poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δεν είναι έτσι. Αν θέλεις να εκπέμψεις πιο μακριά και να λαμβάνεις από πιο μακριά μεγαλώνεις την κεραία σου. Έτσι αυξάνεις τη συνολική απολαβή του συστήματος (πομπού + δέκτη). Το δορυφορικό δεν έχει καμία σχέση γιατί εκεί όχι μόνο πρέπει να αλλάξεις LNB αλλά όλο το σύστημα γενικά. Τέλος πάντων όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες pm ή καλύτερα http://www.awmn.net να το πω διαφορετικα.εγω εχω πχ μια καρτα δικτυου με μια χ κερεα και ο αλλος ενα km μακρια εχει βαλει μια κατευθυντικη κερεα που στοχευει πανω μου και ειναι πολλων db.εγω θα πιανω αυτουνου το ssid λογικα αλλα δεν θα μπορω να κανω connect αφου η δικια μου δεν θα φτανει μεχρι εκει.η ειπα τιποτα λαθος. ps.ερωτηση κανω δεν μαλωνουμε απλα για να καταλαβω τι λεω λαθος.thankx for the info Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
100 010 00 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Θες ιδιες κεραιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gorgio Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 να το πω διαφορετικα.εγω εχω πχ μια καρτα δικτυου με μια χ κερεα και ο αλλος ενα km μακρια εχει βαλει μια κατευθυντικη κερεα που στοχευει πανω μου και ειναι πολλων db.εγω θα πιανω αυτουνου το ssid λογικα αλλα δεν θα μπορω να κανω connect αφου η δικια μου δεν θα φτανει μεχρι εκει.η ειπα τιποτα λαθος.ps.ερωτηση κανω δεν μαλωνουμε απλα για να καταλαβω τι λεω λαθος.thankx for the info Θα εμπλουτίσω το παράδειγμά σου έτσι ώστε να γίνω πιο κατανοητός. Έστω ότι έχεις μία χ κεραία με απολαβή 10 dbi και η κάρτα wifi που έχεις έχει ισχύ εκπομπής PTx 20 dbm. Ο απέναντι έχει μία μεγαλύτερη κεραία με απολαβή 30 dbi και η κάρτα wifi του έχει ισχύ εκπομπής PTX 20 dbm (έχετε δηλαδή ίδιες κάρτες). Για λόγους απλότητας ας υποθέσουμε ότι το Free Space Loss (τα πόσα db δηλαδή χάνονται στον αέρα κατά το εναέριο ταξίδι των bits (sic..) είναι Plos=100db. 'Ένας πολύ απλοποιημένος τύπος για να υπολογίσεις το τί ισχύ θα λαμβάνει ο απέναντι από εσένα είναι Λαμβανόμενη Ισχύς(Δική σου)=Εκπεμπόμενη Ισχύς (του απέναντι) + Κέρδος κεραίας πομπού (του απέναντι) - Free Space Loss + Kέρδος κεραίας Δέκτη (δικής σου). Δηλαδή στο δικό μας παράδειγμα Λαμβανόμενη Ισχύς= 20dbm + 10dbi - 100db + 30= -40dbm Αν τώρα αυτό το ξαναυπολογίσεις για την αντίθρτη φορά, δηλαδή τώρα εκπέμπει ο άλλος και λαμβάνεις εσύ έχουμε Λαμβανόμενη Ισχύς=20dbm + 30dbi - 100db + 10dbi=-40dbm. Παρόλο δηλαδή που έχετε διαφορετικές κεραίες τα ίδια επίπεδα λήψης έχετε και οι δύο. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να εκπέμπεις πιο δυνατά, να χρησιμοποιήσεις δηλαδή κάρτα με μεγαλύτερη ισχύ εξόδου. Σχετικά με τι κεραίες, το ότι ο απέναντι έχει μεγάλη κεραία, αυτό είναι πλεονέκτημα και για σένα, αν προσέξεις τους παραπάνω τύπους. Στο παράδειγμα που ανέφερες, το ότι εσύ λαμβάνεις το SSID του απέναντι αλλά ο απέναντι όχι, οφείλεται στο ότι ο απέναντι έχει πιο ισχυρή κάρτα από εσένα και όχι στην κεραία του. Αυτά τα ολίγα και ελπίζω να βοήθησα. ΥΓ1: Συγνώμη για το αυστηρό ύφος της προηγούμενης απάντησής μου, αλλά ήμουν στο γραφείο και έπρεπε να βιαστώ. Εννοείτε πως δεν μαλώνουμε και είμαι πάντα στη διάθεση οποιουδήποτε για να βοηθήσω όσο μπορώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Θα εμπλουτίσω το παράδειγμά σου έτσι ώστε να γίνω πιο κατανοητός. Έστω ότι έχεις μία χ κεραία με απολαβή 10 dbi και η κάρτα wifi που έχεις έχει ισχύ εκπομπής PTx 20 dbm. Ο απέναντι έχει μία μεγαλύτερη κεραία με απολαβή 30 dbi και η κάρτα wifi του έχει ισχύ εκπομπής PTX 20 dbm (έχετε δηλαδή ίδιες κάρτες). Για λόγους απλότητας ας υποθέσουμε ότι το Free Space Loss (τα πόσα db δηλαδή χάνονται στον αέρα κατά το εναέριο ταξίδι των bits (sic..) είναι Plos=100db. 'Ένας πολύ απλοποιημένος τύπος για να υπολογίσεις το τί ισχύ θα λαμβάνει ο απέναντι από εσένα είναι Λαμβανόμενη Ισχύς(Δική σου)=Εκπεμπόμενη Ισχύς (του απέναντι) + Κέρδος κεραίας πομπού (του απέναντι) - Free Space Loss + Kέρδος κεραίας Δέκτη (δικής σου). Δηλαδή στο δικό μας παράδειγμα Λαμβανόμενη Ισχύς= 20dbm + 10dbi - 100db + 30= -40dbm Αν τώρα αυτό το ξαναυπολογίσεις για την αντίθρτη φορά, δηλαδή τώρα εκπέμπει ο άλλος και λαμβάνεις εσύ έχουμε Λαμβανόμενη Ισχύς=20dbm + 30dbi - 100db + 10dbi=-40dbm. Παρόλο δηλαδή που έχετε διαφορετικές κεραίες τα ίδια επίπεδα λήψης έχετε και οι δύο. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να εκπέμπεις πιο δυνατά, να χρησιμοποιήσεις δηλαδή κάρτα με μεγαλύτερη ισχύ εξόδου. Σχετικά με τι κεραίες, το ότι ο απέναντι έχει μεγάλη κεραία, αυτό είναι πλεονέκτημα και για σένα, αν προσέξεις τους παραπάνω τύπους. Στο παράδειγμα που ανέφερες, το ότι εσύ λαμβάνεις το SSID του απέναντι αλλά ο απέναντι όχι, οφείλεται στο ότι ο απέναντι έχει πιο ισχυρή κάρτα από εσένα και όχι στην κεραία του. Αυτά τα ολίγα και ελπίζω να βοήθησα. ΥΓ1: Συγνώμη για το αυστηρό ύφος της προηγούμενης απάντησής μου, αλλά ήμουν στο γραφείο και έπρεπε να βιαστώ. Εννοείτε πως δεν μαλώνουμε και είμαι πάντα στη διάθεση οποιουδήποτε για να βοηθήσω όσο μπορώ. οποτε ξαναγυρναω στην αρχικη σκεψη.αν ο αλλος εχει μεγαλυτερ ισχυ στην εξοδο τοτε εγω θα τον πιανω και αυτος οχι εφοσον εγω θα εχω μικροτερη ασχετα με το τι κερεα θα εχω και ασχετα με το αν θα βαλω μεγαλυτερη.αυτο προσπαθω να πω απλα δεν το ειπα με ισχυ εξοδου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snk7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 απο οτι ξερω το mac filtering ειναι το πιο ευκολο ειναι να σπασεις. με το kismet μπορεις να δεις την mac address των clients. υπαρχουνε προγραμματα σε windows που κανουνε fake την mac. Στο linux ειναι απλα μια εντολη. Στην ουσια δεν εχει κατι να σπασεις, αλλα να αντιγραψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snk7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Γενικα οχι δεν υπαρχει συσκευη.... Αλλα... Αναλογα που τοποθετεις το ρουτερ μπορεις να προβλεψεις περιπου που θα πιανει.... Γενιικα το σημα δυσκολα περναει απο πλακες-δοκαρια(γενικα μερη με μεταλλικο οπλισμο);) ναι υπαρχει, ειναι παλι κατι σαν κεραια. απο αποψη φυσικης αποσυντονιζει το μαγνητικο κομματι απο το ηλεκτομαγνητικο κυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drkameleon Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 με το kismet μπορεις να δεις την mac address των clients. υπαρχουνε προγραμματα σε windows που κανουνε fake την mac. Στο linux ειναι απλα μια εντολη. Στην ουσια δεν εχει κατι να σπασεις, αλλα να αντιγραψεις. >$ ifconfig ath0 down $ ifconfig ath0 hw ether 00:11:22:33:44:55 $ ifconfig ath0 up Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 σπασεις αντιγραψεις ενα και το ιδιο το αποτελεσμα μετραει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
n0_NaiviE Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 με το kismet μπορεις να δεις την mac address των clients. υπαρχουνε προγραμματα σε windows που κανουνε fake την mac. Στο linux ειναι απλα μια εντολη. Στην ουσια δεν εχει κατι να σπασεις, αλλα να αντιγραψεις. πρέπει να υπάρχει client συνδεδεμένος όμως ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker99 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 εγω καταφερα και εσπασα το δικο μου wep 64bit και 128bit με windows σχετικα γρηγορα και ευκολα. βεβαια ειχα βαλει τον αδερφο μου να κατεβαζει 1-2 ωρες συνεχεια για να ψαρευω πακετα... το προβλημα ειναι οτι σε αλλα δυκτια δεν παιζει κινησει και θελει μερες για να μαζεψω αρκετα πακετα.πιο προγραμματακι θα κανει την δουλεια αυτη?εβαλα το aireplay-ng αλλα δεν καταφερα τιποτα με αυτο..βασικα δεν ξερω πως να το χειριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drkameleon Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 εγω καταφερα και εσπασα το δικο μου wep 64bit και 128bit με windows σχετικα γρηγορα και ευκολα.βεβαια ειχα βαλει τον αδερφο μου να κατεβαζει 1-2 ωρες συνεχεια για να ψαρευω πακετα... το προβλημα ειναι οτι σε αλλα δυκτια δεν παιζει κινησει και θελει μερες για να μαζεψω αρκετα πακετα.πιο προγραμματακι θα κανει την δουλεια αυτη?εβαλα το aireplay-ng αλλα δεν καταφερα τιποτα με αυτο..βασικα δεν ξερω πως να το χειριστω! Προφανώς... Άμα υπάρχει "κίνηση" στο δίκτυο, τα πακέτα τρέχουν και ο κωδικός σπάει χωρίς πολλά-πολλά ακόμη κι απο Windows... Βέβαια, ακόμη και στην ιδανική αυτή περίπτωση, ίσως χρειαστούν αρκετές ώρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^NaST^ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Εγώ παιδιά εδώ που είμαι πιάνω 12 ασύρματα δίκτυα από τα οποία τα 2 είναι ανοιχτά και άλλα 2 είναι CONN-X. Για το CONN-X έβαλα password 1234567890123 και μπήκα και μάλιστα είναι 8 Mbs η σύνδεση και κατεβάζει με 400-500 kb/s. Όσο τα σπάσιμο από τα άλλα θα πρέπει να έχεις και την κατάλληλη WIFI κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drkameleon Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Εγώ παιδιά εδώ που είμαι πιάνω 12 ασύρματα δίκτυα από τα οποία τα 2 είναι ανοιχτά και άλλα 2 είναι CONN-X. Για το CONN-X έβαλα password 1234567890123 και μπήκα και μάλιστα είναι 8 Mbs η σύνδεση και κατεβάζει με 400-500 kb/s. Όσο τα σπάσιμο από τα άλλα θα πρέπει να έχεις και την κατάλληλη WIFI κάρτα. Δεν χρειάζεται και σπουδαία πράγματα πάντως... Μήπως να το ψάξεις λίγο καλύτερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker99 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 καμια ιδεα παιδες πως θα κανω ενα δυκτιο να κινειται? πιανω 2-3 με καμπανα σημα αλλα δεν μπορω να μαζεψω πακετα... το aireplay δεν μου δουλευει στα windows και απο linux δεν τα παω καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 καμια ιδεα παιδες πως θα κανω ενα δυκτιο να κινειται?πιανω 2-3 με καμπανα σημα αλλα δεν μπορω να μαζεψω πακετα... το aireplay δεν μου δουλευει στα windows και απο linux δεν τα παω καλα Breaking 104 bit WEP in less than 60 seconds μονο με 40.000 πακετα http://eprint.iacr.org/2007/120.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις