Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα στο forum

θελω να ρωτησω αν εχει καταφερει κανενας  με reaver να παρει ενα επιτυχης pin στα καινουργια ρουτερ του οτε conn-xXXXXXX με κεφαλαια χωρις να του βγαλει το μυνημα wps transaction failed (code0x03) re-trying last pin.Εχω σπασει πολλα ρουτερ με reaver και γνωριζω οτι αλλα κανει ερωτησεις pin μεχρι να ολοκληρωθει η διαδικασια απο 2-8 ωρες, καποια ρουτερ της thomson σε αφηνουν να παρεις 3 pin καθε 5 λεπτα,καποια της wind 9 pin καθε 12 ωρες και αλλα κλειδωνουν μεχρι να γινει επανεκκινηση του ρουτερ.Ολα υποστηριζαν την διαδικασια εκτος απο καινουργια ρουτερ conn-xXXXXXX.

Επεξ/σία από LEON KENNEDY
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

dnikos1, για να μην το κουραζουμε πολυ το θέμα...προγραμμα που να λέει find password και να βρισκει τα πάντα δεν υπάρχει...ή θα ασχοληθείς κ θα μάθεις ή συμβιβάζεσαι με την ιδέα πως κωδικό δεν θα βρεις...αυτά

σ ευχαριστω! προτιμω αυτη την απαντηση παρα τις "εξυπναδες"  του προηγουμενου.

καλη σου μερα!!!

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια.Βρισκω ενα δικτυο με 

SSID:ΟΤE6129bO

WPA-PSK ασφαλεια

και τυπο ασυρματης συσκευης: 802.11g

Μπορει καποιος να μου πει μερικα πραγματα περι τινος προκειται και αν υπαρχει τροπος να συνδεθω?

Δημοσ.

Με αλλαγή κεραίας απο 4dbi omni σε 5αρα η 8αρα θα δω διαφορά ? Η περισσότερη σημασία έχουν τα mW του ΑΡ ? 

Έχω το wn722n της TP-link και δε ξέρω αν αξίζει να το αναβαθμίσω στο 8200 που βγάζει 500mw και έχει 2 κεραίες

Υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν αν η αλλαγή κεραίας βελτιώνει την λήψη ? 

Δημοσ.

Η κεραία παίζει ρόλο..... με omni από 4 σε 5 δεν νομίζω να δεις διαφορά....από 4 σε 8 λογικά θα πιάσεις 1-2 δίκτυα ακόμα οριακά και θα βελτιώσεις κατά 10% τα υπόλοιπα σήματα.Όλα αυτά όμως εξαρτώνται από τι εμπόδια υπάρχουν ανάμεσα στο tp link και τα άλλα ρούτερ.Αν παίρνεις από ένα συγκεκριμένο τότε μπορείς να βάλεις panel κεραία.

Δημοσ.

Καλά τα λες, έχω μερικά δίκτυα στα ... υπ όψιν αλλά δεν ξέρω προς τα που να κοιτάξω :-P

Άρα αξίζει περισσότερο μια κατευθυντκή η ένας high gain adapter ? (η και τα 2 μαζί χαχα)

Δημοσ.

Δεν θα δεις σημαντική διαφορά με την κατευθυντική, παρά μόνο αν κι ο άλλος έχει παρόμοια κεραία. Ίσως πιάσεις ελαφρώς καλύτερα κανα μακρινό δίκτυο (και άρα καταφέρεις να το σπάσεις) αλλά σίγουρα δεν θα μπορείς να κάνεις δουλειά, ούτε και θα είναι σταθερή η σύνδεση. Ίσως καλύτερα ένας ενισχυτής για αρχή.

Δημοσ.

γειας σας παιδια! ωραια τα θεματα και ενδιαφεροντα... ηθελα να σας ρωτησω για ενα παλιο θεμα <<wordlist για thomson αντιστοιχια με τα ssids>> δεν υπαρχει λινγκ ενεργο...αν το εχει κανεις θα το εκτιμουσα ευχαριστω :-)

καλησπερα στο forum

θα ηλελα να ρωτησω αν τα 6 τελευταια γραμματα της SSID ενος ΟΤΕΧΧΧΧΧΧ δεν ειναι ιδια με τη MAC οπως πχ το OTE73E7DC και η MAC ειναι 1C-1D-67-73-E7-E4 πως θα καταφερω να βρω τον κωδικο χωρις να χρειαζομαι εξειδικευμενες γνωσεις που απαιτουν καποια προγραμματα οπως πχ το backtrack που απ οτι καταλαβα με οσα διαβασα ειναι για "μεγαλα μυαλα"?

καμια φορα ειναι η mac με μικρα γραμματα δοκιμασε 1c1d6773e7e4

Δημοσ.

Μόνο που το λινκ είναι παλιό και δε δουλέυει πλέον, αν το έχει κανείς ακόμα θα μας βόλευε

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά μερικά σχόλια πριν από αυτό, ο Gi0 είχε δημιουργήσει ένα python script που έπαιρνε σαν όρισμα το SSID και παρήγαγε τα πιθανά passwords. Δεν το έψαξα περισσότερο, ούτε δοκίμασα να το τρέξω (btw είναι παλιό κι έχει ημερομηνίες μέχρι το 2011). Ίσως με λίγο σκάλισμα να καταφέρεις να ξαναδημιουργήσεις μόνος σου τη λίστα.

• Like 1
Δημοσ.

Τσάλεντζ Αξέπτεντ ! (δε μπορούμε να γράψουμε Αγγλικά γκοντ νταμ ιτ)

αμα δέσει το γλυκό θα ανεβάσω και αποτελέσματα

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια.Βρισκω ενα δικτυο με 

SSID:ΟΤE6129bO

WPA-PSK ασφαλεια

και τυπο ασυρματης συσκευης: 802.11g

Μπορει καποιος να μου πει μερικα πραγματα περι τινος προκειται και αν υπαρχει τροπος να συνδεθω?

για βαλε ενα απο αυτα τα κλειδια Key 1 = B95BE64A23  και  Key 2 = E6C68A266C

Μόνο που το λινκ είναι παλιό και δε δουλέυει πλέον, αν το έχει κανείς ακόμα θα μας βόλευε

γινεται να του στειλουμε ενα μυνημα?? δεν ξερω πως... <_<  να δουμε αν το εχει ακομα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...