man_of_the_moon Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Κανοντας διπλο κλικ στον τοπικο δισκο ή σε αλλους εξωτερικου και εσωτερικου που εχω δεν με αφηνει να μπω και μου ανοιγει την καρτελα να επιλεξω το προγραμμα για να ανοιξω το αρχειο . Το εχει παθει κανενας? Μπορω να μπω στους σκληρους μεσω τις γραμμης διευθυνσεων γραφοντας πχ d:
chr1s Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 δοκίμασε το εξης 1)start-->run-->control Folders-->view-->και κανεις check to show hidden files and folder-->apply 2)start-->run-->c:\--> λογικα θα υπαρχει ενα αρχειο με ονομασια autorun.inf το οποιο και θα κανεις ανοιξεις και θα σβησεις τα ακόλουθα [AutoRun]open=rising.exe shellexecute=rising.exe shell\Auto\command=rising.exe κανεις save και restart τον υπολιγιστη αν λυθει το προβλημα κανεις το βήμα 2) και για τους αλλους δισκους !
snet Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 δεξι κλικ & ανοιγμα πανω στο δισκο δε σε αφηνει ??
man_of_the_moon Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 δοκίμασε το εξης 1)start-->run-->control Folders-->view-->και κανεις check to show hidden files and folder-->apply 2)start-->run-->c:\--> λογικα θα υπαρχει ενα αρχειο με ονομασια autorun.inf το οποιο και θα κανεις ανοιξεις και θα σβησεις τα ακόλουθα κανεις save και restart τον υπολιγιστη αν λυθει το προβλημα κανεις το βήμα 2) και για τους αλλους δισκους ! Η πλακα ειναι οτι δεν ενεργοποιει την επιλογη show hidden files and folders. Εκανα search για το αρχειο autorun.inf .Eχω καταλαβει την λογικη σου αλλα δεν μπορω να ολοκληρωσω τα βηματα . Κατι αλλο που μπορω να κανω? δεξι κλικ & ανοιγμα πανω στο δισκο δε σε αφηνει ?? Οχι δεν με αφηνει βγαζει ακριβως το ιδιο πραγμα>!
snet Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 με windows explorer ?? απο command line ?? υπαρχουν και αλλοι explorers & μαλιστα free αρκει το προβλημα να ειναι εκει και οχι αλλου....
washcloud Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Πρόσφατα δούλεψε για φίλο : http://www.mydigitallife.info/2007/04/19/unable-to-open-hard-or-usb-flash-drive-with-windows-script-host-cannot-find-script-file-autorunvbs-error/
chr1s Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Checkare αν έχει κολλησει virus ! στο search εκει που λέει -->all files and folder έχει επιλογή --->more advanced option και επιλέγεις-->search hidden files and folders Eπαναλαμβανω checkare μηπως εχει κολλησει virus !
man_of_the_moon Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Πρόσφατα δούλεψε για φίλο : http://www.mydigitallife.info/2007/04/19/unable-to-open-hard-or-usb-flash-drive-with-windows-script-host-cannot-find-script-file-autorunvbs-error/ Αυτο το ειχα παθει πριν καιρο . Το ειχα κανει και ειχε πιασει . Θα το ξαναδοκιμασω και θα πω . Checkare αν έχει κολλησει virus ! στο search εκει που λέει -->all files and folder έχει επιλογή --->more advanced option και επιλέγεις-->search hidden files and folders Eπαναλαμβανω checkare μηπως εχει κολλησει virus ! Πρεπει να εχει Ιο . Να εχει κανει την ζημια στο αρχειο και φυσικα πρεπει να κανω τωρα κατι ωστε να το επαναφερω . Εχω βρει κατι ιους αλλα αντε βγαλε ακρη τι και ποιος .! με windows explorer ?? απο command line ?? υπαρχουν και αλλοι explorers & μαλιστα free αρκει το προβλημα να ειναι εκει και οχι αλλου.... απο command line ?? Ναι μπαινω μια χαρα ετσι. Ευχαριστω παιδες για τις απαντησεις ψαχνω και εγω να δω τι μπορει να παιζει . Αν σας ερθει τιποτα αλλο στο μυαλο ριχτε το .
ftso Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δοκίμασε απο κάποιον φάκελο και ανεβαίνοντας επίπεδο αν θα μπείς στη ρίζα του δίσκου.Μυρίζομαι γνωστό ιό που κυκλοφορεί τελευταίος τον οποίο και να τον σβήσεις το πρόβλημα παραμένει.Λογικά θές αυτό που λέει ο @washcloud και ένα καλό καθάρισμα απο ιους.
Bspus Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 δοκιμασε απο γραμμη εντολων explorer c: Θα πρεπει να ανοιξει. Μετα, στη γραμμη διευθυνσης στον explorer, Που θα γραφει c:\, γραψε c:\autorun.inf Ασχετα με hidden files ενεργοποιημενα, αν υπαρχει autorun.inf θα στο ανοιξει με το notepad. Ειναι ακινδυνο αυτο. Αν υπαρχει, σβηστο.
man_of_the_moon Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δοκίμασε απο κάποιον φάκελο και ανεβαίνοντας επίπεδο αν θα μπείς στη ρίζα του δίσκου.Μυρίζομαι γνωστό ιό που κυκλοφορεί τελευταίος τον οποίο και να τον σβήσεις το πρόβλημα παραμένει.Λογικά θές αυτό που λέει ο @washcloud και ένα καλό καθάρισμα απο ιους. Καλημερα, Αυτο που λεει ο washcloud τελικα δεν πιανει στην περιπτωση αυτη . δοκιμασε απο γραμμη εντολων explorer c: Θα πρεπει να ανοιξει. Μετα, στη γραμμη διευθυνσης στον explorer, Που θα γραφει c:\, γραψε c:\autorun.inf Ασχετα με hidden files ενεργοποιημενα, αν υπαρχει autorun.inf θα στο ανοιξει με το notepad. Ειναι ακινδυνο αυτο. Αν υπαρχει, σβηστο. Οκ το βρηκα , το διεγραψα αλλα τιποτα ανοιγει παλι. Εντωμεταξυ μεσα ειχε ασυναρτησιες . > ;Kfsa7ow4KZKqA5lsAL2KkDwr0arwww33dKkLa2rSosa0ikpD2wDLdjFco4i4L2SkrsZAfea [AutoRun] ;42wrckd1s open=tgtighg.cmd ;wi4qieDKA295a7Kawkdo38eilso39JqjCp0kkAcF4d shell\open\Command=tgtighg.cmd ;7ciwioawJkpf5KL2fLkK2C0ld5f497AL42S8qIl7KwS5aJiKL4K2rJ7ip4LD3ka2q8s4i51k204j1J4L0srslA3L30 shell\open\Default=1 ;dw2lD3dwjri5o3K2daJjaisj4Ze0dqiAsfqKl55SalikeD2qakHLd45w3fLar4wKIj37k2rdJskJ8ljiesA59i6kZk04da4a shell\explore\Command=tgtighg.cmd ; tgtighg.cmd αυτο μου το βρισκει το antivirus σαν ιο ! Βρηκα και αυτο που αναφεραιτε στο παραπανω αρχειο . http://forum.pcastuces.com/lenteur_syteme_et_alertes_bidons-f25s38583.htm?page=1 Ξερει κανενας Γαλλικα ?
snet Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 shell\open\Command=tgtighg.cmd ??? αυτα δεν ειναι καθολου καλα !
man_of_the_moon Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 shell\open\Command=tgtighg.cmd ??? αυτα δεν ειναι καθολου καλα ! Οντως δεν ειναι καλα αλλα τι πρεπει να κανω ?
papahlamidas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Φίλε σε φίλο που είχε ξανά συμβεί το ίδιο ακριβώς με εσένα δούλεψε πολύ καλά η λύση του Opus Directory Κάνε μια δοκιμή και πες μου. Θα δεις ότι το Opus είναι κατά πολύ καλύτερο από τον Explorer τον windows. Επίσης σχετικά με τον ιό που λες την είχα πατήσει στο PC της αδερφής μου με παρόμοιο ιό και του έβαλα τον NOD32 και τον έστειλε από εκεί που ήρθε.
man_of_the_moon Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Φίλε σε φίλο που είχε ξανά συμβεί το ίδιο ακριβώς με εσένα δούλεψε πολύ καλά η λύση του Opus Directory Κάνε μια δοκιμή και πες μου. Θα δεις ότι το Opus είναι κατά πολύ καλύτερο από τον Explorer τον windows. Επίσης σχετικά με τον ιό που λες την είχα πατήσει στο PC της αδερφής μου με παρόμοιο ιό και του έβαλα τον NOD32 και τον έστειλε από εκεί που ήρθε. Ευχαριστω φιλε μου . Θα δοκιμασω και τον explorer που προτεινεις αλλα θα βαλω και το NOD32
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.