Προς το περιεχόμενο

"Σπάζοντας" κλειδωμένα ασύρματα δίκτυα

drkameleon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολύ καλή δουλειά μάγκες, wordlist με τηλεφωνικά νούμερα ελλάδας ψαχνόμουν να βρώ καιρό. Μακάρι να μπορούσα να τις δοκιμάσω.

Όντας εξωτερικό ψαχνόμουν να κάνω μόνος μου wordlist με τοπικά νούμερα. Έχω backtrack 5. Πως μου προτείνεται να την κάνω?

Η βλακεία είναι ότι η έκδοση του backtrack που έχω δεν έχει ενσωματωμένο το crunch για το οποίο έχω βρει tutorial.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eχω κάνει και καινούργια wordlist εκτος από αυτή με τα κινητά/σταθερό τώρα με ονόματα+ημερομηνίες αλλα την ξέχασα στο pc στην δουλειά άρα θα την κάνω post από δευτερα

Για το backtrack υπάρχει το Crunch που κάνει wordlists

Παρακαλώ πολύ κάποιος να δοκιμάσει τις wordlists μου αλλα και το site που έχω κάνει για το evil twin scenario. ’μα τυχόν δεν είναι ok και θέλουν διόρθωσης να τις κάνω για να μην κρατάμε σαβούρες

Πως μου προτείνεται να την κάνω?

Χρησιμοποιώντας ενα generator που θα σου παράγει όλους τους αριθμούς απο το

<πρόθεμα_χώρας>0000000 εώς το <πρόθεμα_χώρας>9999999.

@

PaZaRiOTiS

θέλει πρώτα σκέψη και ψάξιμο για το πια είναι τα valid ranges αλλιώς θα κανεις άδικα μια τεραστια list και θα φας και παραπάνω μέρες να την κανεις parse μετά θες το crunch και το backtrack

Laptop σε στεγανό κουτί με ανεμιστήρα που τροφοδοτείται από ένα mini solar panel με μπαταρία που μπορεί να φορτιστεί και από usb

υπάρχει ειδική τρυπα για όλα τα καλώδια θεση για τον φορτιστη του laptop και το λaptop με backtrack ελέγξετε μέσω ssh από το δικτυο, δηλαδή αφήνεις το laptop εκεί που θες και φεύγεις

Αργότερα θα αγοραστει και μια Alfa usb αφού είναι η καλύτερη για αυτή την δουλειά

Έτσι γίνετε στην περίπτωση μου το penetration testing στα wifi

post-203815-0-19765400-1317479705_thumb.jpg

post-203815-0-24686500-1317479720_thumb.jpg

post-203815-0-83315100-1317479736_thumb.jpg

post-203815-0-62043300-1317479800_thumb.jpg

post-203815-0-09343400-1317479840_thumb.jpg

Παρακαλώ πολύ κάποιος να δοκιμάσει τις wordlists μου αλλα και το site που έχω κάνει για το evil twin scenario. ’μα τυχόν δεν είναι ok και θέλουν διόρθωσης να τις κάνω για να μην κρατάμε σαβούρες

δοκίμασα εγώ. δουλεύουν άψογα. Για το evil twin το ψάχνω και εγώ. τσέκαρα τη σελίδα που έφτιαξες και μου φαίνεται οκ.

Aυτό που όλοι περιμένατε (χαχαχα) μια νέα Wordlist με όνομα + νούμερα και ημερομηνίες. Παρακαλώ να την δοκιμάσετε και αυτή γιατί τώρα είναι πιο πολύπλοκη.

File name: Wordlist_Names+Dates_GR.zip File size: 69.66 MB

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...