Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tα εξηγώ αναλυτικό και αποτέλεσμα κανένα ppff, άντε να σε πάρω από το χεράκι:

aireplay-ng -1 0 -e <AP ΕSSID>  -b < AP BSSID> -h <Mac mon0> mon0

και προφανώς πρέπει να είσαι στο ίδιο κανάλι με το ΑP για να δουλέψει η εντολή.

το bssid με το mac δεν ειναι το ιδιο...???η το mac της καρτας θελει...???

ap essid=ονομα δικτυου π.χ τομσον.......ap bssid=η mac του router.....-h...=την mac της καρτας δικτυου...???

+με το airodump φτανω στο σημειο να εχω μονο ενα ρουτερ να εμφανιζεται και αρχιζει να μαζευει τα data...ειμαι σωστα σε καναλι και εντολες και εχω καταφερει να'''ανοιξω'''ενα δικτυο wep...απλα ειδα αυτο με το association και δεν μου πετυχαινει...

Δημοσ.

Απλός είσαι τυχερός και έχουν κίνηση τα APs που είναι κλειδωμένα με WEP αλλιώς δεν θα μπορούσες να βρείς το key αφού δεν κανεις σωστά association ούτε κανεις generate traffic μέσο injection.

Τα WEP cases είναι διαφορα

WEP με Clients

WEP without Clients

WEP with or without clients + extra protection : Mac Filtering, Hidden SSID. + +

etc etc.

Πρέπει είναι έτοιμος για όλες τις περίπτωσεις και να εξάντλησης ότι μπορείς να κανεις με το WEP γιατί μετά με το WPA γίνονται ελάχιστα πράγματα

Δημοσ.

Απλός είσαι τυχερός και έχουν κίνηση τα APs που είναι κλειδωμένα με WEP αλλιώς δεν θα μπορούσες να βρείς το key αφού δεν κανεις σωστά association ούτε κανεις generate traffic μέσο injection.

Τα WEP cases είναι διαφορα

WEP με Clients

WEP without Clients

WEP with or without clients + extra protection : Mac Filtering, Hidden SSID. + +

etc etc.

Πρέπει είναι έτοιμος για όλες τις περίπτωσεις και να εξάντλησης ότι μπορείς να κανεις με το WEP γιατί μετά με το WPA γίνονται ελάχιστα πράγματα

για αυτο που εγραψα παραπανω δεν μου ειπες με το -h .................   

το bssid με το mac δεν ειναι το ιδιο...???η το mac της καρτας θελει...???

ap essid=ονομα δικτυου π.χ τομσον.......ap bssid=η mac του router.....-h...=την mac της καρτας δικτυου...???

Δημοσ.

aireplay-ng -1 0 -e <AP ΕSSID>  -b < AP BSSID> -h <Mac mon0> mon0

Aφού τα έχω πει:

-h <Mac mon0>     = Mac address WiFi laptop

-b < AP BSSID>     = Mac address Access point

-e <AP ΕSSID>      = Access point name

Δημοσ.

+ οτι το Kali ειναι η συνεχεια του BT5, αλλά εχει φύγει απο το ubuntu ως βαση και εχει παει σε debian με οτι ακολουθει μια τετοια κινηση. αλλα... οπως είπε και ο Gi0, οτι σε βολευει καλυτερα. 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω έρθει για 3ημερο με ένα φίλο σε ένα εξοχικό και πιάνουμε τρεις γραμμές σε ένα CYTA1863E και δύο σε ενα Cyta37D0. Μπορεί να γίνει τίποτα; Ευχαριστούμε :-)

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι:

δοκιμαζω να κανω την επιθεση με το reaver σε router με wps που εχει ομως rate limit στα 5 λεπτα. Μπορω να το αποφυγω με το --ignore-locks?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω έρθει για 3ημερο με ένα φίλο σε ένα εξοχικό και πιάνουμε τρεις γραμμές σε ένα CYTA1863E και δύο σε ενα Cyta37D0. Μπορεί να γίνει τίποτα; Ευχαριστούμε :-)

Mπορεις να πας στους γειτονες σου να ζητησεις κωδικο για 3 ημερες, τι πιο απλο? Ατπους 3 δε θα τον δωσει ο ενας?

hint. Εδω δεν εξηγουμε πως να κλεβεις ιντερνετ ή τουλαχιστον δεν το κανουμε με την αμεσοτητα που το ζητας εσυ και πολυ περισσοτερο δεν δινουμε και ετοιμους τους κωδικους για να κλεψεις ιντερνετ.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλος μου , γειτονας , μου εχει δωσει το default wpa2 key του για το netfaster iad 2 router του,και μπαινω κανονικα ιντερνετ.Οταν ομως λειπει για διαστημα μεγαλυτερο απο 2-3 μερες υστερα απο ενα σημειο το λαπτοπ δεν συνδεεται καν στο router χωρις να βγαζει καποιο σφαλμα .Απλα δεν συνδεεται.Συνδεεται μονο με το που επιστρεψει ο φιλος μου και μπει ιντερνετ.Εχει καποιος ιδεα γιατι γινεται αυτο?Φανταζομαι θα εχει σχεση με το γεγονος οτι δεν συνδεεται μεσω ethernet καποιος στο ιντερνετ και ετσι τιθεται σε αδρανεια το ρουτερ κατα καποιον τροπο.Ειναι κατι που μπορω να αλλαξω ισως απο τις ρυθμισεις του ρουτερ ωστε να μην ξαναγινει απο δω και περα???

Δημοσ.

Mπορεις να πας στους γειτονες σου να ζητησεις κωδικο για 3 ημερες, τι πιο απλο? Ατπους 3 δε θα τον δωσει ο ενας?

hint. Εδω δεν εξηγουμε πως να κλεβεις ιντερνετ ή τουλαχιστον δεν το κανουμε με την αμεσοτητα που το ζητας εσυ και πολυ περισσοτερο δεν δινουμε και ετοιμους τους κωδικους για να κλεψεις ιντερνετ.

Δεν "κλεβεις" internet, παιρνεις internet, γιατι η ακτινοβολια του οποιοδηποτε μπαινει μεσα στο σπιτι σου. Να ακουγετε και η αλλη αποψη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...