~N3 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 αν ψαξεις το τοπικ σελιδες πισω θα βρεις για νετφαστερ (σπαει 100% αν ειναι ο default).επισης θα βρεις για συτα μερικα... κυριως σπανε οσες συνδεσεις εγιναν στο 2010 κια χρησιμοποιουν το Α225G router της πιρελλι. ισως και για οτε αν ειναι τομσον.. για τα υπολοιπα δεν εχει βρεθει καποιος αλγοριθμος.. αν μπαινει η καρτα δικτυου σου μονιτορ μοντ θα το μαθεις αν μπεις στο σαιτ του αιρκρακ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arlondis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Έψαξα και δεν βρήκα αν μπαίνει η κάρτα δικτύου μου μόνιτορ μοντ μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο είμαι λίγο άσχετος με αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsarkamparararam Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Για σας παιδιά μήπως ξέρετε κάνα τρόπο η κάνα αλγόριθμο για να βρω το κωδικό για αυτά CYTA XXXX SIMENS XXXXXX OXYGEN XXXXX NetFaster XXXXXX OTE XXXXXX έψαξα λίγο και βρήκα αυτό το sait http://www.md5this.com/thomson-speedtouch-crack.html έχω ασύρματη κάρτα tp link tl-wn821n με αυτό μπορώ να σπάω κωδικούς? Εδώ έχει και μερικά Wordlists http://www.md5this.com/tools/wordlists.html Φιλε ΝΕΤΦΑΣΤΕΡ μπορώ να σπάω εγώ....δηλαδή το έχω δοκιμάσει 3 φορές και έχει πιάσει αρκεί να έχει αφήσει ο άλλος default τον κωδικό του ρούτερ!!!! ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oikpro Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Σορρυ αν έχει αναφερθεί,απλά να ρωτήσω , γίνεται να σπάσει το Netfaster με default κωδικο εννοειται ,μόνο με aircrack, το .txt αρχειο απ το nasos.gr και εχοντας βαλει το Commview for wifi σε windows 7 να μετραει πακέτα ? thnx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Έψαξα και δεν βρήκα αν μπαίνει η κάρτα δικτύου μου μόνιτορ μοντ μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο είμαι λίγο άσχετος με αυτά Φιλε αν δεν μπαινει η καρτα σου σε monitor mode δεν μπορεις να κανεις τιποτα.Απ'οτι μου ειπες χρησιμοποιεις windows oποτε, επειδη δεν υπαρχει μεγαλη "ποικιλια" συμβατων καρτων εκει, θα προσομοιωσεις το backtrack χρησιμοποιωντας το vmware workstation.Φυσικα πρωτα πρεπει να παρεις μια συμβατη καρτα-οποια βρεις απο αυτες που υπαρχουν στο φορουμ του backtrack Σορρυ αν έχει αναφερθεί,απλά να ρωτήσω , γίνεται να σπάσει το Netfaster με default κωδικο εννοειται ,μόνο με aircrack, το .txt αρχειο απ το nasos.gr και εχοντας βαλει το Commview for wifi σε windows 7 να μετραει πακέτα ? thnx Φιλε το "σπασιμο" του netfaster οπως και καθε δικτυου με ασφαλεια wpa-wpa2 δε στηριζετε στην ποσοτητα πακετων που θα πιασεις.Το μονο που αρκει ειναι να πιασεις ενα πακετο που θα περιεχει το handshake.Τοτε βαζοντας το αρχειο .cap μεσα στο aircrack και χρησιμοποιωντας την καταλληλη wordlist μπορεις να βρεις το κλειδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 και αυτο φαινεται καπως μεσα στα αρχεια που κατεβαζουμε απο commview? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Γνώμη μου είναι ότι αν έχετε σκοπό να ασχοληθείτε σοβαρά με το σπάσιμο ασύρματων δικτύων, καλύτερα να το μάθετε με το "σωστό" τρόπο μία κι έξω. Ούτως ειπείν ξεχάστε Commview, Windows και τα συναφή. Θα χρειαστεί λίγο διάβασμα και κόπο στην αρχή αλλά δεν θα το μετανιώσετε. Αν δεν θέλετε να μπλέξετε με εγκαταστάσεις Linux/Backtrack κλπ μπορείτε να τα τρέξετε με LiveCD ή USB (ή ακόμα και μέσα από Vmware κάτω από Windows). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 o nzep πρεπει ναναι πολυ χαρουμενος σημερα εεε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Γιατί ρε παιδιά, τι είναι σήμερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Εγω με backtrack κολαω οταν πρεπει να κανω capture το handshake...δινω τις εντολες,ολα οκ βγαινει το station δινω την εντολη για αποστολη, τα στελνει αλλα δεν μου εμφανιζει το αρχει...υπαρχει καποιο βιντεο για βοηθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 (επεξεργασμένο) Φαντάζομαι ότι μιλάς για την εντολή "aireplay-ng -0 <αριθμός> -a <MAC access point> -c <MAC station> mon0" *. Στέλνεις δηλαδή το deauth στο Access Point και το Station και αυτά τι κάνουν; Σου στέλνουν πίσω ACKs ότι δέχτηκαν την εντολή; Για το video που ρώτησες, αν ψάξεις στο Youtube για "backtrack WPA" θα βρεις δεκάδες video. Παράδειγμα (το deauth γίνεται μετά το 1:40): * εναλλακτικά μπορείς να παίξεις και με την εντολή "aireplay-ng -0 <αριθμός> -e <SSID> mon0". Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2011 από nzeppos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Γιατί ρε παιδιά, τι είναι σήμερα; σου εσπασε ο μουρινιο την καταρα ρε φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Χαχαχαχα, σωστόοοοοοος! Επιτέλους αποκλείσαμε τη Λιόν, έγινε το θαύμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 παιδια για bypassing MacAdress Filtering ξερουμε κατι συγκεκριμενο? νομιζω οτι σε ενα δικτυο αυτο με εμποδιζει..για περιπου 2 εβδομαδες εμπαινα κανονικα και 3-4 μερες τωρα μου εμφανιζει troubleshoot problems Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μήπως αντί για MAC filtering, ο τύπος έχει απλώς αλλάξει το password; Εν πάση περιπτώσει η εντολή που θέλεις είναι η macchanger. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις