Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 γειά σε όλους! μήπως ξέρει κάποιος τι εντολές να δώσω ώστε να μπορώ να δουλέψω την εσωτερική κάρτα δικτύου στο Backtrack4; δηλαδή πως να την διαβάσει και να αρχίσω να σκανάρω κτλ; ΥΓ: χρησιμοποιώ windows7,BT4 σε λάπτοπ acer ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 εγω μαζεψα περιπου 2,000,000+ πακετα μεζι με handshake αλλα το κλειδι δεν ειναι σωστο....(για νετ φαστερ μιλαω σε windows) ΥΓ linksys, OTE-xxxx μπορουμε να κανουμε κατι? Σκεφτηκες, ομως, μηπως ο ιδιοκτητης αλλαξε τον κωδικο και εβαλε ενα δικο του?Η μεθοδος "handshake-wordlist-aircrack" δεν κανει λαθος, εκτος βεβαια απο την ακραια περιπτωση ο γειτονας να πατησε εκεινη τη στιγμη λανθασμενο κωδικο,οποτε το handshake θα ηταν λανθασμενο.Γι' αυτο δοκιμασε πρωτα να ξαναπιασεις ενα αλλο handshake(ακομη και απο διαφορετικο station αν ειναι δυνατον) και αν δεν το βρεις σημαινει οτι το κλειδι αλλαχτηκε. Ακομη για OTE-XXXX δεν εχει βρεθει κατι(μαλλον τα wpa σε αυτην την περιπτωση παραγονται εντελως τυχαια), oυτε για linkys.Aν δεν κανω λαθος βεβαια τα linkys oταν τα παιρνεις δεν ερχονται κλειδωμενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim-dtps Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Αχά, κινητό τηλέφωνο. Κλασικά Δεν είμαι σίγουρος πώς δουλεύει το CommonView και τι αρχεία παράγει. Αν πχ. πρόκειται για αρχείο .ivs ή .cap ίσως μπορείς να το πάρεις και να το σπάσεις μέσω aircrack-ng, που είναι τζάμπα. Παιζει να ειναι και κινητό τηλέφωνο,αλλα να βγω στη γειτονια να ροταω τηλέφωνα?? Ε, παραπαει λιγο μου φαινετε.... Το CommonView φιλε μου ειναι απο τα πιο γαματα προγραμματα,παραγει οτι αρχεια θες (εννοειται και .cap) αλλα ειναι το free edition δεν εχει ολες τις λειτουργιες (π.χ. δεν εμφανίζει ολο το Wep Key αφου το κανει crack). Οσο για το aircrack-ng δοκιμασα το GUI που ειναι για τα Windows φορτώνω τα αρχεία,παταω launch και πεταει ενα παραθυρακι οτι ειναι ηδη εκτελεσιμο,κατι τετοιο τελος παντων,δεν θυμαμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixail-1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Πας στο http://nasos.gr/nf , βάζεις τη MAC που θέλεις, πατάς το κουμπί "Create wordlist & save in txt file" και έχεις έτοιμο το αρχείο που διαβάζεται από το aircrack Διαφορετικά μπορείς να πας στο Excel και να σώσεις (Save as...) το αρχείο σαν .txt (και όχι το default .xls). Η σελιδα σου πραγματικα τα κανει ολα αυτοματα και πολυ ομορφα.Ομως κατι αναλογο απο το εξελ να το σωσω σε txt το ειχα κανει και εγω αλλα ειχα αστοχια στο να το διαβασει το aircrack-ng GUI καθως μου λεει οτι ειναι μη υποστηριξημο το αρχειο και πρεπει να το μετατρεψω σε cap η κατι τετοιο τελος παντων..Μηπως κανω κατι λαθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μήπως το φορτώνεις σε λάθος σημείο; Το aircrack-ng GUI έχει ένα πεδίο "Filename(s)" με επιλογή "Choose". Εκεί δηλώνεις το .cap αρχείο, δηλαδή το captured handshake που έχεις πιάσει. Στη συνέχεια επιλέγεις WPA, εμφανίζεται ένα νέο πεδίο "Wordlist" και εκεί φορτώνεις το .txt με τη λίστα των πιθανών κωδικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixail-1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μήπως το φορτώνεις σε λάθος σημείο; Το aircrack-ng GUI έχει ένα πεδίο "Filename(s)" με επιλογή "Choose". Εκεί δηλώνεις το .cap αρχείο, δηλαδή το captured handshake που έχεις πιάσει. Στη συνέχεια επιλέγεις WPA, εμφανίζεται ένα νέο πεδίο "Wordlist" και εκεί φορτώνεις το .txt με τη λίστα των πιθανών κωδικών. Οποτε πρεπει να κανω και το σαρωμα με το commview για να παρω καποια πακετακια και αφου εξαγω το αρχειο cap να το εισαγω στο πρωτο πεδιο και στο δευτερο να εισαγω το txt..Οκ τωρα εγινε πολυ κατανοητο!Ενα μονο τελευταιο..Αφου δεν με πολυνοιαζει να βρεθει το αρχειο μεσα απο τα πακετακια αφου ευελπιστω οτι μεσο της wordlist και αν φυσικα δεν εχει αλλαχτει το default κλειδακι χρειαζεται να μαζεψω παλι ας πουμε 2000000 πακετα που θεωρειται ενας καλος αριθμος η΄ και με λιγα πακετακια θα ειμαι μια χαρα αφου αυτο που κυριως με ενδιαφερει ειναι να ψαξει απο την wordlist?Ευχαριστω και παλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim-dtps Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 (επεξεργασμένο) Φιλε στο Aircrack-ng GUI κανω εισαγωγη κανονικά τα .cap αρχεια αλλα δεν κανει τιποτα (για Wep κλειδι μιλάω).Βασικά το είπα και παραπάνω οτι πετάει ενα παραθυράκι που λεει "Failed to Start Aircrack-ng.Aircrack-ng Executable".Καμια ιδέα καποιος...? Επεξ/σία 6 Απριλίου 2011 από dim-dtps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Αφου δεν με πολυνοιαζει να βρεθει το αρχειο μεσα απο τα πακετακια αφου ευελπιστω οτι μεσο της wordlist και αν φυσικα δεν εχει αλλαχτει το default κλειδακι χρειαζεται να μαζεψω παλι ας πουμε 2000000 πακετα που θεωρειται ενας καλος αριθμος η΄ και με λιγα πακετακια θα ειμαι μια χαρα αφου αυτο που κυριως με ενδιαφερει ειναι να ψαξει απο την wordlist?Ευχαριστω και παλι! Στο WPA δεν έχει σημασία ο αριθμός των πακέτων αλλά το αν αυτά τα πακέτα περιέχουν το handshake μεταξύ access point και σταθμού. Φιλε στο Aircrack-ng GUI κανω εισαγωγη κανονικά τα .cap αρχεια αλλα δεν κανει τιποτα (για Wep κλειδι μιλάω).Βασικά το είπα και παραπάνω οτι πετάει ενα παραθυράκι που λεει "Failed to Start Aircrack-ng.Aircrack-ng Executable".Καμια ιδέα καποιος...? Κοίτα τι λένε εδώ: http://forum.aircrac...;prev_next=prev Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A_panM Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 ποσα handshake πρεπει να εχει μαζεψει ωστε να ειναι αρκετα για το σπασιμο?εγω μονο ενα εχω καταφερει να παρω καθε φορα (απο συγκεκριμενο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Ένα handshake αρκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A_panM Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Ένα handshake αρκεί οκ με το ενα, το βαζω στο aircrack για να σπασω ενα netfaster αλλα βγαζει λαθος τα τελευταια ψηφια!η θα τον εχει αλλαξει (εργοστασιακο) η θα κανω καμια @@ εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Τι σημαίνει "βγάζει λάθος τα τελευταία ψηφία"; Ότι το aircrack σκανάρει τους 10.000 πιθανούς κωδικούς του wordlist αλλά δεν βγάζει αποτέλεσμα; Αν είναι έτσι, τότε 3 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Είτε το .cap δεν περιέχει το handshake (αλλά λες ότι το έχει σίγουρα), είτε η wordlist δεν είναι σωστά φτιαγμένη, είτε -το πιθανότερο- ο γείτονας έχει αλλάξει το default password και άρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A_panM Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 (επεξεργασμένο) Τι σημαίνει "βγάζει λάθος τα τελευταία ψηφία"; Ότι το aircrack σκανάρει τους 10.000 πιθανούς κωδικούς του wordlist αλλά δεν βγάζει αποτέλεσμα; Αν είναι έτσι, τότε 3 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Είτε το .cap δεν περιέχει το handshake (αλλά λες ότι το έχει σίγουρα), είτε η wordlist δεν είναι σωστά φτιαγμένη, είτε -το πιθανότερο- ο γείτονας έχει αλλάξει το default password και άρα... το cap λεει οτι περιεχει 1 handshake οποτε το πρωτο το αποκλειουμε....μετα η wordlist την εχω φτιαξει συμφωνα με την μακ adress προσθετωντας τα τελευταια ψηφια...οποτε μαλλον κατα το τριτο μου φαινεται οτι θα συμβαινει.... !με το commview πως γινεται να σκαναρω με εξωτερικη usb ασυρματη κεραια?μου λεει οτι πρεπει να εγκατεστησω τους οδηγους... Επεξ/σία 7 Απριλίου 2011 από A_panM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~N3 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 την παυλα την βαζεις?? οι κωδικοι ειναι σε μορφη mac address-1234. απ τα προηγουμενα ποστς σου καταλαβα οτι αμελισες να βαλεις την παυλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A_panM Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 την παυλα την βαζεις?? οι κωδικοι ειναι σε μορφη mac address-1234. απ τα προηγουμενα ποστς σου καταλαβα οτι αμελισες να βαλεις την παυλα.. οχι την βαζω κανονικα την παυλα (ενταξει ειπαμε...) αλλα καθε φορα που κανω μεο launch βγαζει διαφορετικο κωδικο (μιλαω παντα για συγκεκριμενο νετφαστερ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις