filipps Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Το IPv6 άστο ήσυχο προς το παρόν. Μας ενδιαφέρει μόνο το IPv4. Βήμα προς βήμα: Κατ' αρχάς είναι καλό να ξέρεις την ΙΡ που έχεις ήδη. Υπάρχουν πάμπολλοι τρόποι να τη δεις (εντολή ipconfig από το command prompt των windows, Λεπτομέρειες της ασύρματης σύνδεσης κλπ). Άλλος τρόπος είναι να μπεις στο Status του router (εκεί που φαίνεται το όνομά του PC σου και θέλεις να το αλλάξεις) και να δεις ποιά IP έχεις πάρει. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ξέρεις και την IP του ίδιου του Pirelli. Αν θυμάμαι καλά η default είναι η 192.168.1.1, αλλά σιγούρεψέ το γιατί ο γείτονας μπορεί να την έχει αλλάξει (χλωμό μεν, αλλά...). Στη συνέχεια πήγαινε στη Σύνδεση Ασύρματου Δικτύου και πάτα στα Properties του IPv4. Επέλεξε το "Use the following IP address" (αντί για το "Obtain an IP automatically" που λογικά έχεις ήδη). Δήλωσε την IP σου. Στο Subnet Mask βάλε 255.255.255.0. Στο Default Gateway βάλε την ΙΡ του Pirelli (την 192.168.1.1 που είπαμε). Κάνε το ίδιο και στο επόμενο μενού "Use the following DNS server addresses". Βάλε την ΙΡ του Pirelli και το δεύτερο πεδίο μπορείς να το αφήσεις κενό. Πάτα ΟΚ και δοκίμασε να συνδεθείς στο Internet. Αν δουλεύει, είναι όλα ΟΚ. Λογικά το όνομα του PC σου θα εξαφανιστεί από το "DHCP Client Log". Ίσως δεν γίνει αμέσως, οπότε περίμενε λίγη ώρα. Αν θέλεις να χρησιμοποιείς το PC/laptop σου και σε άλλα δίκτυα, θυμήσου να ενεργοποιήσεις ξανά το "Obtain an IP automatically" (καθώς και τους αυτόματους DNS). ευχαριστω......να σε καλα
iwannis1987 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 γεια χαρά. να ρωτήσω ρε παιδιά έχει κανεις κανένα link με πίνακες precomputed PMK των 6-7 giga? γιατί το μεγάλο precomputed PMK των 33 giga δεν πολύ βολεύει!
Bspus Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 γεια χαρά. να ρωτήσω ρε παιδιά έχει κανεις κανένα link με πίνακες precomputed PMK των 6-7 giga? γιατί το μεγάλο precomputed PMK των 33 giga δεν πολύ βολεύει! Επειδη οι υπολογισμοι εξαρτωνται τοσο απο το passphrase οσο και απο το ESSID, δεν μπορεις απλως να εχεις keys για οτιδηποτε. Δες αν σου δινει δυναντοτητα να κατεβασεις πινακες για συγκεκριμενα ESSID ωστε να μειωσεις το download
iwannis1987 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 εγώ κατέβασα Το σετ του Renderman. Αποτελείται από 1000 πίνακες αλλά είναι λιγότερο αποδοτικοί αφού βασίζονται σ’ ένα dictionary ενός εκατομμυρίου πιθανών passphrase! διάβασα σε ένα άλλο site το έξεις : θα χρειαστείτε τους έτοιμους πίνακες precomputed PMK. Υπάρχουν διάφορα σετ πινάκων διαθέσιμα στο internet. Δύο πολύ καλά είναι:Το σετ της Offensive Security, της ομάδας που βρίσκεται πίσω από το ίδιο το BackTrack. Πρόκειται για 107 πίνακες που αντιστοιχούν σε 107 SSID που συναντώνται συχνά. Οι πίνακες είναι ιδιαίτερα αποδοτικοί αφού βασίζονται σ’ ένα dictionary 49 εκατομμύριων πιθανών passphrase! Κάθε πίνακας έχει μέγεθος 1.9Gb και το άλλο που κατέβασα εγώ. δυστυχώς όμως δεν μπορώ να βρω το set Offensive Security
hlstayros Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα παιδια.ειμαι νεος μεσα στο site και θα ηθελα την βοηθεια σας.στην δουλεια μου εχω ενα ασυρματο δυκτιο που ειναι ξεκλειδωτο.προσπαθω να κανω συνδεση συνδεαιτε ο υπολογιστης στο δυκτιο αλλα δεν εχω internet!!!!!μου βγαζει κατω δεξια στο σημα πανω ενα κιτρινο θαυμαστικο και λεει χωρις προσβασει στο internet.μπορω να κανω κατι γι αυτο????η δουλεια μου ειναι βραδυνη και δεν περναει η ωρα!!!!!!ευχαριστω
nzeppos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Το πιθανότερο είναι πως το σήμα που λαμβάνεις είναι πολύ ασθενές. Μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι λόγοι βέβαια, αλλά αυτός είναι ο απλούστερος. Δοκίμασε ένα πρόγραμμα όπως το inssider για να δεις ακριβώς με ποιά ισχύ λαμβάνεις το σήμα. Αν είσαι από -60dB και κάτω (πχ. -70), τότε δύσκολα θα μπορέσεις να κλειδώσεις σε αυτό το wifi.
filipps Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Το πιθανότερο είναι πως το σήμα που λαμβάνεις είναι πολύ ασθενές. Μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι λόγοι βέβαια, αλλά αυτός είναι ο απλούστερος. Δοκίμασε ένα πρόγραμμα όπως το inssider για να δεις ακριβώς με ποιά ισχύ λαμβάνεις το σήμα. Αν είσαι από -60dB και κάτω (πχ. -70), τότε δύσκολα θα μπορέσεις να κλειδώσεις σε αυτό το wifi. πολύ χρήσιμο πρόγραμμα.Μπράβο φίλε nzeppos
Panos_DCC Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά, εγώ έσπασα ασύρματο Forthnet μέσω του Thomson Key, αλλά τώρα μάλλον με κατάλαβαν, γιατί πλέον συνδέομαι μόνο τοπικά με αυτό. Υπάρχει κάποιος τρόπος να σπάσω τον καινούριο κωδικό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για την ερώτηση γιατί δεν είμαι και ο μεγαλύτερος εξπέρ...
orotoi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Εγώ έσπασα ενα netfaster και ενα thomson. Αντε να βρεις λεφτά για καινούρια τώρα..
aleksis10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 για σας εχς το εξησς προβλημα σε αλλο ποστ εκανα οτι ακριβος εγραφε για το commview v6.3 ανοιγω to aircrak bazw wordlist στο κατω κουτακι κ πανω, το αρχειο που αποθηκευσα στο λογ cap patao lunch .k μου εμφανιζει αυτο bssid essid encryption 1 00:1A:2A:DE:31:B8 WEP(137IVS) 2 74:EA:3A:EB:F5:E0 WPA (0 HANDSHAKE) INDEX NUMBER OF TARGET NETWORK?:_ απο τι καταλαβαινω μαλλον με το commview kati kanw λαθος..πακετα μαζεψα πολλα μαλλον στην αποθηκευση κανω λαθος οταν αποθηκευω τα πακετα..ειναι κ evolution commview d kserw an παιζει καπιο ρολο αυτο... μπορειτε να βοθησετε σας παρακαλω..κανα βιντεο να δω τι ακριβως να κανω..η μηπως το commview p exw d einai kalo?..kana link na brw to sosto?.please help... εχω ριξει πολυ διαβασμα στο φορουμ σας αλλα ειμαι ψιλοασχετος με αυτα... σας ευχαριστω εκ των προτερων ola ayta sta windows 7..
Bspus Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά, εγώ έσπασα ασύρματο Forthnet μέσω του Thomson Key, αλλά τώρα μάλλον με κατάλαβαν, γιατί πλέον συνδέομαι μόνο τοπικά με αυτό. Υπάρχει κάποιος τρόπος να σπάσω τον καινούριο κωδικό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για την ερώτηση γιατί δεν είμαι και ο μεγαλύτερος εξπέρ... Αμα μπαινεις εστω και τοπικα παει να πει οτι δεν αλλαξαν τον κωδικο. Να σε καταλαβαν και να κανανε ολοκληρη ιστορια ωστε να εχεις μονο τοπικη προσβαση ειναι πολυ απιθανο. Δεν νομιζω να παιζουν μαζι σου. Το ποιο πιθανο ειναι να υπαρχει θεμα με τις ρυθμισεις του gateway. Συμβαινει μερικες φορες οταν εναλλασσεσαι σε διαφορα δικτυα με διαφορετικα gateway, ακομα και αμα βαλεις καρφωτα τα σωστα. Δες τι βγαζει το ipconfig /all και αν δειχνει το σωστο Gateway. Μηπως δειχνει 2 gateway? Δες και το output της εντολης route print σε γραμμη εντολων. Για Network destination 0.0.0.0 αν εχει 2 επιλογες πρεπει η πρωτη να ειναι με το σωστο gateway. Το χαμηλοτερο Metric κανονιζει την προτεραιτοτητα
nzeppos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Αν μπορείς να μπεις και στο web interface του Thomson, δες αν το ίδιο το router έχει συνδεθεί με τον ISP. Μου έχουν τύχει αρκετές περιπτώσεις όπου το wifi είναι ενεργοποιημένο αλλά για τον άλφα-βήτα λόγο το router δεν έχει Internet (είτε δεν το έχουν συνδέσει με την τηλεφωνική γραμμή, είτε το χρησιμοποιούν σαν απλό access point για εσωτερικό δίκτυο, είτε δεν έχουν... πληρώσει το τηλέφωνο).
aleksis10 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 commview for wi fi 6.3 μπορει καποιος να με βοηθησει? Net Faster iad2 pstn βρισκετε στο καναλι 6 μαζι με εναν conneχ ο οπιος ειναι wep. θ ελω να παρω τα δατα μονο του νετφαστερ αλλα αντι για αυτο μαζευω τα wep toy coonex ti mporw na kanw? ειχα κατεβασει γυρο στα 700.000 πακετα αλλα στο τελος διαπιστονω πος ειναι wep kai oxi wap ti γινετε πιοσ ξερει κ μπορει να με βοηθισει
koslarissa1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Θα μπορούσε κάποιος να ανεβάσει τη WORDLIST για THOMSON. Ολα τα σχετικά LINK που διαβασα πιο πρίν "σελ 100" είναι απεργοποιημένα.
tourlos90 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 για σας εχς το εξησς προβλημα σε αλλο ποστ εκανα οτι ακριβος εγραφε για το commview v6.3 ανοιγω to aircrak bazw wordlist στο κατω κουτακι κ πανω, το αρχειο που αποθηκευσα στο λογ cap patao lunch .k μου εμφανιζει αυτο bssid essid encryption 1 00:1A:2A:DE:31:B8 WEP(137IVS) 2 74:EA:3A:EB:F5:E0 WPA (0 HANDSHAKE) INDEX NUMBER OF TARGET NETWORK?:_ απο τι καταλαβαινω μαλλον με το commview kati kanw λαθος..πακετα μαζεψα πολλα μαλλον στην αποθηκευση κανω λαθος οταν αποθηκευω τα πακετα..ειναι κ evolution commview d kserw an παιζει καπιο ρολο αυτο... μπορειτε να βοθησετε σας παρακαλω..κανα βιντεο να δω τι ακριβως να κανω..η μηπως το commview p exw d einai kalo?..kana link na brw to sosto?.please help... εχω ριξει πολυ διαβασμα στο φορουμ σας αλλα ειμαι ψιλοασχετος με αυτα... σας ευχαριστω εκ των προτερων ola ayta sta windows 7.. γεια σου φιλε μου. θεωρω πως αδικα προσπαθεις με το commview και το aircrack απο τα windows. προσωπικα εχω δοκιμασει το commview αρκετες μα αρκετες ωρες στο παρελθον, χωρις κανενα αποτελεσμα. δικη μου γνωμη ειναι να δοκιμασεις backtrack. δεν χρειαζεται ειδικες γνωσεις κομπιουτερα οπως πολλοι υποστηριζουν, απλα να αφιερωσεις καποιες ωρες. μονο ετσι θα μπορεσεις να δοκιμασεις την αντοχη των ασυρματων δικτυων σου και να βρεις φυσικα τα κλειδια τους. Τα wep κλειδια με το backtrack ειναι παιχνιδακι , οπως επισης και μερικα ασυρματα δικτυα με wpa-psk (πχ netfaster)
Προτεινόμενες αναρτήσεις