Προς το περιεχόμενο

"Σπάζοντας" κλειδωμένα ασύρματα δίκτυα

drkameleon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οχι ρε συ, πραγματικα ειναι αστειο :P ειναι ο μονος στην γειτονια με WEP και πιανω αλλα 23 δικτυα... κανα παιδακι ψιλοασχετο με τεχνολογια θα ειναι και το χει βαλει ετσι. στο δικο μου (WPA2) δοκίμασα το εργαλειο και δουλευει, αλλα φυσικα εβαλα τον κωδικο μου μεσα στο wordlist. το preshared key το βρηκα στο δικο μου μονο οταν συνδεθηκε το κινητο μου στο wifi

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα παιδια. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.

Υπαρχει καποιος τροπος να "σπασει" ενα δικτυο wifi του οποιου εχει αλλαχθει το κλειδι απο τον χρηστη?

Δεν μπορω να διαβασω 200 σελιδες περιπου που ο καθενας λεει την γνωμη του.Δεν γνωριζεις ενα συγκεκριμενο τροπο ή καποιο συγκεκριμενο αρθρο αυτο καθ'αυτο να διαβασω?

Υπαρχει περιπτωση να βρεθει ο κωδικος που τον εχει αλλαξει απο τον εργοστασιακο σε μοντεμ του ote connx?

ναι,αν στον πει ο ιδιος...

• Like 2

για CYTA 7B36 με mac 38:22:9D:1C:7B:36 υπαρχει τοποτα.καμια wordlist που να δουλευει?

υπαρχει περιπτωση να ειναι ενα απο τα τεσσερα κλειδια.αυτο 25901Y0001328 η αυτο 25801Y0010078 η αυτο 25802Y1199222 η αυτο 25801Y0010996

Σε δικτυο με ονομα OTE5B4CE8 με mac 20:F3:A3:5B:4C:F0 μπορει να βρεθει ο κωδικος? με WPA 802.11n (Δεν εχει αλλαχθει απο τον χρηστη)

για κοιτα αυτον 6666363932

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...