Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν εννοούσα κάτι τέτοιο,

απλά εγώ δεν είμαι άτομο που γνωρίζει καλά Πληροφορική και μια απλή απάντηση θα μου έλυνε το πρόβλημα.

Δημοσ.

Έχει επιλογές μεταξύ άλλων και για σκέτο WPA2-PSK.

Αν έχει επιλέξει όμως το πολλαπλό WPA-PSK/WPA2-PSK τότε όλα σχεδόν τα router παίζουν στο από WPA.

• Like 1
Δημοσ.

Το χαμόγελο που σχηματίζεται όταν μετακομίζεις , για κάνα μήνα δεν θα έχεις νετ,και βλέπεις 2 wep δίκτυα ... :P

Δημοσ.

Δοκιμαω να σπασω ενα wep εχω μαζεψει γυρω στα 28k beacons. Χρησιμοποιω το aircrack αλλα μου λεει

Failed.Next try with 5000 IVs

Ξαναμαζευω πακετα?

Δημοσ.

Για wep στο Backtrack αν θυμάμαι καλά κοιτάς τη στήλη που λέει #Data και όχι τα beacons. Μόλις μαζέψεις περίπου 30.000 data θα είσαι οκ. Αν όχι, μαζεύεις περισσότερα και ξαναπροσπαθείς στα 50k πχ.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να μαζεύεις IVS  και μετά να τρέχεις το aircrack τα τρέχεις μαζί ταυτόχρονα και το aircrack θα κάνει την δουλειά του όταν αυτό βρει τα αναγκαία IVS  δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο νούμερο.

• Like 1
Δημοσ.

Με αφορμή κάποια σχόλια για το αν θεωρείται κλοπή ιντερνετ η παραβίαση του συστήματος κωδικοποίησης θα σας πω τα εξής.

Το να βρω με έναν τρόπο και  καταφέρω να αποκωδικοποιήσω ένα κρυπτογραφημένο ηλεκτρομαγνητικό
κύμα που φτάνει στο σπίτι μου δεν αποτελεί ούτε κλοπή ,ούτε παράβαση.

'Οπως όλοι γνωρίζετε το wi-fi έχει δυο σκέλη.Την εκπομπή και την λήψη της πληροφορίας και για το ρούτερ
αλλά και για την ασύρματη κάρτα δικτύου.

Κανείς δεν μου απαγορεύει να διαχειρίζομαι ηλεκτρομαγνητικά κυμάτα που φτάνουν το σπίτι μου.Μπορώ
να τα εκμεταλλεύομαι όπως θέλω και δεν δίνω λογαριασμό σε κανένα.

Το παράνομο και επιλήψιμο της ιστορίας είναι το κομμάτι της εκπομπής.
Εκπέμπω πληροφορία προς το ρούτερ χωρίς εξουσιοδότηση του κατόχου.
Με την εκπομπή μου εισβάλλω παράνομα σε ένα σύστημα χωρίς να έχω την παραμικρή έγκριση και άδεια.

Σας ερωτώ,λοιπόν,το εξής.

Υποθετικά πάντοτε,αν κοντά σε έναν αγωγό της ΔΕΗ υψηλής τάσεως βάλω ένα πηνίο (χωρίς να ακουμπώ τον αγωγό)
και με την βοήθεια του φαινομένου της επαγωγής καταφέρω να πάρω ρεύμα για να ανάψω ένα μικρό ledaki,αυτό θεωρείται
κλοπή;

ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ.ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΜΕΣΩ  ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.

ΚΛΟΠΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΕΓΩ ΠΑΡΑΒΙΑΖΑ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΠΑΙΡΝΑ ΡΕΥΜΑ.

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΗ.
Η ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΚΛΟΠΗ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ

Δημοσ.

Διχως να σχολιασω τη λογικη σου, ακομη κι ετσι (με τη λογικη σου δηλαδη) παλι κλεβεις, μιας και η καρτα σου στελνει δεδομενα για να συνδεθει στο δικτυο του θυματος αρα ειναι ενεργητικη. :-) 

Επομενος σοφιστης, παρακαλω!  :-)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να μαζεύεις IVS  και μετά να τρέχεις το aircrack τα τρέχεις μαζί ταυτόχρονα και το aircrack θα κάνει την δουλειά του όταν αυτό βρει τα αναγκαία IVS  δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο νούμερο.

Σαν χελωνα παει μαζευοντας data..εχω pwr -60.

Δημοσ.

-...               Δεν περιμένεις έτσι παθητικά να μαζέψεις πακέτα πρέπει να κανεις injection για να τα μαζέψεις γρήγορα.

..              
---               Άμα δεν κανεις και εσύ κάτι πως περιμένεις να μαζέψεις IVS
--
.
-.-.
.-
-.
---
..
-..

Δημοσ.

για δώστε κανα τιπ ρε παιδιά,έχω να ασχοληθώ πολλά χρόνια με κρακινγ(απο backtrack 3 εποχές).

κανάς οδηγός παίζει? έτσι για το χαβαλέ,είδα το κάλι λινουξ,σε live cd χωρίς εγκατάσταση "παίζεις" κανονικά έτσι? :P

έχει υποστήριξη gpu accelaration να δοκιμάσω και τη ψάρια πιάνει το καρτάκι μου?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...