mistral Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Ναι αν σου βάλει κάποιος καλώδιο στον router :-D:-D Mάλλον θα το καταλάβω έτσι; αυτα τα logs δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που θες. Αυτά τα logs που θέλω που βρίσκονται; Είναι τα logs του συστήματος στο /var/logs/messages? (linux τρέχω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 μεσα στον ρουτερ ειναι το ποιος εχει συνδεθει.τωρα στο speefdtouch και Linksys θυμαμε.για αυτο δεν ξερω που το εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SARITAS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 καλυσπερα ! εγω δεν μπορω να καταλαβω μεσα σε 50000 blog! στον internet ολοι λενε σιγα τι ειναι να σπασεις ενα wlan ! αλλα ποτε δεν ειδα απο κανενα μια ξεκαθαρη απαντηση. πανω σε αυτο ! Σας αρεσει να το πεζετε hacker στα λογια ? !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Ναι. Εσύ είσαι h@x0r! κανονικό ή «μούφα» σαν κι εμάς... ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 καλυσπερα ! εγω δεν μπορω να καταλαβω μεσα σε 50000 blog! στον internet ολοι λενε σιγα τι ειναι να σπασεις ενα wlan ! αλλα ποτε δεν ειδα απο κανενα μια ξεκαθαρη απαντηση. πανω σε αυτο ! Σας αρεσει να το πεζετε hacker στα λογια ? !! πρωτο ποστ για να γραψεις αυτο.β.για το wep ειναι γνωστο οτι σπαει και ουτε κατι δυσκολο.καμνεις δεν αποδικνευει κατι εδωμεσα.συζητηση γινετε.αν κανεις ελεγε οτι εσπασε wpa εκει ναι αλλαζει το θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SARITAS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 το θεμα ειναι πως το εδω και καιρο που βλεπω το post ( "Σπάζοντας" κλειδωμένα ασύρματα δίκτυα ) μονο για αυτο δεν λεει! εστω το να σπασεις wlan ( wep code) οπως λες ειναι ευκολο... πες μας και σε μας να το καταλαβουμε....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 αν διαβασεις το θεμα γραφει πως σε καμποσα ποστ με ποια προγραμματα.τωρα αν καποιςο θελει ας φτιαξει ενα step by step Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SARITAS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 poulinno εσυ εχεις εμπηρια πανω στο θεμα ! :shifty:wep:shifty:...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Poulinos δεν ασχολειτε με Hacking,.δεν προλαβενει.ειμαι εδω για να βοηθαω οσο μπορω τον απλο κοσμο που θελει να κανει τα βασικα και οχι αυτον που θελει διαφορα.ο λογος που δεν ποσταρω στο αντιπαλο forum που σιχαινομε.ειμαι λιγο off topic αλλα οκ.παντως απο αυτα που εχουν γραψει τα παιδια δενειναι κατι δυσκολο.δηλαδη αμα το καταφερεις μια φορα μετα το κανεις συνεχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XronisR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Μου είπε ένας καθηγητής μου πως το WEP έχει ξεπεραστεί και σπάει πια πολύ εύκολα και πως έχουν βγεί καινούριες τεχνολογίες...Ξέρει κανείς κάτι για αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 ναι το wikipedia, ώρα για διάβασμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Πως μπορεις να μαθεις τι προστασια χρησιμοποιει ενα δικτυο? Δηλαδη αν ειναι WEP ή WPA/WPA2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 συνήθως το γράφει στα διαθέσιμα δίκτυα αν δεν έχουν κρυφό SSID... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 η ακομα πιο ευκολα με το Network stummbler.βρισκει και Hidden ssid. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi13r Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Γιατί διαγράφηκε το post μου; Για ασύρματο δίκτυο μιλούσα και εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις