρω.
j11h Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Εγω παλι θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται να συνδεσω 3 οθονες 20αρες ιδιας μαρκας αλλα διαφορετικο μοντελο(ολες με DVI) ωστε να εχω μια ενιαια επιφανεια εργασιας? Με τις αναλυσεις τι θα γινει?Να προσθεσω πως το pc μου εχει για καρτα γραφικων την nvidia 9600gt.
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 για 2 οθονες ναι για 3 οθονες πρεπει να εχει 2 καρτες.και με nvidia Νομιζω δεν γινετε οτι γινετε μονο με ati crossfire.αναλυσεις οσο θυμαμε μπορεις να βαλεις διαφορετικη σε καθε οθονη.τωρα με μια καρτα δεν νομιζω να μπορει να γινει.
j11h Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 για 2 οθονες ναι για 3 οθονες πρεπει να εχει 2 καρτες.και με nvidia Νομιζω δεν γινετε οτι γινετε μονο με ati crossfire.αναλυσεις οσο θυμαμε μπορεις να βαλεις διαφορετικη σε καθε οθονη.τωρα με μια καρτα δεν νομιζω να μπορει να γινει. Διλαδη εαν εχω crossfirex απλα συνδεω τα dvi πανω στις καρτες και μετα ''καθαρισα'' φανταζομαι. Επισης ειδα κι αυτο εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512086 καμια ιδεα,το εχει δουλεψει κανεις?
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 δεν το εχω δουλεψει αλλα ειναι απειρα τα λεφτα .προτιμω να τα παρω σε καρτες.ειχα ενα mobo με 4 pci express νομιζω ηταν και κατι ελεγε μεχρι 8 Monitros.atti crossifre παντα.
j11h Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 δεν το εχω δουλεψει αλλα ειναι απειρα τα λεφτα .προτιμω να τα παρω σε καρτες.ειχα ενα mobo με 4 pci express νομιζω ηταν και κατι ελεγε μεχρι 8 Monitros.atti crossifre παντα. ωραια θα το εχω υποψην μου.παντος εχεις δικιο,καλυτερα crossfirex και 2 καρτες παρα 350 ευρο για το τιποτα. Ευχαριστω!!!
j11h Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Οι καρτες θα κανουν και για παιχνιδι. Βασικα μου ηρθε μια τρελη ιδεα και θα ηθελα να ξερω αν γινεται. Μπορω να συνδεσω τις 2 πλαινες οθονες με usb μεταξυ τους και μετα πανω σε ενα dvi και το δευτερο dvi να το συνδεσω κατευθειαν στην κεντρικη οθονη?
j11h Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 ενωση οθονων με usb δεν γινετε. Γι'αυτο http://www.youtube.com/watch?v=lnycEPymZF8 τι εχεις να πεις? Δεν ισχυει κατι τετοιο ? Sorry αν σε κουρασα αλλα εισαι ο μονος μεχρι τωρα που εχει αποψη για αυτο το θεμα. Ευχαριστω και παλι!
opts Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 USB Display Adapter for VGA or DVI Monitors $149 @ sewelldirect.com
j11h Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 USB Display Adapter for VGA or DVI Monitors $149 @ sewelldirect.com Κοιταξα στο ebay και το βρηκα και λιγο πιο φτηνα.Ειναι λιγο ρισκο βεβαια γιατι ειναι λιγο περιεργη η συνδεσμολογια,αλλα δεν παυει να ειναι και η πιο φτηνη λυση μεχρι τωρα. Παντος θα προσπαθησω να το ψαξω λιγο ακομη.
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μια δευτερη καρτα γραφικων κανει 60 ευρω.μδε 120 ευρω πηρα δυο ati 3650.με usb απλο δεν γινετε.τωρα αμα ειναι κατι special usb αυτο τοτε......εγω παντως προτιμω τις δυο καρτες.παλι πιο φτηνα.
j11h Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μια δευτερη καρτα γραφικων κανει 60 ευρω.μδε 120 ευρω πηρα δυο ati 3650.με usb απλο δεν γινετε.τωρα αμα ειναι κατι special usb αυτο τοτε......εγω παντως προτιμω τις δυο καρτες.παλι πιο φτηνα. Poulinos δεν λεω οτι δεν εχεις δικιο.Ισα ισα η λυση σου ειναι η καλυτερη,η πιο σιγουρη και η πιο λογικη.Οχι ομως και η πιο οικονομικη για εμενα ετσι οπως το σκεφτομαι τουλαχιστον. Σιγουρα οι περιεργες συνδεσμολογιες εχουν και πιο μεγαλο ρισκο. Αυτο που θελω να κανω,σιγουρα θα το εφαρμοσω μετα απο 6 μηνες,οποτε μεχρι τοτε εχω ακομη τον χρονο να συλλεξω τις απαρατητες πληροφοριες και να δω και την κινιση στην αγορα σχετικα μετ ις καρτες γραφικων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.