4saken Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 http://www.tv.com/greek/show/71239/summary.html?q=greek&tag=search_results;title;1 Πρωτη φορα σημερα το πετυχα,λεω να του δωσω μια ευκαιρια...Το χει δει κανεις?
chrispen Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 ναι το έχω δεί εγώ , μια συμπαθητική teenage σειρά, τίποτα παραπάνω. Έχει να κάνει με fraternities και το πόσο διάσημη είναι η αδερφή του πρωταγωνιστή και πόσο anti-social είναι αυτός.
momotis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Ειδα τα πρωτα επεισοδια και το σταματησα ενω ειχα ολοκληρη τη σεζον ετοιμη για προβολη. Σαχλο χιουμορ και πολυ προβλεψιμο σεναριο. Στα καλα της σειρας το "nerd" που πρωταγωνιστει,εχει καλο acting και μερικες σκηνες με τα "παθηματα" προκειμενου να μπει στην αδελφοτητα. Μετα το 4ο επεισοδιο κουραζει αρκετα..
liakos18 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Κι εγώ το έχω δει. Θα συμφωνήσω με τα παιδιά. Συμπαθητική αλλά τη βλέπεις μόνο αν βαριέσαι αρκετα..
DimitRi_Del Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Καλή είναι αλλά δεν τρελλαθηκα κιόλας. Βλέπεται ευχάριστα πάντος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.