gnsX Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Κατέβασα το Backtrack 5 από Torrent (BT5-GNOME-32) αλλά δεν έχει κανα αρχείο .exe λίγο δύσκολο μου φαίνεται και κάτι video που είδα στο youtube άκρη δεν έβγαλα και διάβασα και ένα ποστ ότι αν κάτι πάει στραβά μπορεί να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στον υπολογιστή (αμαρτία είναι να το χαλάσω) . Κανένα άλλο εύχρηστο πρόγραμμα δεν υπάρχει; με brutforce crack attack mac saq μια σελίδα πριν έγραψα πως γίνεται
arlondis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Για σας παιδιά μήπως μπορεί κάποιος να μου εξήγηση πως ακριβώς σπάει τα wpa γιατί δεν κατάλαβα και πολλά από το video ευχάριστο http://www.youtube.com/watch?v=7BE-TmSE-YE
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Ενα thumbs down ολο δικο του ηταν το video. Τιποτα δεν σπαει οπως ειναι αναμενομενο,brute force κανει με λιστα κωδικων μεσα στην οποια ειναι και ο κωδικος του δικτυου που "σπαει". Ανοιγει και 3-4 terminal, κανει traceroute το google.it ετσι για να εμφανιστουν μπολικοι αριθμοι στην οθονη χωρις λογο και αιτια, δινει και 2-3 ifconfig και iwconfig για το l33t της υποθεσης. Φιλικη συμβουλη, αφιερωσε λιγο χρονο σ αυτο το thread που γραφεις, ριξε μια ματια στα posts του nzeppos, εχει γραψει αρκετες φορες απλα και κατανοητα βηματα για να καταλαβεις τι παιζει, οπως και αλλα παιδια που συμμετεχουν (απλα αναφερω τον συγκεκριμενο γιατι θα σε βοηθησει και η σελιδα του καποια στιγμη). Εαν προτιμας τα tutorials στο youtube, βρες αυτα που εχουν εστω comments απο κατω για να μπορεσεις να διαβασεις το feedback και αν οντως αξιζει τον κοπο το εκαστοτε βιντεο. Τελευταια σημειωση:Ολα αυτα μπορουν να γινουν απο ενα ubuntu, δεν απαιτουν την υπαρξη backtrack.
arlondis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 και με τι ταχύτητα που ψάχνει τους κωδικούς πραγματικές είναι?
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 και με τι ταχύτητα που ψάχνει τους κωδικούς πραγματικές είναι? Ναι.Δεν ειναι κατι πρωτογνωρο, στο σκληρο δισκο του γινονται ολα, δεν εχει καμια σχεση με το δικτυο που 'σπαει'.
Tilemaxx Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Για να καταλάβω, εδώ και τόσες σελίδες τσακώνονται μερικοί για το ποιός κλέβει καλύτερα;
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Για να καταλάβω, εδώ και τόσες σελίδες τσακώνονται μερικοί για το ποιός κλέβει καλύτερα; Nop. Για το αν εχουν την ικανοτητα να 'κλεψουν' κατι που πρακτικα, μεχρι την ωρα που μιλαμε, δεν γινεται χωρις πλαγιους τροπους
T0m Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δεν φταιμε εμείς! Αυτοί που έχουν 24αρα γραμμή και μπαίνουν 1 ώρα τη μέρα! Με το ζόρι handshake πιάνεις
minaras_tio Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Ηθελα καιρο να το ρωτησω: περυσι στο πρωτο μου ποστ που ειχα κανει εδω,ειχα ρωτησει για ενα ασυρματο δικτυο και ειχα χρησιμοποιησει τη λεξη 'κλεψω'. Αναφερομουν στο πως θα μπορουσα να κλεψω internet απο καποιον. Εφαγα πολυ κραξιμο απο μερικους... Το εμαθα μετα οτι το forum ειναι κατα της πειρατειας αλλα με τετοια θεματα σαν αυτο εδω,δεν ειναι το ιδιο που ειχα ρωτησει εγω; Απλα εγω το ειχα πει λιγο χυμα... Και σχετικα με το jailbreak ps3,smartphones και αλλα τι γινεται;; Παρανομο δεν ειναι; Φιλικα ρωταω
nzeppos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Ε, όπως και να το κάνεις άλλο να κλέβεις την Apple, τη Sony ή τη Samsung και άλλο τον διπλανό σου (μη σου πω ότι το πρώτο επιβάλλεται κιόλας! ) Γενικά όμως έχει σημασία και ο τρόπος που θα διατυπώσεις κάτι. Άλλο να πεις ότι θέλω να κάνω JB το PS3 μου για να παίξω το αντίγραφο ασφαλείας του παιχνιδιού που αγόρασα και άλλο η κλασική ερώτηση "πώς σπάω την κονσόλα για να παίξω το παιχνίδι που κατέβασα από το piratebay"... Θεωρητικά και τα δύο παράνομα είναι, αλλά δεν έχουν την ίδια αντιμετώπιση από τους γύρω μας. Σε κάποια πράγματα πρέπει να κρατάμε τα προσχήματα, για να μην εκτίθενται και οι υπεύθυνοι του forum (που είναι οι κύριοι υπόλογοι σε τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις). Ομοίως και με τα ασύρματα δίκτυα. Θεωρούμε ότι το παρόν νήμα υπάρχει για να ανταλλάσσουμε ελεύθερα απόψεις και γνώσεις για το σπάσιμο ασύρματων δικτύων. Ώστε να ικανοποιήσουμε την απλή περιέργειά μας, να μάθουμε καλύτερα το πώς δουλεύουν αυτά τα ρημάδια και να προστατευθούμε εμείς οι ίδιοι από ενδεχόμενες επιθέσεις. Προφανώς οι περισσότεροι δοκιμάσαμε ίσως κάποια στιγμή να πειραματιστούμε και με το δίκτυο του γείτονα. Είτε σαν πρόκληση, είτε από... ανάγκη (αφού δεν είχαμε γραμμή Internet στο σπίτι μας). Δεν βγήκαμε όμως να το διαλαλήσουμε κιόλας!
T0m Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Το thread αυτό έχει και τα θετικά και τα αρνητικά του. Ναι μαθαίνουν κάποιοι πως να σπάνε δίκτυα και να "κλεβουν" τον γείτονα, άλλα μαθαίνουν και αυτοί που έχουν σύνδεση να αλλάξουν το wep ή free ιντερνετ τους σε wpa και να βάζουν δύσκολο κωδικό για να μην έχουν τέτοια θέματα. Θα σου πώ αναφορικά πως στην γειτονιά μου πλέον δεν υπαρχουν wep και λόγω του οτι έχω βάλει εξωτερική κεραία με αρκετά db πιάνω καμιά 20αριά δίκτυα. Για μένα δεν είναι καθόλου κακή η συζήτηση αυτή. Θα πρέπει ο κόσμο να νοιαστεί λίγο για το ιντερνετ και να διαβάσει και κάτι άλλο εκτός απο αθλητικά γιατί ζούμε σε μια εποχή που το ιντερνετ είναι must.
Sir Psycho Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Οπότε καλό είναι να λέμε και πώς γίνεται να προστατευτούμε από το 'σπάσιμο' του δικού μας router από τρίτους...
T0m Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μα λέγοντας πως σπάνε τα εύκολα ουσιαστικά λες πως να προστατευει καποιος το δικο του. π.χ. μην βαλεις wep, μην κρατησεις το default ktl ktl
minaras_tio Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Καλημερα,συμφωνω οτι θεματα σαν αυτα εχει και θετικα.Δε με ενοχλουν καθολου τετοια θεματα,απλα ειναι πολυ δηθεν το πως θα διατυπωσεις κατι αφου το αποτελεσμα ειναι το ιδιο,το jailbreak,το ξεκλειδωμα δικτυων και ολα αυτα.Τεσπα,απλα σε πολλα forum απαγορευουν την πειρατεια,αλλα σε ολα αυτα υπαρχει το jailbreak,που ειναι το ιδιο ακριβως. ετσι κουβεντα να γινεται.
lexmark Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Άλλο το jailbreak και άλλο η πειρατεία. Όπως άλλο το να ξέρεις να σπας ασύρματα δίκτυα και άλλο το να είσαι... τσιφούτης και δεν μπορείς να δώσεις 20€pm για να βάλεις μια δικιά σου γραμμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις