Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαγκες χαιρετω...

Ελπιζω το thread να μην εχει πεθανει γιατι εχω καποιες αποριες και θελω καποιος να με διαφωτισει!

1.

Ποια ειναι η διαφορα Νetfaster 1,2,3 IAD (PSTN) μεταξυ τους? Υπαρχει διαφορα στον τροπο σπασιματος?

2.

Πιανω ενα ESSID που δεν ειναι netfaster αλλα εχει bssid:00:05:59:xx:xx:xx. Μπορω να κανω τα γνωστα πραγματα για αυτο?

3.

Σε μερικα δικτυα δεν μπορω να πιασω το πολυποθετο handshake. Ανακαλυψα ομως πως αν συνδεθω με ενα κινητο βαζοντας οποιοδηποτε κωδικο εμφανιζεται η mac του κινητου στα stations και επομενως μου λεει handshake found. Ειναι λαθος ολο αυτο?

Ευχαριστω!

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαγκες χαιρετω...

Ελπιζω το thread να μην εχει πεθανει γιατι εχω καποιες αποριες και θελω καποιος να με διαφωτισει!

1.

Ποια ειναι η διαφορα Νetfaster 1,2,3 IAD (PSTN) μεταξυ τους? Υπαρχει διαφορα στον τροπο σπασιματος?

2.

Πιανω ενα ESSID που δεν ειναι netfaster αλλα εχει bssid:00:05:59:xx:xx:xx. Μπορω να κανω τα γνωστα πραγματα για αυτο?

3.

Σε μερικα δικτυα δεν μπορω να πιασω το πολυποθετο handshake. Ανακαλυψα ομως πως αν συνδεθω με ενα κινητο βαζοντας οποιοδηποτε κωδικο εμφανιζεται η mac του κινητου στα stations και επομενως μου λεει handshake found. Ειναι λαθος ολο αυτο?

Ευχαριστω!

1-) προσωπικα δεν εχω βρει καμια διαφορα σε κανενα μοντεμ της σειρας netfaster. Η διαδικασια ειναι η ιδια

2-) λογικα ειναι netfaster και ας δεν το γραφει στο essid. δοκιμασε το να σου λυθει η απορια

3-) δεν εχω αποψη περι αυτου.

Δημοσ.

Το handshake που σου δίνει, περιέχει τον κωδικό που έχεις δώσει εσύ και φυσικά είναι λάθος. Μπορείς να το εξακριβώσεις και μόνος σου, φτιάχνοντας μια wordlist με τον κωδικό αυτόν μέσα.

Δημοσ.

Χμμ.. Καταλαβα φιλε μου αχχιλεα...

Εχω ομως ενα netfaster το οποιο επιασα το handshake με 'πραγματικο' client...

Δοκιμασα να φτιαξω μια wordlist μεσω toυ linux office αλλα δεν βρηκε το kωδικο

H wordlist ηταν της μορφης:

000559xxxxxx-0000

000559xxxxxx-0001

κτλπ.

Πειραζει αν ειναι σε txt. ή lst. αρχειο? Οι κωδικοι πρεπει να ειναι ο ενας κατω απο τον αλλον η σε σειρα?

Sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα το παιδευω μια βδομαδα το πραγμα...

Δημοσ.

Μπες ΕΔΩ για να μην παιδεύεσαι. Θα σου φτιάξει λίστα από μόνο του, βάζοντας το ssid (τα τελευταία έξι ψηφία στο όνομα του router).

Προσοχή! Αυτό δε σημαίνει ότι θα βρεις τον κωδικό σίγουρα.

Μπορεί ο εργοστασιακός κωδικός να έχει αλλαχθεί, κάτι που σημαίνει ότι χρειάζεσαι δική σου wordlist με άλλους συνδιασμούς κωδικών.

Δεν έχει σημασία αν η λίστα είναι σε .txt ή σε .lst. To aircrack διαβάζει και τα δύο.

Οι κωδικοί μπορεί να είναι είτε ο ένας κάτω από τον άλλο είτε σε σειρά αρκεί να μεσολαβεί κενό ή κενά από τη μία λέξη-φράση στην άλλη.

Καλή τύχη...

Δημοσ.

Μαγκες χαιρετω...

1.

2.

3.

Ευχαριστω!

1) Και εγω απ'οσο εχω δει, το ιδιο ισχυει για τους Default κωδικους

2) Αν με το "γνωστα" εννοεις να ψαξει για τον default κωδικο, οι πιθανοτητες ειναι καποιος που ξερει/μπηκε στον κοπο να αλλαξει το essid να εχει αλλαξει και τον deafult κωδικο με καποιο της προκοπης.

3) Αν δεν ειναι σωστος ο κωδικος αποκλειεται το handshake να ειναι σωστο και πληρες

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

θα ήθελα την βοηθειά σας είμαστε 5-6 φαντάροι εδώ που υπηρετώ

και υπάρχουν διάφορα ασύρματα δίκτυα τα οποία είναι κλειδωμένα

εκτός βέβαια από ένα netgear που είναι ανοιχτό και μπαίνουμε, το

πρόβλημα είναι ότι αυτός/αυτή το ανοιγοκλείνει και δεν έχουμε πάντα

νετ μόνο για καμιά ώρα τη μέρα.

Όντας άπειρος στα θέμα ξεκλειδώματος κτλ, θα ήθελα τη βοήθειά σας,

προσπάθησα με backtrack σε linux αλλά κάτι error μου πετάει (δεν τα πάω καλά με τις εντολές),

με commview για ανάλυση να δω αν μπορώ να βρω τπτ να κάνω generate τους κωδικούς με κανένα tool

αλλά τίποτα.

Τα δίκτυα που μας ενδιαφέρουν και έχουν καλή κάλυψη είναι:

Ένα arcadyan με mac 00:1D:19:88:FF:E7 WEP channel 6 με SSID away dimitra

Ένα ακόμα arcadyan με mac 00:1A:2A:8A:10:C0 WPA2-PSK-CCMP-preauth channel 5 με SSID OTEHOMINET

Η κάρτα του laptop είναι intel centrino advanced N6200 AGN.

Οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία για τα δίκτυα αν μπορώ ας πούμε με κάποιο τρόπο να βρω κάποιου είδους

αναγνωριστικό για να βρούμε το κωδικό ή γράψτε εδώ ή στείλτε μου p.m.

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Ένα arcadyan με mac 00:1D:19:88:FF:E7 WEP channel 6 με SSID away dimitra

Αυτό σπάει πολύ εύκολα!

Ψάξε στο net για wep cracking tutorial.

Θα βρεις πάρα πολλούς οδηγούς. Για όποιο συγκεκριμένο πρόβλημα σου προκύψει, εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε.

Δημοσ.

Αυτό σπάει πολύ εύκολα!

Ψάξε στο net για wep cracking tutorial.

Θα βρεις πάρα πολλούς οδηγούς. Για όποιο συγκεκριμένο πρόβλημα σου προκύψει, εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε.

έχεις να μου προτείνεις κάποιο εύκολο και δοκιμασμένο τρόπο και όχι linux, κατέβασα το backtrack 5RC1 x64

και βαζω τις εντολες αλλα τιποτα...

Δημοσ.

Καταρχας το κλειδωμα με wep έχει σπασει εδώ και τουλαχιστον 3 χρονια και ειναι ευκολο ομως δεν υπάρχουν πλεον δίκτυα με τετοιο κλείδωμα.Εαν ομως ειναι κάποιος που όντως βλέπει τέτοια δικτυα τότε με backtrack ειναι θέμα το πολυ 3 ωρων με βέβαιο αποτέλεσμα.

Για δίκτυα με wpa και wpa2 είναι πολυ δύσκολο εως αδύνατο. Ομως για router της hol με netfaster εαν δεν αλλάχτεικε ο κωδικος wireless απο τον κατοχο του router ειναι πάλι ευκολο γιατι ουσιαστικα το bssid του router που φαινεται αμεσως εαν πληκτρολογησεις στο backtrack "airodump-ng "ειναι και το πρωτο μέρος του κωδικου του δικτύου.

πχ bssid 00 05 94 ds d4 sd τοτε ο κωδικος θα ειναι 00 05 94 ds d4 sd-xxxx οπου xxxx ενας αριθμος απο το 0001 εως 9999.

Συνεπως παλι με backtrack "aircrack" ειναι ζητημα το πολυ 5 λεπτων εφόσον όμως ο υπολογιστης σου εχει κανει handshake με τον υπολογιστη του δικτύου.

Δημοσ.

έχεις να μου προτείνεις κάποιο εύκολο και δοκιμασμένο τρόπο και όχι linux, κατέβασα το backtrack 5RC1 x64

και βαζω τις εντολες αλλα τιποτα...

Δυστυχώς το Linux είναι μονόδρομος σε αυτές τις περιπτώσεις. Οτιδήποτε άλλο δεν είναι εγγυημένο ότι θα δουλέψει. Ποιές εντολές δίνεις και ποιά δεν σου δουλεύει; Επίσης ποιά κάρτα δικτύου έχεις;

Δημοσ.

Προφανως η ενσωματωμενη καρτα του laptop που χρησιμοποιεις δεν μπορει να ανταπεξελθει. Χρειαζεσαι το λιγοτερο μια καρτα που να υποστηριζει monitor mode (δεν ξερω αν το κανει, δοκιμασες με το airmon-ng?)

Ιδανικα ομως πρεπει να υποστηριζει και packet injection διαφορετικα ενδεχεται να φας ΠΑΡΑ πολυ χρονο για πραγματα που θα μπορουσαν να γινουν σε λιγα λεπτα, και μαλιστα χωρις εγγυημενα αποτελεσματα. Επισης καλο ειναι να ειναι και πιο ισχυρη απο τις καρτες της σειρας

Μ'αλλα λογια ισως χρειαστει να αγορασεις εξωτερικη καρτα δικτυου που θα πληροι τις προυποθεσεις και θα σου κοστισει 20-30ευρω. Μπορει να χρειαστει να την παραγγλειλεις απ'εξω γιατι σπανια αυτες που εχουν στα μαγαζια τυπου πλαισιο ειναι καταλληλες.

Αν εχεις κανενα δικτυο ομως κοντα σου τυπου thomson/speedtouch αυτα σπανε ευκολα χωρις τιποτα εξτρα γιατι ο αλγοριθμος παραγωγης κλειδιων ειναι γνωστος

Δημοσ.

Kαλησπέρα παιδιά,

γνωρίζει κανείς τους default κωδικούς για cyta xxxx?

Πιάνω 3 4ψήφια cyta full σήμα και είναι κρίμα ρε 'σεις....

Έχω ακούσει για τα 25801Y... και YWxxxxxx. Ξέρει κανείς τίποτα άλλο?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Γεια σας παιδια! Πηρα ενα ασυρματο usb AWUS036H και το χρησιμοποιησα και με το backtrack 5 και με το kismac φυσικα ευκολα εσαπσα wep. τωρα λεω να δω τι γινεται και με το wpa.. σκεφτομουν το εξης σε οτι αφορα τις wordlists. απο οτι ειδα ειναι αρχεια που εχουν λεξεις μεσα και το προγραμμα δοκιμαζει συνδιασομους. εχω δει οτι οι περισσοτεροι default κωδικοι σε wpa αν ειναι του στυλ: w1eRT3c οποτε αν φτιαξω ενα αρχειο με ολους του αριθμους 0-9 και ολα τα γραμματα του αγγλικου αλφαβητου σε κεφαλαια και ολα του αγγλικου αλφαβητου παλι σε μικρα δεν ειναι πολυ πιθανο να βρω κωδικο σαν αυτον που εγραψα? στεκει αυτο που λεω?????

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...