poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 γενικως το καλωδιο ειναι πιο γρηγορο αλλα καποιες φορες δεν γινετε να τραβας 10 μετρα καλωδιο οποτε εκει ενα wpa2 ειναι μια καλη λυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Το "Free Internet" κλπ. που αναφέρεται από ορισμένους ψευτοχάκερς του παρόντος thread, στοιχίζει στο κάθε υποψήφιο θύμα τέτοιου είδους κλοπής , το λιγότερο 20-30 ευρώ το μήνα. Οπότε τέτοια έννοια με γενική σημασία για όλους δεν υπάρχει. Όπως και σε κάθε άλλου είδους κλοπή , Free Internet μόνο για τους κλέφτες υπάρχει, και όχι για τα θύματα.:mad: Και απορώ πως ο Πουλινός αντί να μπλοκάρει το thread και να σβήσει όλα τα επίμαχα posts, σιγοντάρει σε όλες τις μαλακίες που γράφονται εδώ από τους διάφορους ειδικούς της πλάκας, που απλά έχουν μάθει να χρησιμοποιούν την command line και μια δυο εφαρμογούλες που δεν ξέρουν ούτε τι είναι αυτό που κάνουν και τι σπάνε. Αν συλληφθεί αύριο μεθαύριο κάποιος από αυτά τα καλόπαιδα που ρωτάνε και διαβάζουν για τα διάφορα κόλπα που γράφονται εδώ, επειδή τα εφάρμοσε στην πράξη και τον τσίμπησαν, και ισχυριστεί ότι τα διάβασε στο insomnia και πήρε πληροφορίες και με τη συνδρομή και των διαχειριστών, δεν θα τρέχετε όλοι μαζί στα δικαστήρια ?? Τέλος πάντων, πρόβλημα δικό σας είναι κι όχι δικό μου, απλά μου κάνει εντύπωση πως σε άλλα θέματα είστε αυστηροί και τα ban πέφτουν βροχή , ενώ σε θέματα όπως αυτό της κλοπής και παραβίασης ιδιωτικών δικτύων και επικοινωνιών συμμετέχετε ενεργά στη συζήτηση αντί να την εξαφανίσετε. Στο θέμα μας τώρα. Για αποτελεσματική (κατά το δυνατόν) επικοινωνία δικτύου εφαρμόστε τα παρακάτω : Αν είναι δυνατόν φτιάξτε LAN και όχι wireless δίκτυο. Και καλύτερες ταχύτητες θα έχετε, και λιγότερη ακτινοβολία στο κεφάλι σας , και ασφαλέστερο δίκτυο. Αν δεν μπορείτε , τότε : Δυνατό password για το wireless access wpa2 - aes/des encryption (αν υποστηρίζεται από τις συσκευές) Δυνατό password για το setup του router Setup στον router μόνο μέσα από LAN σύνδεση (όχι από wifi), Hidden ssid ασύρματου δικτύου, Να επιτρέπετε μόνο στα ήδη αποθηκευμένα (authenticated) mac addresses να συνδεθούν στο wifi (don't allow new wireless connections). Θα τα κάνετε registration μια φορά και θα μετά θα απενεργοποιήσετε τα new conncetions. Μετά θα ανοίγετε αυτό το option μόνο αν θέλετε να προσθέτε μια νέα συσκευή. Είναι πολύ δύσκολο να μπορέσει κάποιος να μπει στο δίκτυο έτσι , αλλά παρόλα αυτά να ελέγχετε τακτικά τα connection logs του router τα οποία βάλτε τα στο μέγιστο μέγεθος (αν υπάρχει τέτοια ρύθμιση) . Αν δείτε ότι έχει συνδεθεί στο δίκτυο σας κάποιος υπολογιστής του οποίου το όνομα δεν αναγνωρίζετε τότε ψάξτε να βρείτε τον κλέφτη... Για τους επίδοξους ή νυν κλεφτες bandwidth μπορώ να πω ότι μπορούν να τους βρουν πολύ εύκολα την ώρα που είναι συνδεδεμένοι, αφού ακόμη και στα standard utilities ορισμένων κατασκευαστών wifi υπάρχουν προγράμματα που δείχνουν χοντρικά το σημείο που βρίσκεται μια ασύρματη συσκευή (ακόμη και το configfree που είναι στα laptops της toshiba δείχνει στο περίπου που βρίσκεται μια κεραία, όπως και το όνομα του device-mac address της). Έτσι, αν έχετε παραγγείλει πίτσα την ώρα που κατεβάζετε κάποιο αρχείο torrent με τη σύνδεση του πιτσιρικά γείτονα ( που ο πατέρας του τυχαίνει να είναι λοστρόμος σε γκαζάδικο ), και χτυπήσει το κουδούνι και .... ξυπνήσετε μετά από μισή ώρα στο πάτωμα με πρισμένα μάτια και με το PC σας στον κώλο, μπορεί να μην είναι ο πιτσαδόρος αυτός που είχε έρθει να σας χτυπήσει την πόρτα. Αυτό θα είναι το αισιόδοξο σενάριο. Το απαισιόδοξο είναι να σας μαγκώσουν κανονικά , να περάσετε ένα βραδάκι στην ψειρού (αυτόφωρο) , και να σας επιδικάσουν να πληρώσετε και καμιά αποζημιωσούλα μερικών δεκάδων χιλιάδων ευρώ για παραβίαση δικτύου, θετικές και αποθετικές ζημίες από την απώλεια bandwidth, παραβίαση επικοινωνιών, κλοπή προσωπικών δεδομένων κλπ. κλπ. και ότι άλλο μπορεί να σας φορτώσει το θύμα σας. Αν είχατε την όρεξη να κάνετε υποκλοπή στη σύνδεση του , γιατί να μην είχατε και για ότι άλλο σχετικό με ηλεκτρονικό έγκλημα σας κατηγορήσει ?? Ποιον λέτε ότι θα πιστέψει ο δικαστής ?? Κι αν στον εξοπλισμό σας (που θα κατασχεθεί) βρεθούν παράνομα κατεβασμένα - σπασμένα και εγκτεστημένα τραγούδια - ταινίες - προγράμματα - βιντεάκια από κινητά ή σελίδες πορνογραφικού ή άλλου περιεχομένου, πόσες αγωγές λέτε να μαζέψετε από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, την AEPI, και άλλους νόμιμους κατόχους πνευματικής ιδιοκτησίας ??? Επειδή κάποιος δεν σας βλέπει την ώρα που τον κλέβετε δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να σας βρει. Αρκεί να το θέλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 @kfyros: Πέρα απ το επιθετικό post, έχεις δει ο ίδιος να γίνεται κάτι τέτοιο στους εν λόγω "κλέφτες"; Εύκολο να βρεις πού είναι; Αντε και σου λέει το προγραμματάκι ότι (μάλλον) είναι σε ακτίνα 30 μέτρων. Τι θα κάνεις; Θα ψάξεις όλα τα σπίτια; Ή η αστυνομία/δίωξη ηλ. εγκλήματος έχει δικαίωμα για κάτι τέτοιο; Δεν το γνωρίζω αλλά μου φαίνεται εντελώς παράλογο το να ψαχτούν 50 διαμερίσματα γιατί κάποιος μπήκε στο ξεκλείδωτο wifi σου. Πόσο μάλλον να μπουν τα κομμάντο που περιγράφεις και να στα κάνουν όλα φύλλο φτερό για να βρουν 10 πορνοβιντεάκια. Επίσης ποιος λέει πως δεν άλλαξες εσύ τα log files; Ή ότι δεν άλλαξες τη δική σου MAC σε κάποια ενός γείτονα για να τον κατηγορήσεις για δικούς σου λόγους; Γενικά η νομοθεσία νομίζω ότι είναι πολύ φλου στο θέμα. Δεν "κλέβω" wifi και γενικά είμαι κατά αυτής της πρακτικής, ιδιαίτερα όταν γίνεται χωρίς σεβασμό προς τον "καλοθελητή". Απλά βλέπω όλα όσα είπες τραβηγμένα απ' τα μαλλιά ειδικά για την Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 @kfyros:Πέρα απ το επιθετικό post, έχεις δει ο ίδιος να γίνεται κάτι τέτοιο στους εν λόγω "κλέφτες"; Εύκολο να βρεις πού είναι; Αντε και σου λέει το προγραμματάκι ότι (μάλλον) είναι σε ακτίνα 30 μέτρων. Τι θα κάνεις; Θα ψάξεις όλα τα σπίτια; Ή η αστυνομία/δίωξη ηλ. εγκλήματος έχει δικαίωμα για κάτι τέτοιο; Δεν το γνωρίζω αλλά μου φαίνεται εντελώς παράλογο το να ψαχτούν 50 διαμερίσματα γιατί κάποιος μπήκε στο ξεκλείδωτο wifi σου. Πόσο μάλλον να μπουν τα κομμάντο που περιγράφεις και να στα κάνουν όλα φύλλο φτερό για να βρουν 10 πορνοβιντεάκια. Επίσης ποιος λέει πως δεν άλλαξες εσύ τα log files; Ή ότι δεν άλλαξες τη δική σου MAC σε κάποια ενός γείτονα για να τον κατηγορήσεις για δικούς σου λόγους; Γενικά η νομοθεσία νομίζω ότι είναι πολύ φλου στο θέμα. Δεν "κλέβω" wifi και γενικά είμαι κατά αυτής της πρακτικής, ιδιαίτερα όταν γίνεται χωρίς σεβασμό προς τον "καλοθελητή". Απλά βλέπω όλα όσα είπες τραβηγμένα απ' τα μαλλιά ειδικά για την Ελλάδα. Φίλε antonl , φυσικά και είμαι επιθετικός όταν μιλάμε για κλοπή και παραβίαση ιδιωτικού δικτύου σαν να μην τρέχει τίποτα. Τι θα έπρεπε να κάνω ??? Να ακολουθήσω την λογική ορισμένων "κλέψτε , αλλά μην το παραγαμ....τε " ??? Είναι άλλο πράγμα να φτιάχνεις οδηγό δημιουργίας ασφαλούς δικτύου και άλλο να δίνεις links με προγράμματα που σπάνε το wep encryption. Αυτό και μόνο είναι συνέργεια σε απόπειρα κλοπής (για ποιο λόγο πέρα από κλοπή θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποιος ένα πρόγραμμα που σπάει την προστασία ενός δικτύου??) Μπορεί να είναι τραβηγμένα αυτά που λέω , μπορεί και όχι. Όσον αφορά εμένα προσωπικά, αν αντιληφθώ κάτι τέτοιο να είσαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσω να εφαρμόσω αυτά που γράφω. Και σίγουρα θα διεκδικήσω αυτά που μπορώ. Αν δεν γίνει τίποτα, επειδή (όπως και εσύ αναφέρεις) εδώ είναι Ελλάδα, θα φροντίσω να λύσω το πρόβλημα μου με άλλες μεθόδους. Όσον αφορά για την ακρίβεια της ανίχνευσης μιας κεραίας, ανέφερα κάποιες απλοϊκές μεθόδους. Υπάρχουν και αρκετά ακριβείς μέθοδοι και εργαλεία, τα οποία σου δείχνουν με απόλυτη ακρίβεια το μέρος που βρίσκεται μια κεραία. Και μετά , απλά πηγαίνεις τις πίτσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paranoid_gr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Φίλε antonl , φυσικά και είμαι επιθετικός όταν μιλάμε για κλοπή και παραβίαση ιδιωτικού δικτύου σαν να μην τρέχει τίποτα.Τι θα έπρεπε να κάνω ??? Να ακολουθήσω την λογική ορισμένων "κλέψτε , αλλά μην το παραγαμ....τε " ??? Είναι άλλο πράγμα να φτιάχνεις οδηγό δημιουργίας ασφαλούς δικτύου και άλλο να δίνεις links με προγράμματα που σπάνε το wep encryption. Αυτό και μόνο είναι συνέργεια σε απόπειρα κλοπής (για ποιο λόγο πέρα από κλοπή θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποιος ένα πρόγραμμα που σπάει την προστασία ενός δικτύου??) Μπορεί να είναι τραβηγμένα αυτά που λέω , μπορεί και όχι. Όσον αφορά εμένα προσωπικά, αν αντιληφθώ κάτι τέτοιο να είσαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσω να εφαρμόσω αυτά που γράφω. Και σίγουρα θα διεκδικήσω αυτά που μπορώ. Αν δεν γίνει τίποτα, επειδή (όπως και εσύ αναφέρεις) εδώ είναι Ελλάδα, θα φροντίσω να λύσω το πρόβλημα μου με άλλες μεθόδους. Όσον αφορά για την ακρίβεια της ανίχνευσης μιας κεραίας, ανέφερα κάποιες απλοϊκές μεθόδους. Υπάρχουν και αρκετά ακριβείς μέθοδοι και εργαλεία, τα οποία σου δείχνουν με απόλυτη ακρίβεια το μέρος που βρίσκεται μια κεραία. Και μετά , απλά πηγαίνεις τις πίτσες. καλα αυτα που λες τα πιστευεις????αμα πιασεις καποιον να σου κλεβει ιντερνετ θα πας να το πεις στην αστυνομια και να του κανεις ψευδες κατηγοριες οτι και καλα σου εκλεψε απορητο προσωπικο υλικο (τα στιχακια που γραφεις στη γκομενα σου,2-3 ταινιες κατεβασμενες απο το Mininova και τα διαφορα mp3 που θα εχεις).πλακα μας κανεις????δλδ τι θα κανεις θα πας με τα ματ και θα του πεις να βγει εξω με τα χερια ψηλα και να παραδωσει τον υπολογιστη του.Σοβαρα μιλας??? Ωραια εχω εδω στην πολυκατοικια μου ενα 15χρονο που ξερω οτι αυτος επειδη δεν τον αφηνει ο πατερας του εχει μια απλη Dial-up και ολη μερα προσπαθει να παρει απο μενα ιντερνετ.Εγω προσωπικα οταν φευγω απο το σπιτι το αφηνω ελευθερο να μπορει να μπει.δλδ την ωρα εκεινη την ωρα που ειναι μεσα το 15χρονο και μιλαει στο msn να παρω εγω το 100 και να τους πω να πανε να μπουκαρουν εκει και να αρπαξουν ενα 15χρονο που μιλαει με κοριτσακια και σαλιαριζει στο Facebook.και μετα εγω να παω να τον κατηγορησω οτι μου κλεβει απορητα δεδομενα.και να του κανω μηνυση για να παρω οπωσ λες εσυ μερικες δεκαδες χιλιαδες ευρω.και θα σε 3αναρωτησω για ακομα μια φορα ΠΑΣ ΚΑΛΑ????:mad: δλδ εσυ θα πας να κανεις ενα μηνυση σε 1 φοιτητη που ειναι στην γκαρσονιερα στον 1ο οροφο επειδη καταλαβες οτι σε εκλεψε για 10λεπτα το ιντερνετ Ε Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!!!! ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Ο φοιτητής της γκαρσονιέρας θα μπορούσε να ρωτήσει.Εγώ δεν θα είχα πρόβλημα αν είχα ερωτηθεί πρώτα,θα είχα όμως αν τον έπιανα,αλλά και πάλι αστυνομία δεν θα πήγαινα,κανα 2 σφαλιάρες για το καλό Περισσότερο ενοχλεί η κίνηση/πράξη που πάει να σε κλέψει και όχι ότι κάνει chat απο το net σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ge0rgak0s Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 παιδια θελω να ρωτησω καθως με το κινητο μου πιανω ενα ασυρματο της οntelecoms χωρις κωδικο.. μπορω να μπω ή θα παραβιασω δικαιωματα? αλλα απο την αλλη αμα δεν βαλεις κωδικο ειναι σαν να προσφερεις σε αλλους αν δεν κανω λαθος... περιμενω απαντηση ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 παιδια θελω να ρωτησω καθως με το κινητο μου πιανω ενα ασυρματο της οntelecoms χωρις κωδικο.. μπορω να μπω ή θα παραβιασω δικαιωματα? αλλα απο την αλλη αμα δεν βαλεις κωδικο ειναι σαν να προσφερεις σε αλλους αν δεν κανω λαθος... περιμενω απαντηση ευχαριστω δεν ειναι οτι το προσφερεις απλα ο αλλος δεν μπορει να ξερει για κωδικο.πολλα ειναι ανοιχτα εν αγνοια.οσο για το γιατι ο πουλινος δεν μπλοκαρει το θεμα τουλαχιστον εγω δεν θα το μπλοκαρα για ενα λογο.τα παντα ειναι στο χερι του καθενος πως θα τα χρησιμοποιησει.πολλα απο αυτα οπως και πολλα βιβλια που λενε για hacking στην ουσια ειναι για να δοκιμασεις και πραγματα στο δικο σου δικτυο και να δεις ποσο ασφαλεις εισαι απο τους εξω.φαντασου το σαν την πυρινινη ενεργεια.ειναι πως θα την χρησιμοποιησεις.και πολλες φορες δυστυχως οταν παιρνουμε κατι κανεις δεν μπαινει στον κοπο να διαβασει δεκα λεπτα το manual να δει τι ειναι αυτο πουθ πηρε ουτε καν να ρωτησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
100 010 00 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Ενα θα σας πω.... χαμος.... στο ισωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiKBeAsT Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 @kfyros το να πεις την αποψη σ λιγο πιο κοσμια δν βλαπτει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blackman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 αντίλογος για θέματα ηθικής... το είδαμε και αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 @kfyros το να πεις την αποψη σ λιγο πιο κοσμια δν βλαπτει.. Νομίζω ότι είμαι απόλυτα κόσμιος φίλε LiKBeAsT. Απλά δεν πιστεύω στην "λίγη κλεψιά" αλλά στην "καθόλου κλεψιά", απ' όποιον κι αν γίνεται. Αυτές οι λογικές μας έχουν οδηγήσει στην οχλοκρατία που υπάρχει σήμερα, και ξεκινούν ακριβώς από τέτοια μικρά. Και αν οι ανήλικοι έχουν μια δικαιολογία, για τους ενήλικους αυτό είναι το ίδιο με το να κλέβουν κάποιου το σπίτι, όσο κι αν δεν αρέσει σε κάποιους. δεν ειναι οτι το προσφερεις απλα ο αλλος δεν μπορει να ξερει για κωδικο.πολλα ειναι ανοιχτα εν αγνοια.οσο για το γιατι ο πουλινος δεν μπλοκαρει το θεμα τουλαχιστον εγω δεν θα το μπλοκαρα για ενα λογο.τα παντα ειναι στο χερι του καθενος πως θα τα χρησιμοποιησει.πολλα απο αυτα οπως και πολλα βιβλια που λενε για hacking στην ουσια ειναι για να δοκιμασεις και πραγματα στο δικο σου δικτυο και να δεις ποσο ασφαλεις εισαι απο τους εξω.φαντασου το σαν την πυρινινη ενεργεια.ειναι πως θα την χρησιμοποιησεις.και πολλες φορες δυστυχως οταν παιρνουμε κατι κανεις δεν μπαινει στον κοπο να διαβασει δεκα λεπτα το manual να δει τι ειναι αυτο πουθ πηρε ουτε καν να ρωτησει. Φίλε poulinos εγώ δεν μιλάω για το ηθικό του θέματος (στο οποίο δεν συμφωνώ έτσι κι αλλιώς) αλλά στο ποινικό. Αν κάποιος κάνει αγωγή στο Insomnia επειδή προωθεί την παραβίαση ιδιωτικών δικτύων νομίζω ότι δεν θα είχαν ιδιαίτερη τύχη τα επιχειρήματα σου. Γι' αυτό άλλωστε και έχει το forum και ένα κατεβατό με όρους χρήσης που απαγορεύουν τέτοιου τύπου πληροφορίες, το οποίο και παραβιάζεται εδώ. Φιλικά πάντα παιδια θελω να ρωτησω καθως με το κινητο μου πιανω ενα ασυρματο της οntelecoms χωρις κωδικο.. μπορω να μπω ή θα παραβιασω δικαιωματα? αλλα απο την αλλη αμα δεν βαλεις κωδικο ειναι σαν να προσφερεις σε αλλους αν δεν κανω λαθος... περιμενω απαντηση ευχαριστω Είναι παραβίαση ιδιωτικού δικτύου. Δεν έχει σημασία αν έχει κωδικό ή όχι. Είναι το ίδιο με το να μπεις σε ένα ξεκλείδωτο αυτοκίνητο ή σπίτι. Το ρισκάρεις, αρκεί να μη σε βουτήξει ο ιδιοκτήτης του. καλα αυτα που λες τα πιστευεις????αμα πιασεις καποιον να σου κλεβει ιντερνετ θα πας να το πεις στην αστυνομια και να του κανεις ψευδες κατηγοριες οτι και καλα σου εκλεψε απορητο προσωπικο υλικο (τα στιχακια που γραφεις στη γκομενα σου,2-3 ταινιες κατεβασμενες απο το Mininova και τα διαφορα mp3 που θα εχεις).πλακα μας κανεις????δλδ τι θα κανεις θα πας με τα ματ και θα του πεις να βγει εξω με τα χερια ψηλα και να παραδωσει τον υπολογιστη του.Σοβαρα μιλας???Ωραια εχω εδω στην πολυκατοικια μου ενα 15χρονο που ξερω οτι αυτος επειδη δεν τον αφηνει ο πατερας του εχει μια απλη Dial-up και ολη μερα προσπαθει να παρει απο μενα ιντερνετ.Εγω προσωπικα οταν φευγω απο το σπιτι το αφηνω ελευθερο να μπορει να μπει.δλδ την ωρα εκεινη την ωρα που ειναι μεσα το 15χρονο και μιλαει στο msn να παρω εγω το 100 και να τους πω να πανε να μπουκαρουν εκει και να αρπαξουν ενα 15χρονο που μιλαει με κοριτσακια και σαλιαριζει στο Facebook.και μετα εγω να παω να τον κατηγορησω οτι μου κλεβει απορητα δεδομενα.και να του κανω μηνυση για να παρω οπωσ λες εσυ μερικες δεκαδες χιλιαδες ευρω.και θα σε 3αναρωτησω για ακομα μια φορα ΠΑΣ ΚΑΛΑ????:mad: δλδ εσυ θα πας να κανεις ενα μηνυση σε 1 φοιτητη που ειναι στην γκαρσονιερα στον 1ο οροφο επειδη καταλαβες οτι σε εκλεψε για 10λεπτα το ιντερνετ Ε Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!!!! ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!!!! Λοιπόν θιγμένε paranoid , διάβασε τα παρακάτω: 1. Στους υπολογιστές μου στο σπίτι, όπως και στο γραφείο έχω κωδικούς και δεδομένα πελατών, εργαλεία development, κώδικα προγραμμάτων, χρησιμοποιώ e-banking , κάνω συναλλαγές μέσω internet με κάρτες κλπ. κλπ. Πρακτικά είναι η μισή μου ζωή εκεί μέσα. Αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι το ίδιο ισχύει πλέον και για σένα. Αν κάποιος θέλει να την παραβιάσει μπαίνοντας στο ιδιωτικό μου δίκτυο, θα του ΓΑ.... το ντρίκι ντρίκι. Όταν κάποιος παραβιάζει το δίκτυο σου δεν είναι υποχρεωτικό ότι το κάνει μόνο για να σου κλέψει internet. Μπορεί να προσπαθήσει να κάνει και άλλα πράγματα. Μπορεί να σου κάνει ζημιά μόνο και μόνο επειδή είναι μλκς και δεν ξέρει τι του γίνεται... Ακόμη και αν ένα βλαμένο σερφάρει σε τσοντοsites ή κατεβάζει torrents και μου δημιουργήσει προβλήματα ασφαλείας στο δίκτυο, αυτό μου αρκεί για να του σπάσω τα δόντια. Άσε που για τους κακομοίρηδες που δεν έχουν γνώσεις, αυτό συνήθως σημαίνει και επιπλέον έξοδα για επισκέψεις σε τεχνικούς. Αν εσύ είσαι τόσο large, φτιάξε hotspot κι άφηνε τους όλους να μπαίνουν από το δικό σου router (που πολύ αμφιβάλλω ότι το κάνεις στα αλήθεια, αλλά απλά μας παραμυθιάζεις εδώ για να το παίξεις δήθεν)... 2. ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ (Αν είναι αλήθεια αυτά που γράφεις για τον πιτσιρικά και δεν είναι φανταστική ιστορία όπως νομίζω) Ποιος είσαι εσύ ρε μεγάλε που θα επιτρέψεις στο ανήλικο να μπαίνει ανεξέλεγκτα στο internet από τη γραμμή σου ενώ του το απαγορεύει ο πατέρας του?? Από πότε έγινες κηδεμόνας του?? Αν ο πιτσιρικάς μπαίνει σε τσοντοsites χρεώνοντας την κάρτα του πατέρα του εσύ το ξέρεις? Έχεις ενεργοποιήσει το parental control στον router σου για τον πιτσιρικά του γείτονα?? Αν μπαίνει σε sites με παιδική πορνογραφία ή μαθαίνει πως να φτιάχνει μολότωφ, και έρθουν μια μέρα από την ασφάλεια και σου χτυπήσουν την πόρτα τι θα κάνεις?? Και πως είσαι τόσο σίγουρος ότι μόνο αυτός μπαίνει στο router που αφήνεις ανοιχτό?? Αντί να πας να το σφαλιαρώσεις το κωλόπαιδο, σιγοντάρεις κιόλας? Το γιο σου αύριο μεθαύριο αυτά θα τον μαθαίνεις?? Ότι δεν είναι κακό αν κλέβεις λίγο?? Και ποιος καθορίζει ποια είναι η ηθική κλοπή (η λίγη) και ποια η ανήθικη (πολλή)?? Αν είναι έτσι να το γυρίσουμε στους νόμους της ζούγκλας. Ο πιο μάγκας και ο πιο δυνατός κερδίζει. Με συμφέρει γιατί και μάγκας είμαι και δυνατός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citizen Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 ....Αν κάποιος θέλει να την παραβιάσει μπαίνοντας στο ιδιωτικό μου δίκτυο, θα του ΓΑ.... το ντρίκι ντρίκι. .... αυτό μου αρκεί για να του σπάσω τα δόντια. Άσε που για τους κακομοίρηδες που δεν έχουν γνώσεις, αυτό συνήθως σημαίνει και επιπλέον έξοδα για επισκέψεις σε τεχνικούς. Υπερασπιστη της νομιμότητας , μηπως, αυτα που λες συνιστούν αυτοδικία που απαγορευεται και διώκεται ;;;; Και μηπως καλεις και άλλους να προβουν σε παρόμοιες παρανομες πραξεις ... ΥΓ. Εβγαλα από τον Η/Υ την ασυρματη καρτα δικτύου... μην μπω κατα λαθος στο ασυρματο του γειτονα και τρεχω στο ...οδοντιατρο για μασέλα , ουφ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 αν και δεν ειμαι ο δικηγορος του site αλλα φαντασου οτι κυκλοφορουν τετοια βιβλια εκει εξω.και ισχιει οτι ισχυει και για sites ποθ δινουν crack.οτι ειναι για backup του ευατου μας.ετσι και αυτο μπορει να χαρακτηριστει μαζι με αλλα βιβλια σαν τροποι προστασιας του ιδιου μας του δικτυου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 ... ή μαθαίνει πως να φτιάχνει μολότωφ... θα τον αφησω να μαθει και κατι χρησιμο τουλαχιστον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις