Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μια μικρη απορια! Για να "σπασω" - βρω τον κωδικο του χ thomson θα χρειαστω συνδεση στο ιντερνετι για να μπω στη σελιδα σου. Πως θα εχω ομως συνδεση ιντερνετι αν δεν "σπασω"-βρω τον κωδικο του x thomson;

Δηλαδη, τετοια προγραμματακια κυκλοφορουν πολλα στο ιντερνετ που μπορω να τα χρησιμοποιησω και offline. Για ποιο λογο να προτιμησω το δικο σου online;

Μην με παρεξηγησεις. Απλα παιζω λιγο τον δικηγορο του διαβολου εδω :P :D

Κατ'αρχάς, ναι για να βρεις το πρόγραμμα πρέπει να είναι ανοικτή η σελίδα αλλά όταν εκτελείται, εκτελείται locally στο pc σου - οπότε κατά μία έννοια, μπορείς να το εκτελέσεις και χωρίς ενεργή σύνδεση στο internet.

Φυσικά, θα μπορούσα κι εγώ να δημοσιεύσω ένα offline-ανάλογο προγραμματάκι (για την ακρίβεια, είναι ήδη έτοιμο) -- αν υπάρχει τέτοιο ενδιαφέρον γενικώς, θα το κανώ -- απλά : 1) ήθελα να είναι κάτι που ενσωματώνεται στην σελίδα μου, 2) ανακάλυψα το Silverlight και ενθουσιάστηκα, οπότε έπρεπε με κάποιον τρόπο να το δοκιμάσω/αξιοποιήσω

Μην με παρεξηγησεις. Απλά είμαι ένας πορωμένος coder, που φτιάχνει-ό,τι-τον-εμπνέει, κι εσύ καλά κάνεις και παίζεις τον δικηγόρο του διαβόλου -- γιατί μεταξύ μας, ένα δίκιο το έχεις... ;)

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αυτό παίζει κατ'ευθείαν στο Backtrack ή θέλει patch κλπ;

Κανείς;;;

Να πάρω την TP-Link TL-WN551G που την βρήκα σε κατάστημα εδώ, που έχει το chipset atheros AR5212 που αυτό φαίνεται ότι λειτουργεί με το Backtrack ή να παραγγείλω την άλλη;

Δημοσ.

Ισα ισα που παρακολουθω αυτο το νημα με ενδιαφερον! Και (αραια και που πρεπει να την πω εδω την αμαρτια μου) κανω και καμια βολτα απο το blog σου. :)

Μια χαρα το κανεις και συνεχισε ετσι τη δουλεια σου!

Δημοσ.
Αυτό παίζει κατ'ευθείαν στο Backtrack ή θέλει patch κλπ;

Το έχω στην κατοχή μου το 321g και δουλεύει άμεσα με το bt4 τουλάχιστον που το δοκίμασα.

Δημοσ.
Ισα ισα που παρακολουθω αυτο το νημα με ενδιαφερον! Και (αραια και που πρεπει να την πω εδω την αμαρτια μου) κανω και καμια βολτα απο το blog σου. :)

Μια χαρα το κανεις και συνεχισε ετσι τη δουλεια σου!

Να σαι καλά φίλε μου! :-)

---------- Προσθήκη στις 15:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:44 ----------

αψογος.εχει καλυψει τους παντες.μεχρι και σε offline εκδοση.:D way to go man

Thanks a lot as well ;)

Όσον αφορά την offline/standalone έκδοση για Windows (μπορεί να μετατραπεί και *nix αλλά φαντάζομαι θα θέλει λίγη extra δουλίτσα), θα περιμένω ίσως μερικές μέρες να δω πώς πάει κι ύστερα θα την ανεβάσω επίσης... :-)

Δημοσ.

Εχω ενα προβληματακι παιδια.Πιανω ασυρματο δικτυο εν ονοματι THOMSON και λεει πως ειναι με ενεργοποιημενη ασφαλεια.Εντομεταξυ εχω βρει ποιος ειναι ο εργοστασιακος κωδικος,αλλα μολις παταω ΣΥΝΔΕΣΗ κανει πως συνδεεται και λεει κατι(αδυνατη η συνδεση),αλλα το θεμα ειναι ομως πως ΔΕΝ μου βγαζει το τετραγωνακι να πατησω τον κωδικο,ενω οπως ειπα πριν λεει πως εχει ασφαλεια το modem.Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?Ειναι ενα ειδους ασφαλειας αυτο?Ποιος ξερει να μου απαντησει?

Δημοσ.
πιθανον χαμηλο σημα.αλλιως σβηστο το δικτυο τελειως απο τα προτεινομενα και ασε να το ξανα βρει.

Ευχαριστω!

Καμια αλλη εκδοχη υπαρχει παιδια?

Δημοσ.

Ίσως κανα MAC Filtering? Πιθανότερο όμως το χαμηλό σήμα που λέει ο poulinos.

---------- Προσθήκη στις 23:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:01 ----------

Ερώτηση, υπάρχει κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα που να υπολογίζει default pass σε μηχανάκια της CONNX? Έχω δει αρκετά δίκτυα με SSID "CONN-X_nnnn", όπου nnnn ένας τετραψήφιος αριθμός.

Δημοσ.
Ευχαριστω!

Καμια αλλη εκδοχη υπαρχει παιδια?

ακομα και mac address Να εχει βαλει λογικα θα σου βγαλει για το κλειδι και μετα θα φιλτραριστεις.νομιζω οτι με mac address σου δειχνει οτι συνδεθηκες μεν αλλα δεν ανοιγεις τιποτα απο σελιδα.

Δημοσ.

Αν θυμαμαι καλα, περνας μεν απο το authentication αλλα μετα σε ξαναπετα εξω --> Mac filter.

Αυτο θα φανει σαν να εχεις αποτυχει να εισαγεις σωστα το κλειδι, τουλαχιστον σε ubuntu ειχε γινει ετσι που ειχα πετυχει εναν με mac filtering. Σε windows δεν ξερω πως θα σου φανει.

Ομως algox κατα πασα πιθανοτητα ειναι αυτο που σου ειπε ο poulinos, οποτε ακολουθα πιστα! :D

Δημοσ.

σε windows νομιζω σου δειχνει συνδεδεμενος αλλα δεν κατεβαζεις τιποτα.αν δεν εινα αυτο τοτε επειδη px τα xp δεν σου ξαναζητανε το κλειδι εκει σου δειχνει συνδεση αποσυνδεση συνδεση αποσυνδεση.εχω πολυ καιρο να κλειδωσω με mac address οποτε δεν δινω ορκο οτι ειναι οπως το ειπα.πρεπει να το δοκιμασω μια φορα να δω αν περναει ping στον ρουτερ καν που δεν νομιζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μιας και ειμαι τωρα με το netbook, κι εχω πετυχει κι ενα wep δικτυακι εδω κοντα (:devil: ) μισο να δω τι παιζει :P

Edit: Με windows xp pro οταν παω να συνδεθω σε mac filtered ασυρματο χανει απλα το δικτυο πεταγοντας το παρακατω μηνυμα

Επεξ/σία από lexmark
Δημοσ.

DrKameleon, σημερα επισης, βρηκα thomson για να το δοκιμασω και δουλεψε μια χαρα! 2 πιθανους κωδικους μου εβγαλε και ηταν ο 2ος που βρηκε, κι αυτο μεσα σε 3' και 40'' περιπου με ενα asus eeePC 1005 HA :-)

Μια χαρα ειναι!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...