Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
υπαρχει καποιο προγραμμα συγκεκριμενο για να σπασεισ δικτυο? αν πως λεγεται?? ευχαριστω!!

αν διαβασεις ολο το θεμα θα σε βοηθησει αρκετα.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μας πει αναλυτικά πως σνιφάρουμε την IP Gateway του ρούτερ όταν αυτός έχει κλειστό το DHCP. Εννοείται ότι ξέρουμε το password. Έχουμε δοκιμάσει επίσης τις κλασικές 192.168.1.1 κ.λ.π… (σημ. όταν την βάζω manual συνδέεται αλλά δε κατεβάζει τίποτα).

Έχω δοκιμάσει και το Winshark αλλά δε βρήκα τίποτα.

Και μια ερώτηση ακόμα αν είναι wireless IP camera μπορούμε να το καταλάβουμε;

• Moderators
Δημοσ.
Και μια ερώτηση ακόμα αν είναι wireless IP camera μπορούμε να το καταλάβουμε;

Δοκιμασε ενα nmap -A (ισως και ενα -p-) ip_καμερας,λoγικα θα παρεις πληροφοριες για το chipset της και απο κει θα μπορεις να το ψαξεις.

Δημοσ.
Δοκιμασε ενα nmap -A (ισως και ενα -p-) ip_καμερας,λoγικα θα παρεις πληροφοριες για το chipset της και απο κει θα μπορεις να το ψαξεις.

Το nmap δουλεύει όταν ξέρεις την IP του στόχου... Μέχρι να την βρείς τι γίνεται;

• Moderators
Δημοσ.
Το nmap δουλεύει όταν ξέρεις την IP του στόχου... Μέχρι να την βρείς τι γίνεται;

Δεν ζητησες κατι τετοιο πριν και γι αυτο υπεθεσα πως την ξερεις την ip ή τουλαχιστον εχεις ενα ευρος απο ips και ψαχνεις να βρεις ποια απο αυτες ειναι η καμερα.

Ξεκαρφωτα να βρεις το ip μια καμερας εκτος δικτυου σου και χωρις εστω να ξερεις σε τι περιπου ip παιζει,δεν ξερω να σου πω.

Δημοσ.

εγω παντως επιδη θελω το ρουτερ μου να πιανει καλα μονο μεσα στο σπιτι :P εχω τιλυξει την καιρεα με αλουμινοχαρτο :) με αποτελεσμα να μην φευγει το σημα απο το σπιτι ... αρα ουτε με κλευει κανεις ουτε τιποτα.. εξαλου και να το κανει το antivirus Μου λεει οτι καποιος μπηκε με wi fi στο δυκτιο μου οποτε παω στο ρουτερ και τον πεταω εξω... χαχαχα

Δημοσ.
εγω παντως επιδη θελω το ρουτερ μου να πιανει καλα μονο μεσα στο σπιτι :P εχω τιλυξει την καιρεα με αλουμινοχαρτο :) με αποτελεσμα να μην φευγει το σημα απο το σπιτι ...

κλαιω..... :lol:

ανεβασε φωτο please

• Moderators
Δημοσ.
εγω παντως επιδη θελω το ρουτερ μου να πιανει καλα μονο μεσα στο σπιτι :P εχω τιλυξει την καιρεα με αλουμινοχαρτο :) με αποτελεσμα να μην φευγει το σημα απο το σπιτι ... αρα ουτε με κλευει κανεις ουτε τιποτα.. εξαλου και να το κανει το antivirus Μου λεει οτι καποιος μπηκε με wi fi στο δυκτιο μου οποτε παω στο ρουτερ και τον πεταω εξω... χαχαχα

:confused::confused:

Γιατι δεν βαζεις ενα wpa2 με μεγαλο pass να τελειωνεις κ ας παει οπου θελει το σημα.Και αν δεν αισθανεσαι ασφαλης,κρυψε και το ssid,αλλαζε το pass καθε μηνα και παρακολουθα τα logs του router σου μηπως και μπηκε κανενας.

Δημοσ.

Κλείσε και τα παράθυρα και βούλωσε τις χαραμάδες. Το wifi τείνει να το σκάει για "τσάρκα" σε άλλους υπολογιστές.

Δημοσ.
με το αλουμινόχαρτο! :P

Και με πατσά ποδαρακι κάνεις κατι καλες αυτοκτονιες............... εχω μαθει παντως παιδια

Δημοσ.

περιοριζεις το σημα και δεν το κανεις να μην πιανει εξω απο το σπιτι.δεν ειναι σκυλος το wi fi να βρισκει τοιχο και να μην τον περναει.

Πως...?:rolleyes:

απειρα site πως να αυτοκτονησεις.απο υδραργυρο στο αιμα μεχρι φαρμακο για ευθανασια σκυλιων μεχρι να πεσεις απο τον 5 οροφο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...