DOGO Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα, Υπάρχει τρόπος να δω ποιος μπαίνει στο ασύρματο δίκτυό μου? (Να μάθω δηλαδή την IP και το όνομα του υπολογιστή του.) Μπορεί να μπάινει και να μην τον "βλέπω"? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα,Υπάρχει τρόπος να δω ποιος μπαίνει στο ασύρματο δίκτυό μου? (Να μάθω δηλαδή την IP και το όνομα του υπολογιστή του.) Μπορεί να μπάινει και να μην τον "βλέπω"? Ευχαριστώ γινεται.πολλα ρουυτερ οποως linksys,speedtouch σου βγαζουν μεσα στο status του ρουτερ τα pc ποθ ειναι connected ,ips κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yperaspisths Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Για να ρωτησω τους ειδικους. Εχω μετακομισει σε νεο σπιτι και ακομα στην πολυκατοικια δεν εχει μπει τηλεφωνο(πρεπει να σκαψουν οι ''δουλευταραδες'' του Οτε και να βαλουν καλωδια). Ανοιξα ομως το laptop της αδερφης μου και ΜΠΑΜ ειμαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ με ταχυτητα 1 mb. Προφανως καποιος εχει modem router και δεν εχει βαλει κωδικο. Πιανω και αλλα δικτυα εδω που ειμαι ,αλλα ολα εχουν κωδικο.Αυτο ομως δεν εχει. Τι μπορει να συμβαινει? Υπαρχει περιπτωση καποιος να εχει βαλει on the go ή κατι αντιστοιχο και να τον χρεωνω τρελα με αποτελεσμα να παθει εγγεφαλικο? Εγω κανω κατι παρανομο ή να συνεχισω να μπαινω ιντερνετ και να τα γραψω ολα στα φρυδια μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 δυσκολο καποιος να εχει ογκοχρεωση και να εχεικαι wireless. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker99 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Για να ρωτησω τους ειδικους. Εχω μετακομισει σε νεο σπιτι και ακομα στην πολυκατοικια δεν εχει μπει τηλεφωνο(πρεπει να σκαψουν οι ''δουλευταραδες'' του Οτε και να βαλουν καλωδια). Ανοιξα ομως το laptop της αδερφης μου και ΜΠΑΜ ειμαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ με ταχυτητα 1 mb. Προφανως καποιος εχει modem router και δεν εχει βαλει κωδικο. Πιανω και αλλα δικτυα εδω που ειμαι ,αλλα ολα εχουν κωδικο.Αυτο ομως δεν εχει. Τι μπορει να συμβαινει? Υπαρχει περιπτωση καποιος να εχει βαλει on the go ή κατι αντιστοιχο και να τον χρεωνω τρελα με αποτελεσμα να παθει εγγεφαλικο? Εγω κανω κατι παρανομο ή να συνεχισω να μπαινω ιντερνετ και να τα γραψω ολα στα φρυδια μου? μπαινε απλα μην του ξεπατωσης τη γραμμη..δλδ μην κατεβαζεις και δεν μπορει να σερφαρει γιατι θα την χαμπαριασει και θα βαλει κωδικο κανα σερφαρισμα κανε και ενταξει εισαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Ελεύθερο ιντερνετ, μαζί σας, μπορείτε όμως να μην κατεβάζετε τορεντ με δανεική σύνδεση.. Έλεγα και εγώ γιατί σέρνεται σήμερα.. Εγώ φταίω που το αφήνω ανοιχτό γιατί μου άρεσε η ιδέα να βολευτεί και κάποιος άλλος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 ενταξει αυτο ισχυει.οτι καποιος βρισκει κατι δωρεαν και αντι να πει και ευχαριστω το παταει και κατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evgenios1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Ωραιος φιλε . <<το post σταλτηικε απο το γιτονικο ruter >> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 ερωτήσεις: αν τα έχετε απαντήσει και δεν τα είδα, πείτε να το ψάξω Λοιπόν έβαλα wpa2. Θεωρείται "άσπαστο", σωστά; Το κρυμμένο ssid βοηθά καθόλου; Μπορούν να σπάσουν τον κωδικό διαχείρισης του ρουτερ; (εννοείται δεν τον έχω default, αλλά είναι σχετικά μικρός) ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Ποτέ μην αφήνετε ανοιχτό το router. Και εννοείτε ότι αν δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το wireless, το απενεργοποιείτε... Γιατί να σφυρίζει αμέριμνος ο γείτονας κι εσείς να τρώτε την ακτινοβολία ενώ αυτός τρώει αρχεία τεραστίων διαστάσεων; Κι αυτά περί "Free Internet" και "Free Willy" είναι μπάμιες ψητές στο φούρνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Ε είπαμε, έβαλα wpa2, νομίζω θα γλυτώσω τώρα. Τι να το κάνεις, να κλείσω εγώ το ρούτερ και απο το δωμάτιο μου, πιάνω συνήθως άλλα πέντε δίκτυα.. (δε λέω άλλη ένταση... αλλά και πάλι.. εδώ δεν έχω κόψει το κινητό..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drkameleon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Ελεύθερο ιντερνετ, μαζί σας, μπορείτε όμως να μην κατεβάζετε τορεντ με δανεική σύνδεση.. Έλεγα και εγώ γιατί σέρνεται σήμερα.. Εγώ φταίω που το αφήνω ανοιχτό γιατί μου άρεσε η ιδέα να βολευτεί και κάποιος άλλος.. Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου. Επείδη μπαίνοντας σε ένα "ξένο" ασύρματο δίκτυο, αυτά τα οποία μπορείς να κάνεις (πέραν του internet) είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, για μένα είναι σημαντικό να σέβεσαι τον άλλον. Αν νομίζεις ότι επειδή μπήκες σε ένα δίκτυο, θα τού αλλάξεις του άλλου τα φώτα, αφήνοντας το uTorrent να δουλέυει επί 24ώρου βάσεως, δεν νομίζω ότι σκέφτεσαι σωστά... Κι αντε μετά να καθιερώσουμε την ουτοπία των "ανοικτών" δικτύων. Με συγχωρείτε κιόλας, αλλά, όσο εσύ εκμεταλλεύεσαι την ευγενή καλωσύνη κάποιου να αφήσει το δίκτυο ξεκλείδωτο, τόσο περισσότεροι θα τα κλειδώνουν... (και καλά θα κάνουν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drkameleon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Ποτέ μην αφήνετε ανοιχτό το router. Και εννοείτε ότι αν δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το wireless, το απενεργοποιείτε... Γιατί να σφυρίζει αμέριμνος ο γείτονας κι εσείς να τρώτε την ακτινοβολία ενώ αυτός τρώει αρχεία τεραστίων διαστάσεων; Επίσης προσυπογράφω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Ποτέ μην αφήνετε ανοιχτό το router. Και εννοείτε ότι αν δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το wireless, το απενεργοποιείτε... Γιατί να σφυρίζει αμέριμνος ο γείτονας κι εσείς να τρώτε την ακτινοβολία ενώ αυτός τρώει αρχεία τεραστίων διαστάσεων; Κι αυτά περί "Free Internet" και "Free Willy" είναι μπάμιες ψητές στο φούρνο. δεν ειναι μπαμιες απλα δεν εχουμε μαθει να συνηπαρχουμε και πρεπει οτι μας δινετε δωρεαν να το μαμαμε. ερωτήσεις: αν τα έχετε απαντήσει και δεν τα είδα, πείτε να το ψάξω Λοιπόν έβαλα wpa2. Θεωρείται "άσπαστο", σωστά; Το κρυμμένο ssid βοηθά καθόλου; Μπορούν να σπάσουν τον κωδικό διαχείρισης του ρουτερ; (εννοείται δεν τον έχω default, αλλά είναι σχετικά μικρός) ευχαριστώ για τις απαντήσεις. ναι βοηθαει.για να μπει στο ρουτερ και να βαλει τον κωδικο διαχειρισης πρεπει πρωτα να σπασει το wpa2 key.το hidden ssid το βρισκεις με ntework stumbler νομιζω.επισης μπορεις να κοψεις τοwireless management Ε είπαμε, έβαλα wpa2, νομίζω θα γλυτώσω τώρα. Τι να το κάνεις, να κλείσω εγώ το ρούτερ και απο το δωμάτιο μου, πιάνω συνήθως άλλα πέντε δίκτυα.. (δε λέω άλλη ένταση... αλλά και πάλι.. εδώ δεν έχω κόψει το κινητό..) to problημα ειναι το κινητο παρα ολα τα αλλα .και να κοψεις το δικο σου θα πιανεις αλλα τοσα δικτυα και πολλα απο αυτα με full σημα αμα ειναι διπλα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Δίκιο έχεις poulinos, τώρα που έστειλα το desktop, δεν είναι αυτός λόγος να ενεργοποιήσω το wlan management. Καλύτερα να αγοράσω ένα εθερνετ καλωδιάκι να κάνω τη δουλειά μου όταν χρειαστεί, παρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις