parsifal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Γιατί διαγράφηκε το post μου; Για ασύρματο δίκτυο μιλούσα και εγώ... Το thread δεν έχει ως θέμα συζήτησης τα ασύρματα δίκτυα γενικά και αόριστα. Το post σου έγινε split σε ξεχωριστό θέμα, στην παρούσα ενότητα πάντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 ρωτα αυτον που στο εσβησε.αλλα παντως ηταν τελειως εκτος θεματος αυτο που ρωτας και καμια σχεση με αυτο που μιλανε εδω.ανοιξε νεο θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 η ακομα πιο ευκολα με το Network stummbler.βρισκει και Hidden ssid. Ναι αλλα πως μπορεις να δεις ακριβως ποια προστασια χρησιμοποιει ενα δικτυο? Το Netstumbler το χρησιμοποιω και εγω αλλα δεν μου δειχνει αν ενα δικτυο ειναι wep ή wpa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 γραφει σε ενα σημειο encryption αλλα στην πραξη βγαζει συνεχεια wep.και βγαζει και το λουκετο στο εικονιδιο αλλα δεν λεει τι ειναι.το encryptin αμα δεν ειναι hidden ssid θα βγει και οταν πας να συνδεθεις πανω στο δικτυο η εκει που το βρισκει στα windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geronimo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 ξερεις καμια καρτα που να δουλευει σωστα η μονο να μου την πεις θες?:rolleyes: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 ξερεις καμια καρτα που να δουλευει σωστα η μονο να μου την πεις θες?:rolleyes: δεν ειναι να στην πω αλλα δεν υπαρχει καρτα που να σπαει το wpa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geronimo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 δεν ειναι να στην πω αλλα δεν υπαρχει καρτα που να σπαει το wpa. μαλιστα.εστω μια εξωτερικη καρτα που να αναγνωριζεται απο το bt3 και να σπαει wep εχεις να μου προτηνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostoliskap Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 να ρωτησω κατι αλλο.εγω στο σπιτι πιανω γυρω στα 8 ασυρματα δικτυα αλλα ολα ειναι κλειδωμενα.υπαρχει κανενας τροπος για να μπορεσω να μπω σε καποια?πχ αν καποια εταιρεια εχει σταθερο κωδικο κ ετσι να μπορεσω να σπασω το δικτυο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Ξέρει κανείς κανένα τρόπο να κλειδώσω το ασυρματο δικτυό μου? Έχω Speedtouch V6 585 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) για τον φιλο πιο πανω αμα ειναι wpa h wpa2 το ξεχνας εκτος αν ειναι ευκολη λεξη με brute force.an einai wep διαβασε τα παραπανω απο την αρχη του θεματος. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2009 από poulinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Ξέρει κανείς κανένα τρόπο να κλειδώσω το ασυρματο δικτυό μου?Έχω Speedtouch V6 585 192.168.1.254 κατω αριστερα network πανω δεξια γραφει thomson και δειχνει το εικονιδιο του ασυρματου.κλικ σε αυτο και μετα πανω δεξια configure.αλλαζεις ssid αμα θες πχ poulinos αντι για thomson η γενικα οτι θες.μετα κατω κατω βαζες wpa encryption και μετα απο πανω wpa+wpa2 και μετα απο πανω password passhrpase απο 8 εως 63 χαρακτηρες.και μετα apply.καλο ειναι να τα κανεις ολα με καλωδιο ethernet και αφου τελειωσεις να μπεις wireless. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 το καταφερες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δε το κανα αλλα κατάλαβα πως το κλειδώνεις θα το κανω αυριο γιατι ειμαι κουρασμενος τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 ευκολο ειναι.συνηθως αμα το κανεις σωστα το λαμπακι απο κοκκιο γινετε πρασινο οταν μπει wpa κλειδωμα και κιτρινο οταν ειναι wep/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις