Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αυτο σπαει μονο τα thomson με το default Κλειδι η σπαει οτιδηποτε σε wep?γιατι σε wpa δεν νομιζω να σπαει κατι περα απο τα defaults που ειναι των thomson.

όχι μόνο τα deafult βρίσκει είτε είναι wep είτε είναι wpa αλλά υπάρχει και ένα θεμα με την χρονιά που πρέπει να βάλεις πριν αρχίσει το πρόγραμμα οπότε δοκιμάζεις πχ απο 2007 και συνεχίζεις μεχρι το 2010..

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
όχι μόνο τα deafult βρίσκει είτε είναι wep είτε είναι wpa αλλά υπάρχει και ένα θεμα με την χρονιά που πρέπει να βάλεις πριν αρχίσει το πρόγραμμα οπότε δοκιμάζεις πχ απο 2007 και συνεχίζεις μεχρι το 2010..

ενταξει αυτο δεν εχει νοημα.san wpa key generator ειναι για thomson για αυτους που εχουν αφησει τα default pass.nothing new.

Δημοσ.

μεχρι τωρα θα το εχουν μαθει αρκετοι παντως..ασε που οι ποιο πολλοι το εχουν αλλαξει και το εχουν βαλει και wpa2..αντε γεια δλδ..

Δημοσ.
μεχρι τωρα θα το εχουν μαθει αρκετοι παντως..ασε που οι ποιο πολλοι το εχουν αλλαξει και το εχουν βαλει και wpa2..αντε γεια δλδ..

το key generator ayto θα παιξει σε οτιδηποτε wep/wpa/wpa2 για τον λογο οτι η thomson βαζει το ιδιο κλειδι.απο εκει και περα οσο περναει ο καιρος τοσο πιο πολυ κλειδωνουν τα δικτυα τους και τοσο πιο πολυ αλλαζουν τον default κωδικο kai ssid.ξυπναει ο κοσμος

Δημοσ.

και καλα κανει και ξυπναει..ενταξει δεν λεω για καποιους ειναι απαγορευτικο να βαλουν internet και τηλεφωνο αλλα και ο αλλος ο κακομοιρης που πληρωνει τι φταιει ?

βεβαια υπαρχει και μια μεση λυση για καποιον που θελει να δινει wifi ιντερνετ σε ολους..καποια ρουτερακια δινουν Max 1 mbps και ετσι δεν σου τρωνε ολο το bandwidth οι τζαμπατζηδες και τους βοηθας κιολας..

ξερω ατομο που το κανει..ειναι μια πραξη αλληλεγγυης...

• Moderators
Δημοσ.

ξερω ατομο που το κανει..ειναι μια πραξη αλληλεγγυης...

Το χοντραινω ισως κ λογικα μιλαω για μικρες πιθανοτητες,αλλα οταν θα βρεθει ο κουτοπονηρος απατεωνας που θα κανει την στραβη μεσω της δικης σου γραμμης,ποιος θα τραβηξει τα ζορια?Και αντε εξηγησε εσυ οτι δεν ησουν εσυ,οτι το κανες για καλο και ηθελες να βοηθησεις κοσμο.

Εκτος αν εχεις τη ορεξη να κανεις και τον administrator,να στησεις ενα squid και παει λεγοντας.Λιγες οι πιθανοτητες ξαναλεω,αλλα δεν θα θελα να μαι στην θεση του ατυχου που θα του κατσει η στραβη,επειδη απλα ηθελε να βοηθησει κοσμο.

Δημοσ.

και εγω ειμαι υπερ του να αφηναμε το δικτυο ανοιχτο αλλα υπαρχουν τα 2 θεματα

.α.αυτο που ειπε ο φιλος παραπανω για να γινει κατι παρανονο.

β.υπαρχουν τοσο ηλιθια ατομα σε αυτον τον κοσμο που αφηνεις ανοιχτο το δικτυο για να εχουν και αυτοι στο free και αυτοι αντι να πουν και ευχαριστω και να κατεβαζουν με μετρο μπαινουν μεσα και κατεβαζουν απειρα torrents και σουρνεται του αλλου η γραμμη

Δημοσ.

Φίλε poulinos γιατί όμως να το αφήσουμε ξεκλείδωτο και να μας κλέβουν...;;;Γιατί εμείς να το πληρώνουμε και παράλληλα να έχουν και άλλοι πρόσβαση...;;;

Δημοσ.
Φίλε poulinos γιατί όμως να το αφήσουμε ξεκλείδωτο και να μας κλέβουν...;;;Γιατί εμείς να το πληρώνουμε και παράλληλα να έχουν και άλλοι πρόσβαση...;;;

Η φιλοσοφία είναι η ίδια με αυτό που κάνουν ο poulinos, ο Gi0 και τόσοι άλλοι σε αυτό το forum. Χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ στην κοινότητα γνώση και εμπειρία.

Για ένα φεγγάρι, έστησα proxy (περισσότερο για δοκιμή) και μοίρασα δωρεάν internet στην παλιά μου γειτονιά. Κάτι ότι δεν είχα χρόνο να το συντηρώ, κάτι ότι έβλεπα ασύδοτη χρήση απο συγκεκριμένους χρήστες/macadddress, αποφάσισα και το σταμάτησα.

Δημοσ.
Για παρόμοιες περιπτώσεις δεν υπάρχει η δυνατότητα να βάλουμε κάποιου είδους "κόφτη"ανά station?

δυκολο στο 99 τις εκατο των ρουτερ.ελαχιστα ρουτερακια το κανουν .

οπως ειπαν το κανεις επειδη εχεις κατι που σου περισσευει.πληρωνω ενα νετ που καθεται 20 ωρες το 24 ωρο πχ .γιατι να μην δωσω και σε αλλους?αλλα οι δυο παραπανω λογοι ειναι λιγο προβλημα.οποτε για την ωρα διων στον γειτονα μου που ξερει το password

Δημοσ.

Μια ακόμη ερώτηση...Τα πανεπιστήμια δίνουν δωρεάν ιντερνετ με static ip...Συμβαίνει το ίδιο και με αυτό που αναγράφεται στην Τοποθεσία μου...;;;

οπως ειπαν το κανεις επειδη εχεις κατι που σου περισσευει.πληρωνω ενα νετ που καθεται 20 ωρες το 24 ωρο πχ .γιατι να μην δωσω και σε αλλους?αλλα οι δυο παραπανω λογοι ειναι λιγο προβλημα.οποτε για την ωρα διων στον γειτονα μου που ξερει το password

Δεν το είχα σκεφτεί έτσι...Εγώ εννοούσα σε αγνώστους...

• Moderators
Δημοσ.
Μια ακόμη ερώτηση...Τα πανεπιστήμια δίνουν δωρεάν ιντερνετ με static ip...Συμβαίνει το ίδιο και με αυτό που αναγράφεται στην περιοχή μου...;;;

Γιατι δεν ρωτας το noc του πανεπιστημιου σου?Θα λυθει η απορια σου απο τον πλεον υπευθυνο;)

Δημοσ.
Μια ακόμη ερώτηση...Τα πανεπιστήμια δίνουν δωρεάν ιντερνετ με static ip...Συμβαίνει το ίδιο και με αυτό που αναγράφεται στην Τοποθεσία μου...;;;

Δεν το είχα σκεφτεί έτσι...Εγώ εννοούσα σε αγνώστους...

το ιδιο ειναι καιτο ιντερνετ σε αγνωστους.απλα δεν το αφηνω ανοιχτο για τους λογους που ειπα πιο πανω.μακαρι να ηταν και αλλα ατομα κοντα μου εκτος απο τον γειτονα και να τους εδινα το password μου.θα ηταν χαρα μου αφου η συνδεση καθεται παρα πολλες ωρες.αλλα...

οσο για το πανεπιστημιο λιγο δυσκολο ολα αυτα να μην βγαινουν με static.οπτικες ινες και ολα αυτα που εχουν αυτοι χλωμο να αλλαζει η Ip

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...