Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μιας και ειμαι τωρα με το netbook, κι εχω πετυχει κι ενα wep δικτυακι εδω κοντα (:devil: ) μισο να δω τι παιζει :P

Edit: Με windows xp pro οταν παω να συνδεθω σε mac filtered ασυρματο χανει απλα το δικτυο πεταγοντας το παρακατω μηνυμα

το δοκιμασες σε δικο σου?το ειχα δοκιμασει καποτε αλλα νομιζα οτι σε συνδεε και μετα δεν ανοιγε σελιδες .εκτος αν το μπερδευω με τιποτε αλλο.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

yeap σε δικο μου. Και ο τυπος εχει standar βαλει και mac filtering. Καρατσεκαρισμενο και αυτο! Μιαν εποχη παιζαμε κλεφτες και αστυνομους ωσπου να βαλει το φιλαρακι μου ιντερνετ στο σπιτι του και να μπαινω απο εκει οποτε πηγαινα!! :-D

Δημοσ.

Ναι, ναι! Απλα ειχε πλακα. Το βρηκα ξεκλειδωτο και με καλο σημα του αγνωστου χ το δικτυο κι οτι που ειχε μετακομισει εκει κοντα ενα καλο μου φιλαρακι. Ε, καταλαβαινεις οτι μεχρι να βαλει γραμμη ο φιλος μου εγω με τον αγνωστο το ειχαμε φτασει στο σημειο του mac filtering και αλλαγμενοι οι default κωδικοι του ρουτερ του για να μη μπαινω να του αλλαζω τις mac που εδινε internet. Ηταν πολυ απολαυστικοι μηνες με πολυ γελιο.

Δημοσ.

Χαχα, αυτό μου θυμίζει τα δικά μου κατορθώματα. Ο "εχθρός" πρώτα άλλαξε το default WEP password, μετά έβαλε MAC filtering, μετά firewall (δηλ. πέρναγα το authenticate αλλά δεν είχα δίκτυο), μετά το γύρισε σε WPA (με ίδιο pass όμως!), μετά σε Radius (!), μετά το ξαναγύρισε σε WEP με το ίδιο pass και τελικά αγόρασε ένα νέο AP, το έβαλε σε WPA2 και μετά από κάμποσους μήνες το παραμύθι έλαβε τέλος :P Το σκάλισα 2-3 μέρες, δεν το κατάφερα και πήγα αλλού.

Δημοσ.

ηταν λιγοχαζος μαλλον.εβαλε wpa που δεν σπαει και εβαλε το ιδιο pass.Ποσο χαζος.αν εβαζε απο την αρχη wpa με αλλο pass δεν θα εμπαινες.και wpa2 παλι δεν θα εμπαινες.

Δημοσ.

Ε ναι. Σκέψου τη χαρά μου όταν μέσα στην... απελπισία μου (που είδα το WPA) δοκίμασα το παλιό pass και μπήκα. Και το MAC filtering/firewall βέβαια θα τον είχε προστατέψει μέχρι κάποιο σημείο αν είχε αλλάξει το pass του router, καθώς θα έπρεπε να κάνω mac spoofing για να μπαίνω. Ενώ με το router ξεκλείδωτο απλώς μπήκα μέσα και έβαλα και τη δική μου MAC στο κόλπο.

Δημοσ.

χαχαχαχα!!Σε μια φαση ειχε κανει κι ο δικος μου το ιδιο με το WPA2!! Ειναι απιστευτοι ορισμενοι!!!

Τεσπα αυτα ηταν τα καλα. Τα κακα ηταν οτι ναι μεν εμπαινα εγω αλλα αυτο ειχε συνεχεια αποσυνδεσεις....

Ειχε 4net βλεπετε. Τυχαιο;;;

Δημοσ.
Ε ναι. Σκέψου τη χαρά μου όταν μέσα στην... απελπισία μου (που είδα το WPA) δοκίμασα το παλιό pass και μπήκα. Και το MAC filtering/firewall βέβαια θα τον είχε προστατέψει μέχρι κάποιο σημείο αν είχε αλλάξει το pass του router, καθώς θα έπρεπε να κάνω mac spoofing για να μπαίνω. Ενώ με το router ξεκλείδωτο απλώς μπήκα μέσα και έβαλα και τη δική μου MAC στο κόλπο.
τι να πει κανεις

χαχαχαχα!!Σε μια φαση ειχε κανει κι ο δικος μου το ιδιο με το WPA2!! Ειναι απιστευτοι ορισμενοι!!!

Τεσπα αυτα ηταν τα καλα. Τα κακα ηταν οτι ναι μεν εμπαινα εγω αλλα αυτο ειχε συνεχεια αποσυνδεσεις....

Ειχε 4net βλεπετε. Τυχαιο;;;

επρεπε να παρεις να δωσεις την γραμμη του βλαβη.χαχα

Δημοσ.

Ασε μην ειχαμε κι αλλα! Τελευταια φορα που εδωσα βλαβη σε ιντερνετ ηταν στη συνδεση μια φιλης μου και μετα απο αυτο δεν ειχε ουτε τηλεφωνο για ενα μηνα!!

Μην ρωτησετε παλι ποιος παροχος ηταν! :P

Τυχαιο;;;

Δημοσ.

οποιος παροχος και να ηταν την βλαβη την κοιταει ο οτε και το πιο πιθανο ηταν να αλλαξε ζευγαρι και να το αφησε στον αερα και να κλεινε την βλαβη σαν να μην τρεχει τιποτα.

Δημοσ.
DrKameleon, σημερα επισης, βρηκα thomson για να το δοκιμασω και δουλεψε μια χαρα! 2 πιθανους κωδικους μου εβγαλε και ηταν ο 2ος που βρηκε, κι αυτο μεσα σε 3' και 40'' περιπου με ενα asus eeePC 1005 HA :-)

Μια χαρα ειναι!

That's GREAT new, lexmark! Keep... cracking! :-)

--------------------------------

Παρεπιμπτόντως, έτσι για να συνεχίσουμε και το beta-testing/benchmarking μας :

μπορείτε να μού πέιτε και άλλοι ΠΟΣΗΝ ΩΡΑ (περίπου) πήρε μέχρι να βγάλει τα Thomson passwords το SpeedyTom + τις προδιαγραφές του συστήματός σας (λειτουργικό / browser / cpu) ?

Καλή σας μέρα! :-)

Δημοσ.
Καλημέρα στο forum. Μήπως έχει κανείς κανένα link με wordlist σε greeklish να μου ποστάρει;

δυσκολο να βρεις εκτος αν παρεις ενα κανονικο και το περασεις απο καποιο προγραμμα να στο γυρισει σε greeklish.αλλα και παλι το πως γραφει καποιος μια λεξη ειναι λιγο σχετικο.πχ εγω βαζω παντα o πχ βαζω=vazo=vazw =bazo ktl

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...