nzeppos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Alfa AWUS036H USB Το BT4 όντως έχει κάποιες διαφορές όταν το τρέχω από DVD/USB σε σχέση με το τρέξιμο από Vmware. Στην δεύτερη περίπτωση πολλές φορές τρώει σκάλωμα και δεν σκανάρει σωστά με το airodump-ng.
gvarel Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Εχω ακουσει για αυτην την καρτα Alfa AWUS036H USB αλλα που την βρισκουμε στην Ελλαδα;
poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 και γιατιαπο ελλαδα.το ebay και ολα αυτα δεν σου κανουν?
gvarel Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δεν εχω κανει αγορες μεσω internet και δεν γνωριζω πως γινεται; Μπορεις να μου προτεινεις καποιο link για να δω.(Εχω ακουσει οτι πολλες φορες δεν σου ερχεται το προιον ιδιαιτερα εαν δεν πωλειται νομιμα σε καταστηματα οπως αυτο).
FarCry Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Συγνώμη που το φέρνω στην επιφάνεια το θέμα αλλά έχω μια ερώτηση... Εγώ απλά θα ήθελα να μάθω πώς μπορώ να δώ μέσω του router μου ποιοί στη γειτονιά έχουν ασύρματο δίκτυο ανοιχτό... netfaster iad 2 είναι το router... κινητο με wifi δεν εχεις? ---------- Προσθήκη στις 05:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 05:17 ---------- asus wl-167g v2 παιζει 100% με bt4... το ιδιο εχω και εγω. πολυ καλο
poulinos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δεν εχω κανει αγορες μεσω internet και δεν γνωριζω πως γινεται; Μπορεις να μου προτεινεις καποιο link για να δω.(Εχω ακουσει οτι πολλες φορες δεν σου ερχεται το προιον ιδιαιτερα εαν δεν πωλειται νομιμα σε καταστηματα οπως αυτο). ebay αν δεν ειναι απο hong kong που περναει απο χιλια δυο μιρια για να φτασει εδω τοτε δεν θα εχεις θεμα.αρκει να εχει και θετικες αξιολογησεις ο αλλος. οσο για τον φιλο απο κατω το Netfaster δεν μπορει να ψαξει για ασυρματα δικτυα.η με ασυρματη καρτα η με κινητο με ασυρματη καρτα μπορεις να βαλεις και το προγραμμα το insider και να δεις παραπανω στοιχεια.
hammerd Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Απο οτι βλεπω δεν εχει κεραια εχει εμβελεια; οχι απλα εχει κεραια..τα asus ειναι τα ιδια σαν κεραια και πιανουν αναλογα με το που θα τα στρεψεις..εχουν και ειδικο usb συστημα μεσα για αυτη την δουλεια..
drkameleon Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Εχω ακουσει για αυτην την καρτα Alfa AWUS036H USB αλλα που την βρισκουμε στην Ελλαδα; Δεν ξέρω για την συγκεκριμμένη - αλλά γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά στο Amazon.co.uk ? Έγω συνήθως από εκεί αγοράζω πράγματα... και πάντα σε ΠΟΛΥ καλές τιμές (δεδομένης της ισοτιμίας της λίρας) και μού' ρχονται και τσακ-μπαμ...
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 και ebay μπορει επισης.και εκει ειναι πολυ καλη φαση και αρκετα φτηνα.
drkameleon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 και ebay μπορει επισης.και εκει ειναι πολυ καλη φαση και αρκετα φτηνα. Yup, αν και - χωρίς να γνωρίζω γιατί - με το eBay είμαι γενικώς προκατειλημμένος...
Errik Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω ακουσει για αυτην την καρτα Alfa AWUS036H USB αλλα που την βρισκουμε στην Ελλαδα; Απίστευτη καρτούλα, πραγματικά κάνει θαύματα! Με μια καλή κεραία πιάνω μέσα από το δωμάτιο μου δίκτυα χιλιόμετρα μακρυά... Καλά, αν πάω ταράτσα κολλάει το pc από την λίστα δικτύων! Επίσης έχεις παντού Internet όπου και αν κάτσεις! Είναι σχεδόν σαν να έχεις USB 3g στικάκι με απεριοριστα GB!!! Απλά είναι λίγο ρίσκο να βρεις την αυθεντική, γιατί κυκλοφορούν και κάτι ολόιδιες μούφες που δεν έχουν το ίδιο chipset και δεν έχουν καμία σύγκριση με την απόδοση της original...
nzeppos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Yup, αν και - χωρίς να γνωρίζω γιατί - με το eBay είμαι γενικώς προκατειλημμένος... Μπα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αρκεί ο πωλητής να έχει καλό feedback και πολλές πωλήσεις. Εννοείται αγορές μόνο με paypal. Απίστευτη καρτούλα, πραγματικά κάνει θαύματα! Με μια καλή κεραία πιάνω μέσα από το δωμάτιο μου δίκτυα χιλιόμετρα μακρυά... Καλά, αν πάω ταράτσα κολλάει το pc από την λίστα δικτύων! Επίσης έχεις παντού Internet όπου και αν κάτσεις! Είναι σχεδόν σαν να έχεις USB 3g στικάκι με απεριοριστα GB!!! Απλά είναι λίγο ρίσκο να βρεις την αυθεντική, γιατί κυκλοφορούν και κάτι ολόιδιες μούφες που δεν έχουν το ίδιο chipset και δεν έχουν καμία σύγκριση με την απόδοση της original... Όντως, σε εξωτερικό χώρο ακόμα και με μια κεραία των 15-20 ευρώ πιάνεις πάμπολλα δίκτυα (αν και η εμπειρία μού έχει δείξει ότι ίσως δεν πιάνουν αυτοί τόσο καλά εσένα...). Τώρα για αυθεντική κάρτα κλπ. θυμάμαι ακόμα την ιστορία που κάποιος γνωστός μου με κορόιδευε γιατί την είχα αγοράσει κάμποσα λεφτά από ebay (νομίζω 60+, μαζί με κάτι κεραίες) και μου έλεγε ότι την βρήκε στα 20 και μάλιστα σε έκδοση με περισσότερη ισχύ. Όπως φυσικά αποδείχθηκε ήταν ίδιο κουτί με άλλο chipset, το οποιο δεν συνεργαζόταν πολύ καλά με το Backtrack και πήγε για πέταμα.
Errik Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Καλό το ebay για πραγματάκια που είναι παράλογα ακριβά στην Ελλάδα (π.χ κάτι καλώδια, αντάπτορες, accesoir κινητών κτλ), αλλά όπου παίζουν μούφες θέλει πολύ προσοχή... Έχω φάει τρελή φρίκη με ένα μούφα 64GB φλασάκι από πωλητή με 99.8% feedback και χιλιάδες πωλήσεις... το χουν κάνει σύστημα μερικοί απατεώνες! Το ίδιο και με ένα μούφα Netbook που μου ήρθε άλλο από αυτό που παρήγγειλα και επειδή είχε περάσει καιρός με το πήγαινέλα το customer protect δεν με κάλυπτε και αναγκάστηκα να τον πάρω τηλέφωνο στο σπίτι του στην κίνα, σε φάση μαφία, ξέρω που μένεις θέλω το refund μου! Μόνο τότε το στειλε, και μου φαγε και τα μεταφορικά... Είναι που θα πέσεις! Edit: Και γω κάπου εκεί την πήρα, και την άνοιξά να τσεκάρω οτι όντως ήταν το σωστό chipset, μαζί με τον ενισχυτή σήματος, γιατί την είχα ψυλλιαστεί την δουλειά!
nske Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω φάει τρελή φρίκη με ένα μούφα 64GB φλασάκι από πωλητή με 99.8% feedback και χιλιάδες πωλήσεις... το χουν κάνει σύστημα μερικοί απατεώνες! Ναι, θέλει προσοχή, κι εγώ την είχα πατήσει. Μερικά χρήσιμα sites όπου καταγγέλλονται τέτοιοι πωλητές και δημοσιεύονται γενικές συμβουλές: http://fightflashfraud.wordpress.com/ http://flashchiptech.wordpress.com/ http://sosfakeflash.wordpress.com/ Και πάντα πριν αφήσουμε feedback πρέπει να δοκιμάζουμε να γεμίσουμε τις flash με δεδομένα στην ονομαστική χωρητικότητά τους. Στα Windows μπορεί να γίνει εύκολα με το h2testw, στα Unix-like λειτουργικά με την dd.
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Yup, αν και - χωρίς να γνωρίζω γιατί - με το eBay είμαι γενικώς προκατειλημμένος... αμα προσεξεις λιγο δνε εχεις θεμα.και εγο στην αρχη ακουγα ebay και ενιωθα παραξενα.εχω παραγγελει αρκετα πραγματακια και οκ ειμαι.απλα προσπαθω σε οτιδηποτε να αποφευγω λιγακι το hong kong kai china.προτιμω Uk και τετοια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις