biomecanoid Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 @ madevo δοκίμασες pfsense ? το pfsense δουλεύει αρκετά καλά και έτσι εχεις συνεχή ροη internet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madevo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 @ madevo δοκίμασες pfsense ? το pfsense δουλεύει αρκετά καλά και έτσι εχεις συνεχή ροη internet. Να σου πω την αληθεια δεν ασχοληθικα και πολυ. Πιο πολυ κοιταξα το θεμα με pyrit και cuda για γρηγορο bruteforce wpa crack αλλα με εσπασε ta νευρα παω σε Ubuntu 11.10 δουλευει σωστα τα drivers 54mbps δεν παζει το driver με τα backtrack tools παω στο Backtrack 5 παιζουν τα driver αλλα δεν πανε πανω απο 1mbps αγανακτισα και το παρατισα για λιγο να ησυχασω και να δω μπας και βγαλουν καμια εκδοση kernel που να μου κανει 100% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kvemperor Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 εχω διαβασει ολο το forum και θελω να μου πειτε κατι?εχω windows xp.εχω στην γεοτονια 21 δυκτια και ολα κλειδωμενα.ποσο γκαντεμης μπορει να ειμαι?τελοσ παντων .επειδη μενω μονο 3μηνες εκει και τον υπολοιπο χρονο σε ξενοδοχειο σε νησι ,γιατι εκει δουλευω θελω ιντερνετ για τρεις μηνες μονο.εβαλα το φλασακι της vodafone αλλα δεν συμφερει.5γβ με 35 ευρω,θελω ιντερνετ μονο για τρεις μηνες. υπαρχει κανα προγραμμα που να τρεχει σε windows xp ,να παω σε κανα φιλο μου,που εχει ιντερνετ,να το κατεβασω ,να το γραψω ειτε σε φλασακι ειτε σε usb και μετα να παω σπιτι μου να το τρεξω? ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biomecanoid Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 H δουλεια γινετε μονο σε linux Τα programs που σου λενε τα keys για τα thomson τα εχουν καταλαβει και δεν δουλευουν πλεον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madevo Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μπειτε ολοι εδω και ανεβαζετε τα handshake σας μετα τρεξτε το script στο τελος τις σελιδας(σε backtrack φυσικα) και αυτο θα κατεβασει handshakes και diractory απο την σελιδα και ετσι αν ασχοληθουμε πολλα ατομα θα σπασουμε τα παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_^ThEo^_ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 καλησπέρα και απο μένα.Υπαρχει ενα δίκτυο wpa2 με ssid OTEd05a3e . Υπάρχει πιθανότητα να σπάει κατι τέτοιο? Μπορείτε να μου δώσετε κατευθύνσεις τι να διαβασω και που? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 καλησπέρα και απο μένα.Υπαρχει ενα δίκτυο wpa2 με ssid OTEd05a3e . Υπάρχει πιθανότητα να σπάει κατι τέτοιο? Μπορείτε να μου δώσετε κατευθύνσεις τι να διαβασω και που? Ευχαριστω http://www.spasto.net/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 παιδιά αν δεν βαριέται κάποιος ας μου πεί κάτι αν γνωρίζει, επειδή μου ήρθε η όρεξη τελευταία να μάθω να "σπάω" ασύρματα, και δοκίμασα απο το λαπτοπ μου (dell) με broadcom μάλλον κάρτα δικτύου, το airmon-ng μου κάνει capture κανονικά αλλα δεν δουλεύει πάντα. βασικά αν κάνω stop το monitor και πάλι start, freezarei όλο το σύστημα και θέλει reset, επίσης μια φορά κατάφερα να κάνω το monitor να δουλέψει στο ίδιο κανάλι με το AP(κανάλι 1), μου έφτιακσε αρχείο .cap, αλλα δεν κατάφερε να βρει κλειδιά, τις άλλες δουλεύει στο κανάλι -1 απο ότι μου γράφει. υποθέτω οτι το πρόβλημα είναι με τους drivers, έχω αφήσει αυτούς που είχε η διανομή, αλλα δοκίμασα και με τους restricted. η διανομή που δοκίμασα είναι η τελευταία Mint. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Καλυτερα ξεκινα με το backtrack 5 και δες πως συμπεριφερεται η καρτα σου με αυτο. Καλως η κακως, η συγκεκριμενη διανομη ειναι standard για αυτα τα πραγματα. Δεν χρειαζεται να κανεις τη διαδικασια πιο δυσκολη απ'οτι ειναι. Αν δεν υποστηριζει packet injection παντως μαλλον θα πρεπει να επενδυσεις σε μια καλη εξωτερικη (κλασικη ει ναι η alfa AWUS036H) που θα ειναι σιγουρα και πιο δυνατη απο την ενσωματωμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Καλυτερα ξεκινα με το backtrack 5 και δες πως συμπεριφερεται η καρτα σου με αυτο. Καλως η κακως, η συγκεκριμενη διανομη ειναι standard για αυτα τα πραγματα. Δεν χρειαζεται να κανεις τη διαδικασια πιο δυσκολη απ'οτι ειναι. Αν δεν υποστηριζει packet injection παντως μαλλον θα πρεπει να επενδυσεις σε μια καλη εξωτερικη (κλασικη ει ναι η alfa AWUS036H) που θα ειναι σιγουρα και πιο δυνατη απο την ενσωματωμενη. στο backtrack 5.1 δεν την βρίσκει καν και δεν βρίσκω και τρόπο να την περάσω έχω μια εξωτερική αλλα δεν την έχω χρησιμοποιήσει.... και δεν ξέρω και αν θα δουλεύει ... ευχαριστώ για την απάντηση πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
okanenass Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Επειδή είμαι εντελώς άσχετος με το θέμα αλλά με εμνδιαφέρει, θελω να ρωτησω αν μονο με linux μπορείς να κάνεις δουλειά.. Γιατι εχω windows xp.. Δεν θα αξιζε να το προσπαθήσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 ακριβως στην προηγουμενη σελιδα, απαντάται η ερώτησή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 και απαντάται λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 εχεις δικιο μεν αλλα. υπαρχει εκδοση για win του airmon, δεν εχει μεγαλη υποστήριξη σε κάρτες, εχει πολλα προβληματα ασυμβατοτητας, χρειαζεται monitor drivers κλπ κλπ. δεν ειναι της λογικης παρτο βαλτο των windows. προσωπικη αποψη, πιο ευκολο να καψει ενα Livecd του bt και να εχει εγγενη υποστηριξη, και πολυ μεγαλυτερο community support. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bALERG Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα και από μένα. Μπορεί κάποιος να μου πει αν "σπάει" ασύρματο που μου αναγνωρίζει ο υπολογιστής μου σαν "CYTA (τέσσερα ψηφία)"? Αν έχει αναφερθεί σε προηγούμενη σελίδα κάτι κατατοπίστε με! Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις