Προς το περιεχόμενο

"Σπάζοντας" κλειδωμένα ασύρματα δίκτυα

drkameleon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι, μια χαρά παίζει στα 7, μην ανησυχείς. Τη χρησιμοποιούσα σε 64μπιτα και δεν θυμάμαι να είχα ποτέ πρόβλημα (τώρα πια την έχω πουλήσει, αλλά αν ήταν να αγοράσω κάρτα, πάλι Alfa θα έπαιρνα).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στην εμβέλεια μεγάλο ρόλο παίζει και η κεραία. Εφ' όσον στην Alfa μπορείς να προσαρμόσεις οποιαδήποτε κεραία θέλεις, στο τέλος σίγουρα θα πετύχεις το σκοπό σου. Όσο την είχα δουλέψει, σίγουρα είχε πολύ καλύτερα αποτελέσματα από διάφορα access points που έπεσαν στα χέρια μου, ακόμα και αξιόλογα πχ. AirLive (εννοείται με την ίδια κεραία). Το κόστος δεν είναι σημαντικό, οπότε πρόκειται για αγορά που σίγουρα δεν θα μετανιώσεις.

Στην εμβέλεια μεγάλο ρόλο παίζει και η κεραία. Εφ' όσον στην Alfa μπορείς να προσαρμόσεις οποιαδήποτε κεραία θέλεις, στο τέλος σίγουρα θα πετύχεις το σκοπό σου. Όσο την είχα δουλέψει, σίγουρα είχε πολύ καλύτερα αποτελέσματα από διάφορα access points που έπεσαν στα χέρια μου, ακόμα και αξιόλογα πχ. AirLive (εννοείται με την ίδια κεραία). Το κόστος δεν είναι σημαντικό, οπότε πρόκειται για αγορά που σίγουρα δεν θα μετανιώσ

ελα να σου πω...αν κανω boot το backtrack πιστευεις οτι με τα σηματα που ανεφερα θα μπορω να ξεκλειδωσω wps ή θα μου λεει τις ιδιες μαλακιες...δεν το εχω κανει ακομα γτ ετρεχα σε κατι δουλειες?

Δν γνωριζω αν εχει ηδη αναφερθει απο καποιον στ παρελθον, αλλα υπαρχουν καποια δικτυα

THOMSON μ modem TECHNICOLOR κ κωδικοποιηση WEP για τ οποια τ γνωστα

προγραμματα για THOMSON βρισκουν κανονικα τν κωδικο, αλλα παρολο π συνδεεσαι μ πολυ

καλο σημα, δν σ επιτρεπουν προσβαση στ διαδικτυο. υποθετω πως εχει κατι ν κανει μ τ modem

(TECHNICOLOR ειναι τ καινουργια modem τς THOMSON) αλλα μ φανηκε περιεργο κ

σκεφτηκα ν τ αναφερω.

Δν γνωριζω αν εχει ηδη αναφερθει απο καποιον στ παρελθον, αλλα υπαρχουν καποια δικτυα

THOMSON μ modem TECHNICOLOR κ κωδικοποιηση WEP για τ οποια τ γνωστα

προγραμματα για THOMSON βρισκουν κανονικα τν κωδικο, αλλα παρολο π συνδεεσαι μ πολυ

καλο σημα, δν σ επιτρεπουν προσβαση στ διαδικτυο. υποθετω πως εχει κατι ν κανει μ τ modem

(TECHNICOLOR ειναι τ καινουργια modem τς THOMSON) αλλα μ φανηκε περιεργο κ

σκεφτηκα ν τ αναφερω.

Αν δεν παίρνεις δίκτυο τότε ειναι απενεργοποιημένο o dhcp server στο router. Βαζεις χειροκίνητα ip,mask και gateway και αν ο χρήστης δεν εχει αλλαξει gateway τοτε εχεις κανονική πρόσβαση.

Επισης γιατι κάνεις τη ζωή σου και τη ζωή μας δύσκολη με τα κομμένα "v τ μ"; Δεν χρεώνεσαι με το γράμμα.

• Like 1

Μπήκα να γράψω και εγώ για αυτά τα TNCAP με κωδικοποίηση WEP,δεν ήξερα ότι είναι τα νέα modem της Thomson μέχρι πριν λίγο που είπα να ρίξω μια ματιά στο 192.168.1.254 ,τζάμπα καθόμουν να τα σπάσω με BT.

Σε μένα και τα δύο συνδέονται κανονικά στο ίντερνετ  :-D

• 3 εβδομάδες αργότερα...

υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να σπάσω CYTA?

οταν λες ευκολος? τι εννοεις? να πατας ενα κουμπι:"find password" και να στο βρίσκει?? 

τι ονομα έχει το δίκτυο?

ρε παιδιά έχω το dell inspiron 7520 SE και δεν μπορώ να σπάσω κανένα δίκτυο,παίζει να φταίει η κάρτα δικτύου? (intel)

Κοιτα εδω, http://www.aircrack-ng.org/doku.php?id=compatibility_drivers

υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να σπάσω CYTA?

Κατέβασε το inSSIDer, κάνε scan για δίκτυα και αντέγραψε την Mac Address του δικτύου που σε ενδιαφέρει.

Έστω ότι η Mac είναι η 00:11:22:33:44:55, τότε ο κωδικός του δικτύου θα είναι 001122334455

Αντίστοιχα μπορείς να δουλέψεις και μέσω της σουίτας aircrack αν και είναι πιο μεγάλη διαδικασία για το ίδιο αποτέλεσμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...