spyros.cs Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Βασικά η «μαγκιά» είναι να φτιάξεις κατάλληλο Hardware και να κατευθύνεις το access point σου σε Open Networks(π.χ. Σύνταγμα, Θησείο, Άσχετους γείτονες). Έτσι θα έχεις σίγουρα Internet! Βασικά, έτσι όπως έιναι η Αθήνα, δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι επιπλέον hardware(κεραίες κτλ) για να συνδεθείς στο ανοιχτό δίκτυο του γείτονά σου. Ακόμα και αν δεν πιάνεις κάποιο ανοιχτό, όλο και κάποιο κλειδωμένο με wep θα υπάρχει άρα και πάλι δεν χρειάζεται να αγοράσεις τπτ. Όσο για τα open networks οπως είναι τώρα δεν αξίζουν. Το θέμα είναι ότι κάποια στιγμή νομοτελειακά το wep θα πεθάνει, άρα συζητάμε τι προοπτικές υπάρχουν, έστω και για εκπαιδευτικούς αν θέλεις σκοπούς, να σπάσει το wpa. Να σπάσει όμως με συμβατικό hardware, γιατί ήδη υπάρχει εξειδικευμένο usb stick με one-button-crack που κοστίζει 1300+ ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_banishing Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Το wpa αυτή την στιγμή δεν σπάει. Ούτε με χίλια ούτε με δέκα χιλιάδες ευρώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros.cs Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 είναι παρόμοιο με το airpcap, το έιχα βρει κατά τύχη πριν καταλήξω και εγώ στο bt3, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς που, αφού μόλις είδα την τιμή... και φύσικά δεν το έχω δοκιμάσει για να δω αν πράγματι δουλεύει 100% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamra Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 wpa/wpa2 δε σπάνε μη ψαρώνετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Βασικά, έτσι όπως έιναι η Αθήνα, δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι επιπλέον hardware(κεραίες κτλ) για να συνδεθείς στο ανοιχτό δίκτυο του γείτονά σου. Ακόμα και αν δεν πιάνεις κάποιο ανοιχτό, όλο και κάποιο κλειδωμένο με wep θα υπάρχει άρα και πάλι δεν χρειάζεται να αγοράσεις τπτ. Όσο για τα open networks οπως είναι τώρα δεν αξίζουν. Το θέμα είναι ότι κάποια στιγμή νομοτελειακά το wep θα πεθάνει, άρα συζητάμε τι προοπτικές υπάρχουν, έστω και για εκπαιδευτικούς αν θέλεις σκοπούς, να σπάσει το wpa. Να σπάσει όμως με συμβατικό hardware, γιατί ήδη υπάρχει εξειδικευμένο usb stick με one-button-crack που κοστίζει 1300+ ευρώ. θα εχουν βαλει kana terastio dictionary και θα το ποιυλανε για θυματα.με τοσα λεφτα βαζω δικο μου νετ για 10 χρονια και οχι να προσπαθω να παρω και αμα εχει σημα και αμα δεν σταματησει και αμα το ενα και αμα το αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias_t Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Το wpa αυτή την στιγμή δεν σπάει. Ούτε με χίλια ούτε με δέκα χιλιάδες ευρώ.. What? Πλάκα κάνεις έτσι? Με μια σύντομη αναζήτηση... http://www.google.gr/search?q=cracking+wpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasR1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 What? Πλάκα κάνεις έτσι? Με μια σύντομη αναζήτηση... http://www.google.gr/search?q=cracking+wpa Παλικάρια αφήστε τα google και τα search και τις υπολοιπες μ@λ@κς..... Εσυ που νομίζεις ότι οι άλλοι κάνουν πλάκα έχεις σπάσει κανα WPA ? Να μιλατε όλοι σε προσωπικό επίπεδο για το τι έχετε καταφέρει ή τουλάχιστον γνωρίζετε κάτι σίγουρα και όχι να βάζετε results στο google. Αν υπάρχει κάποιος εδώ που μπορεί προσωπικά ο ίδιος να σπάσει WPA να φανερωθεί να μας δείξει και εμάς πως γίνετε!! Έχω παρακολουθήσει 15 tutorial για WPA από αυτά που βρίσκει ο καθένα στο google και είναι όλα στημένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 εγω τα σπαω ολα.σπαω και wpa και το ποδι μου στο basket και τα τουβλα με το χερι και τα πιατα στα μπουζουκια.να πουμε και καμια βλακεια.και στο φιναλε σπαω και κεφαλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_banishing Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 What? Πλάκα κάνεις έτσι? Με μια σύντομη αναζήτηση... http://www.google.gr/search?q=cracking+wpa Μ αρέσει που το λες με τόση σιγουριά.. Αυτές οι επιθέσεις στηρίζονται σε weak password από πλευράς του χρήστη. Με λίγα λόγια αν έχω βάλει password 1234 ναι θα το σπάσεις. Αλλά άμα βάλω αρκετά ψηφία δεν πρόκειται να το βρεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) What? Πλάκα κάνεις έτσι? Με μια σύντομη αναζήτηση... http://www.google.gr/search?q=cracking+wpa για διαβασε καλυτερα Our example provided a test using a previously known password. To successfully crack a random network, an attacker must have a large dictionary file, a powerful computer, and a little luck in order to obtain the password http://www.informit.com/articles/article.aspx?p=370636&seqNum=7 Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2009 από FarCry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolakis25 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 τώρα τι να σου πούμε...τα vista δεν συμμερίζονται τις "τεχνολογικές ανησυχίες" του χρήστη...δοκίμασε να βάλεις παράλληλα κάποια έκδοση linux(κανονικά ή virtualized) Ok έχετε απόλυτο δίκιο!!!!και για την ακρίβεια τα vista δεν παλεύονται!!!!!!θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει-καθοδηγήσει με την σωστή επιλογή Linux!!!και πως γίνετε η εγκατάσταση τους!?Δηλώνω λίγο άσχετος με το θέμα Linux!!! Συγγνώμη που ξέφυγα από το θέμα!!!!κ ευχαριστώ πολύ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Ok έχετε απόλυτο δίκιο!!!!και για την ακρίβεια τα vista δεν παλεύονται!!!!!!θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει-καθοδηγήσει με την σωστή επιλογή Linux!!!και πως γίνετε η εγκατάσταση τους!?Δηλώνω λίγο άσχετος με το θέμα Linux!!!Συγγνώμη που ξέφυγα από το θέμα!!!!κ ευχαριστώ πολύ!!!! ανοιξε νεο θεμα διοτι ειναι τελειος εκτος και θα εχεις πολλες αποριες και θα γινουν πολλα ακυρα ποστς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_banishing Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 για διαβασε καλυτερα Σε εμένα απευθύνεσαι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolakis25 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 ανοιξε νεο θεμα διοτι ειναι τελειος εκτος και θα εχεις πολλες αποριες και θα γινουν πολλα ακυρα ποστς. οκ!!!!tnx again k sorry για το ακυρο!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 οκ!!!!tnx again k sorry για το ακυρο!!!!!!! it's ok .απλα θα ειναιωραιο να υπαρχει ενα θεμα για αυτο που λες καπου ξεχωριστα για να λυνονται αποριες και να το βρεις καποιος ευκολα και να μην χαλασει ολο αυτο εδω.¨) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις