Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

τωρα το χρησιμοποιώ χωρίς wireless και δεν έχω βάλλει password στον ρούτερ, μιλάω για το γενικό password, πειράζει; ή μπορεί κάποιος από το dslam να μου κάνει hacking.

Αν φτασει καποιος στο dslam για να "σου κανει hacking", ε, χαλαλι του. Και password να βαλεις στο router, απο αυτον δεν γλυτωνειςgrin.png

Σοβαρα τωρα, με το WPA και τοσους χαρακτηρες που εχεις βαλει δεν φοβασαι τιποτα.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

ναι sorry, WPA εννοώ,

αλλά αν ενεργοποιήσω το wifi καλό είναι να βάλλω και γενικό password στον ρούτερ; σωστά;;

Υep, ειναι μια καλη πρακτικη ακομα και οταν δεν εχεις ενεργοποιημενο το wifi

Δημοσ.

χωρίς client με backtrak υπάρχει λύση ?

το έχω αφήσει ώρες ανοιχτό αλλά δεν συνδέεται τπτ ασύρματο μάλλον στο δίκτυο :cry:

έχω πάρει το handshake

Δημοσ.

δεν είμαι και γνώστης του θέματος αλλά έχω την εντύπωση ότι αν δεν έχεις και client δεν βρίσκει pass

είναι wpa σε ένα NetfasterIad της Hol

το wordlist με τα εργοστασιακά pass δεν βρήκε κατι (pass is not in wordlist), άλλο wordlist δεν δοκίμασα

αν έχετε κάποιο link ευπρόσδεκτο

Δημοσ.

Αν επίσης το δίκτυο είναι wep δεν χρειάζεται client συνδεδεμένος.

Υπάρχουν πολλές επιθέσεις για WEP. Ορισμένες χρειάζονται client.

δεν είμαι και γνώστης του θέματος αλλά έχω την εντύπωση ότι αν δεν έχεις και client δεν βρίσκει pass

είναι wpa σε ένα NetfasterIad της Hol

το wordlist με τα εργοστασιακά pass δεν βρήκε κατι (pass is not in wordlist), άλλο wordlist δεν δοκίμασα

αν έχετε κάποιο link ευπρόσδεκτο

Ο client χρειάζεται μέχρι να πάρεις το αρχείο που περιέχει το handshake. Είναι ένα αρχείο λίγων kb με κατάληξη .ivs ή .cap, ανάλογα πως το έχεις ορίσει. Από κει και πέρα θέλει απλά ανάλυση με aircrack ή άλλο πρόγραμμα και δε χρειάζεται client, ούτε καν σύνδεση στο internet.

Δημοσ.

Γεια σας , οποιος εχει τετοια wordlist(cytaxxxx) ας κανει τον κοπο και να την ανεβασει, ή σε μαιλ εδω : [email protected]

επισης να ρωτησω...αν υπαρχει τροπος να αποσυνδεσω το client που ειναι συνδεδεμενο στο router στοχο και να παρω πιο γρηγορα το handshake..

Για τη CYTA, γνωρίζω ότι οι περισσότεροι κωδικοί τους είναι της μορφής 25801Yxxxxxxx (εφτά x, με τιμές από 0 ως 9). Αν υπάρχει και κάτι άλλο, πείτε το να το ξέρουμε. Θα το ενσωματώσω στη σελίδα μου (μάλλον αύριο, αν προλάβω).

Σχετικά με την αποσύνδεση, αντιγράφω από προηγούμενο post μου (#725):

Αφήνουμε το airodump-ng να τρέχει και εφόσον ξέρουμε τις MAC του σταθμού και του access point, τρέχουμε την εντολή "aireplay-ng -0 5 -c <MAC σταθμού> -a <MAC access point> mon0". Αυτό λέει στην κάρτα δικτύου μας να προσπαθήσει επί 5 φορές να αποσυνδέσει το σταθμό από το access point. Φυσικά το "5" μπορεί να είναι "1" ή οποιοσδήποτε αριθμός, αλλά καλό είναι να μην το παρακάνουμε (βάζοντας πχ. 500). Ο σταθμός θα αποσυνδεθεί στιγμιαία από το access point και στη συνέχεια θα ξανασυνδεθεί αυτόματα. Οπότε εμείς θα πιάσουμε το handshake!

Να προσθέσω ότι μπορούμε να τρέξουμε την παραπάνω εντολή και ως εξής "aireplay-ng -0 <αριθμός> -e <SSID> mon0" (ή αντί για "-0 <αριθμός>" να βάλουμε "-deauth <αριθμός>").

Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα πρέπει να δούμε ACKs και στις 2 στήλες των αποτελεσμάτων. Δηλαδή θα πρέπει να πάρουμε ταυτόχρονα ACKs και από το access point αλλά και από τον client.

Δημοσ.

απ 'ότι κατάλαβα WAP (σκέτο όχι WAP2) με κλειδί 30digits αλλά και MAC δεν είναι ικανά να με προφυλάξουν και θα πρέπει να βρω τρόπο να μειώσω την ένταση που εκπέμπει ο router.

Άμα βάλλω την κεραία μέσα σε έναν χαλκοσωλήνα σαν αυτό που χρησιμοποιούν οι υδραυλικοί δεν θα μειωθεί αρκετά;; (δεν κάνω πλάκα)

τωρα το χρησιμοποιώ χωρίς wireless και δεν έχω βάλλει password στον ρούτερ, μιλάω για το γενικό password, πειράζει; ή μπορεί κάποιος από το dslam να μου κάνει hacking.

Έχεις καμία σχέση με τον karib ;

Δημοσ.

Ανέβασα 2 λίστες CYTA. Η μία με το 25801Υxxxxxxx και η άλλη με το YWxxxxxxx (όπου x = 0-9).

http://nasos.gr/nf/CYTA_wordlists.rar

Προφανώς πρέπει να έχετε πιάσει handshake για να τις χρησιμοποιήσετε και φυσικά αφορούν σε εργοστασιακούς κωδικούς. Αν ο γείτονας έχει αλλάξει τον κωδικό*, τότε δεν πρόκειται να σας δουλέψει. Θεωρητικά συνεργάζονται και με Windows και με Linux σπαστήρια.

* αυτό μας θυμίζει ότι πρέπει ΠΑΝΤΑ να αλλάζουμε τον εργοστασιακό κωδικό του router μας!

Δημοσ.

καλησπερα φιλε nzeppos.καπου διαβασα δεν θυμαμε ομως που οτι η cyta εχει πλεον και το 25802Yxxxxxxx αντι για 25801Υχχχχχχχ κατι που το δοκιμασα και ισχει.νασε καλα για την βοηθεια που δινεις.

Δημοσ.

Μάλιστα, ενδιαφέρουσα πληροφορία. Σε αυτή την περίπτωση δεν είναι καθόλου δύσκολο να δημιουργηθεί και νέα λίστα με το 25802Y (αρκεί ένα απλό search/replace με notepad).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...