Προς το περιεχόμενο

"Σπάζοντας" κλειδωμένα ασύρματα δίκτυα

drkameleon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τo WEP κλειδί έσπασε εδώ και κάνα 2 χρονάκια που ξέρω εγώ όπως θα βρείτε και πολλά ακόμα παλαιότερα posts για τo θέμα αυτό.

Δεν είναι καινούριο φρούτο.

Να δω έναν μάγκα να λέει τα ίδια για τo WPA.

Εκεί είναι η μαγκιά.

Διότι αν σπαστή και αυτό τα περισσότερα ασύρματα δίκτυα θα είναι στο έλεος του θεού και θα αναγκαστούν πλέον να πάνε σε WPA2 μέχρι να σπαστή και αυτό.

http://pc-restart.blogspot.gr/  Ένα wep σπάει γύρο στα δέκα με είκοσι λεπτά και ένα wpa/wpa2 από δύο ώρες με δώδεκα, με πολύ απλά βήματα http://youtu.be/en2D0zPjUFo 

με απλά λόγια όλα σπάνε. 
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://pc-restart.blogspot.gr/  Ένα wep σπάει γύρο στα δέκα με είκοσι λεπτά και ένα wpa/wpa2 από δύο ώρες με δώδεκα, με πολύ απλά βήματα http://youtu.be/en2D0zPjUFo 

με απλά λόγια όλα σπάνε. 

http://youtu.be/en2D0zPjUFo

• Moderators

ένα wpa/wpa2 από δύο ώρες με δώδεκα, με πολύ απλά βήματα. με απλά λόγια όλα σπάνε. 

Για ακομα μια φορα, "Sure". Δεν σπανε ολα, οσα βιντεο απο το youtube και εαν ποσταρεις.

Χρησιμοποιω openwrt χωρις WPS. Εχω WPA2. Εξακολουθεις να πιστευεις πως σε 12 ωρες "με πολυ απλα βηματα μπορεις να το σπασεις"?

• Like 4

εγώ ξέρω οτι wpa/wpa2 χωρίς wordlist που να περιέχει το κωδικό ή ρουτερ με κλειστό wps δεν σπάει με τίποτα.

εκτός και αν έχει βγεί κάτι που μπορεί να σπάει wpa2 χωρίς bruteforce ή το exploit με το wps

αυριο θα παω να δω ενα σπιτι και το μονο που με προβληματιζει επειδη δε θα μεινω πολλους μηνες ειναι το ιντερνετ..

για να μην δωσω πεταμενα λεφτα για το ιντερνετ,γινεται να δω απο το κινητο κατα ποσο τα δικτυα που βρισκει το κινητο σπανε (σχετικα) ευκολα?

αυριο θα παω να δω ενα σπιτι και το μονο που με προβληματιζει επειδη δε θα μεινω πολλους μηνες ειναι το ιντερνετ..

για να μην δωσω πεταμενα λεφτα για το ιντερνετ,γινεται να δω απο το κινητο κατα ποσο τα δικτυα που βρισκει το κινητο σπανε (σχετικα) ευκολα?

Αν έχεις android Κινητό κατέβασε το Greek WPA Finder (εκδόση 3.5.2) και δοκίμασε το όταν πας να δεις το σπίτι. Και εγώ στην ίδια φάση με σένα είμαι, θα μείνω για λίγους μήνες, δεν με χαλάνε τα 17 € το μήνα για ιντερνετ, αλλά δεν έχω σκοπό να δώσω αλλά 85 για ενεργοποίηση γραμμής

• Like 1

λοιπον εχω ενα προβλημα οταν παω να σπασω wps με reaver...μου βγαζει το κλασσικο ap rate limit waiting 60 seconds και απο εκει και περα τπτ...επειτα κλειδωνει και πρεπει να περιμενω καμια 2 μερες για να ξεκλειδωσει...εψαξα στο ιντερνετ για λυσεις οπως να βαλω στο reaver command εντολες οπως -L,δλδ να μην ασχολειται με τετοιου ειδους μηνυματα...σμρ εβαλα την εντολη με το -L αλλα τπτ σε ενα wind ρουτερ...λοιπον ξερετε επειδη ειδα αλλα δν το εχω δοκιμασει...ειδα για να βαλω delay μεταξυ πακετων 30 δευτερολεπτα ωστε να μην μου πεταει τετοιο ειδους μηνυματα...επισης ειδα για mcchanger σε random δν ξερω αν θα υπαρξει αλλαγη,αλλα κυριως εχω απορια γτ διαβασα καπου εναν να λεει οτι εβαλε την mac του ap στο backtrack και επαψε να του βγαζει το warning...ξερετε τι παιζει?...παντως μου φαινεται καλη η λυση με τα delay...η κεραια ειναι alfa...αα και κατι αλλο πιανω 2 forthnet wpa,wpa-2 αντιστοιχα δεν παιζει wps,ουτε εργοστασιακοι,μηπως ξερουμε καμια wordlist?τι ζηταω ε?περιμενω νεα...

ρε παιδια δεν γινεται να βαλουμε για να μην παιδευομαστε,μια πιο μεγαλη κεραια(να πιανει πολυ πιο μεγαλη αποσταση και οχι 1-2 οροφους) και μεσω του προγραμματος greek wpa finder η καποια ομονυμη να βρισκουμε τον εργοστασιακο κωδικο?

ρε παιδια δεν γινεται να βαλουμε για να μην παιδευομαστε,μια πιο μεγαλη κεραια(να πιανει πολυ πιο μεγαλη αποσταση και οχι 1-2 οροφους) και μεσω του προγραμματος greek wpa finder η καποια ομονυμη να βρισκουμε τον εργοστασιακο κωδικο?

μπορεις να το κανεις αυτο που λες αλλα δεν σου λεει κανεις οτι θα εχεις γρηγορο ιντερνετ γιατι δεν μετραει μονο ο ''ισχυρος δεκτης'' πρεπει να υπαρχει και δυνατη αποστολη απο το ''πομπο/ρουτερ''...αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος...

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Την καλησπέρα μου. Δοκιμάζω το reaver σήμερα, χωρίς επιτυχία.. Την πρώτη φορά το άφησα στο 10% όπου έφτασε σε 2 ώρες, έφυγα και γυρνώντας το βλέπω στο 99% ξανά και ξανά... Δηλαδή απίθανο να πήγε σιγά σιγά εκεί... Τώρα το έβαλα πάλι, πήγε μέχρι 2% και πηδηξε στο 91..είναι λογικό?

θελω να μαθω αν γινεται να επεκτεινω την κεραια του wifi με καποιο τροπο μιας και το usb που εχω δεν λειτουργει στο macbook (tp link tl-wn422g) .

συγκεκριμενα πρεπει να βαλω σε εξωτερικο χωρο τον δεκτη για να πιασω το συγκεκριμενο δικτυο.

οποιεσδηποτε αλλες προτασεις ευπροσδεκτες(να σημειωσω οτι δεν εχω προσβαση στο interface του ρουτερ που θα παιρνω το ιντερνετ)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...