Προς το περιεχόμενο

"Σπάζοντας" κλειδωμένα ασύρματα δίκτυα

drkameleon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To backtrack ειναι μια διανομη linux.

Το aircrack βγαινει και για windows.

Οχι,θα παρεις ενα απο τα πολλα tutorial που υπαρχουν,θα ακολουθησεις κατα γραμμα τις οδηγιες και θα μπορεσεις ευκολα να σπασεις το wep κλειδι καποιου δικτυου.Μπορεις και στο wpa να κανεις το ιδιο αλλα υπο προυποθεσεις και οχι με την ευκολια του wep.

Κανε τον κοπο ομως να διαβασεις τουλαχιστον το συγκεκριμενος thread,οι περισσοτερες αποριες σου θα εχουν ηδη λυθει εδω μεσα.

Μπορείς να μου δώσεις λινκ για ένα καλό tutorial? Το λέω γιατί ξέρω ότι δεν είναι όλα σωστά και ευκολονόητα. :o

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators
Μπορείς να μου δώσεις λινκ για ένα καλό tutorial? Το λέω γιατί ξέρω ότι δεν είναι όλα σωστά και ευκολονόητα. :o

Χωρις να θελω να φανω κακος,εκανες τον κοπο να διαβασεις το thread οπως σου ειπα πριν?Αν οντως θελεις να μαθεις,θα πρεπει να κανεις τον κοπο να διαβασεις και οχι να τα περιμενεις ετοιμα.

Στο πρωτο ποστ,στην πρωτη σελιδα υπαρχουν links για μερικα tutorial.Αν συνεχισεις να διαβαζεις κ τις υπολοιπες σελιδες,οπως ειπα και πριν,πολλες αποριες που εχεις,εχουν ηδη λυθει εδω μεσα.

Ένα σχετικό περιεκτικό tutorial μπορείς να βρεις εδώ:

http://www.corelan.be:8800/index.php/2009/02/20/cheatsheet-cracking-wep-with-backtrack-4-and-aircrack-ng/

(υπάρχουν κι άλλα πολλά στο συγκεκριμένο site)

Μην περιμένεις βέβαια να σου τα εξηγήσει όλα με το νι και με το σίγμα. Θα βρεις περισσότερες πληροφορίες στο φόρουμ υποστήριξης του Backtrack.

Ένα σχετικό περιεκτικό tutorial μπορείς να βρεις εδώ:

http://www.corelan.be:8800/index.php/2009/02/20/cheatsheet-cracking-wep-with-backtrack-4-and-aircrack-ng/

(υπάρχουν κι άλλα πολλά στο συγκεκριμένο site)

Μην περιμένεις βέβαια να σου τα εξηγήσει όλα με το νι και με το σίγμα. Θα βρεις περισσότερες πληροφορίες στο φόρουμ υποστήριξης του Backtrack.

thnx man θα κάτσω μετά να το διαβάσω.;)

• Moderators
για όποιον έχει να διαθέσει 17$ (και 20 λεπτά απο τον χρόνο του)

http://www.wpacracker.com/index.html

:-p

Υ.Γ. όχι που δεν θα το έβγαζαν σαν υπηρεσία...

Ακριβουτσικο το συγκεκριμενο.Το παρακατω παει στα 10 $ και εχει αρκετα μεγαλυτερο wordlist(980 εκ. εναντι 135 για την ακριβεια),για οποιους ενδιαφερονται φυσικα;)

http://tools.question-defense.com/wpa-password-cracker/

wpa οπως σπαει το wep δηλαδη χωρις dictionary attack ξεχασε το.αν ηταν τοσο απλο θα ειχε βγει κατι καλυτερο απο το wpa και ολοι θα εκλεβαν Internet.κανεις δεν θα ανοιγε το wireless.to dictionary attack η brute force δεν το θεωρω καν σπασιμο διοτι αν βαλεις δυσκολο password ο αλλος δενθα το βρει ποτε.οσο για τον φιλο που λεει οτι το βγαλαν σε υπηρεσια ε για τα λεφτα ολα γινονται.

Συγνώμη που το φέρνω στην επιφάνεια το θέμα αλλά έχω μια ερώτηση...

Εγώ απλά θα ήθελα να μάθω πώς μπορώ να δώ μέσω του router μου ποιοί στη γειτονιά έχουν ασύρματο δίκτυο ανοιχτό...

netfaster iad 2 είναι το router...

• Super Moderators

πρέπει το router να υποστηρίζει client mode, το συγκεκριμένο δεν υποστηρίζει όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των modem routers...

Συγνώμη που το φέρνω στην επιφάνεια το θέμα αλλά έχω μια ερώτηση...

Εγώ απλά θα ήθελα να μάθω πώς μπορώ να δώ μέσω του router μου ποιοί στη γειτονιά έχουν ασύρματο δίκτυο ανοιχτό...

netfaster iad 2 είναι το router...

δεν γινεται.ελαχιστα το κανουν και ειτε οσα παιζουν wds η repeater η client mode η σπανια με καποια custom firmware.me aσυρματη καρτα θα δεις ποια παιζουν κοντα σου

Airlive ftw.

1. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

Γεια σας.Εχω κάποιες ερωτήσεις.

1. Ποια usp wifi card ειναι η καλυτερη για aircrack.(Στο laptop εχω εσωτερικηrtl8187se και στο backtrack δεν μπορεσε να την βρει στο ubuntu δουλεψε αλλα εχει μικρη εμβελεια)

2. Η καρτα μου στο ubuntu γυρισε monitor αλλα μετα που εγκατεστησα το ubuntu σε vmware δεν γυριζε πρεπει να κανω κατι αλλο εκτος την εγκατασταση του aircrack.

3.Τρεχοντας τα linux μεσω vmware ή με εγκατασταση κανονικη εχω καποιες διαφορες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...