Bluestealth Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Υπαρχει τροπος να το κανω upload εδω? Γιατι ειναι λιγο μεγαλο για να το στειλω σαν μυνημα *μηνυμα
revolver1990 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δεν νομίζω να επιτρέπεται από τους κανονισμούς του forum γι αυτό και σου είπαμε να μας το στείλεις σε προσωπικό μήνυμα(pm) άμα θέλεις στείλε μας μόνο το link.
Bluestealth Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δεν θυμαμαι σε ποια ιστοσελιδα ηταν αλλα μπορω να σας δωσω link τα torrents http://thepiratebay.sx/search/wordlist/0/99/0 Ελυσα το προβλημα που ειχα πριν με αλλον driver και επιτελους το Commview βλεπει τον zte router σαν ασυρματο.Φτιαχνω ενα αρχειο .cap με τα πακετα και το φορτωνω με το aircrack.Το προβλημα τωρα ειναι το εξης,οταν ξεκιναει το aircrack αντι να γραφει κατω απο το encryption wpa γραφει no data-wep or wpa.Καποια ιδεα για το τι μπορει να φταιει?Διαβασα καπου οτι η ασυρματη καρτα πρεπει να ειναι σε monitor mode.Πως μπορω να το διαπιστωσω?Και αν δεν ειναι πως μπορω να την βαλω σε monitor mode?(Αν ειναι αυτη η λυση τελικα)
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δεν βρισκω λογο για να ειναι παρανομη μια wordlist. Μπολικα posts πριν ειχα δωσει μια αντιστοιχη και εγω, ενω κατα καιρους εχουν δωσει δικες τους και αλλα μελη του forum. Το μονο κολλημα ισως να ειναι το site απο το οποιο θα κατεβει (καλη ωρα το piratebay), "περιορισμος" ο οποιος ξεπερνιεται ευκολα με το upload σε καποιο filehosting site σαν το mediafire, rapidshare, κλπ κλπ.
Evoliasmenos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) ποιο απ'ολα τα torrents ειναι ομως δεν μας λες...εγω εχω κατεβασει ηδη καμια 6-7 λιστες απο αυτες...ρωταω μηπως λες για καποια που ισως εχω +μπορω να τις δουλεψω αλλα δεν μπορω να τις ανοιξω ολες π.χ με σημειωματαριο...γιατι???σαν να κολλαει(φορτωνει συνεχως κτλ) Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2013 από Evoliasmenos
ALLisCHAOS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 θυμαμαι το ειχα παθει κ εγω αυτό που λές... οτι δεν "ανοιγαν" και συνεχώς φόρτωναι... νομίζω πως φορτώνει συνεχώς επειδή είναι τόσο μεγάλο το αρχείο κ έχει τόσες γραμμές που όσο να ναι θέλει τον χρόνο του το μηχάνημα...δοκίμασε να τις ανοιξεις απο τερματικό αν δν ανοίξουν τελικά...
Evoliasmenos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 θυμαμαι το ειχα παθει κ εγω αυτό που λές... οτι δεν "ανοιγαν" και συνεχώς φόρτωναι... νομίζω πως φορτώνει συνεχώς επειδή είναι τόσο μεγάλο το αρχείο κ έχει τόσες γραμμές που όσο να ναι θέλει τον χρόνο του το μηχάνημα...δοκίμασε να τις ανοιξεις απο τερματικό αν δν ανοίξουν τελικά... εσυ τι εχεις ανοιξει με τερματικο???
ALLisCHAOS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 απο το τερματικο του linux εννοω...δν ξερω αν γινεται κ απο τα παραθυρα...
Evoliasmenos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 απο το τερματικο του linux εννοω...δν ξερω αν γινεται κ απο τα παραθυρα... δοκιμασα με kwrite ηταν πιο γρηγορο και αμεσο...να σου πω την αληθεια δεν τις δοκιμασα ολες αλλα πρεπει να ειχα λιγοτερες αποτυχιες απ'οτι θυμαμαι
ALLisCHAOS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 ανοιγεις τερματικο... και δινεις cat onomaArxeiou ... Σημειωση: για να δουλεψει πρεπει να είσαι στην ιδια διαδρομη που βρίσκεται κ το αρχειο..
Evoliasmenos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 ανοιγεις τερματικο... και δινεις cat onomaArxeiou ... Σημειωση: για να δουλεψει πρεπει να είσαι στην ιδια διαδρομη που βρίσκεται κ το αρχειο.. μια πιο αναλυτικη εξηγηση για το cat....???
ALLisCHAOS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 επειδή ισως να βγαινουμε εκτος θεματος...θα στειλω πμ 1
Evoliasmenos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 επειδή ισως να βγαινουμε εκτος θεματος...θα στειλω πμ οκ,ευχαριστω
Bluestealth Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Ξερει κανενας αν μπορω να πιασω handshake συνδεδεμενος με καλωδιο lan στο router?Η ο μονος τροπος ειναι μονο οταν καποιος ειναι συνδεδεμενος ασυρματα στο router που θελω να σπασω? Και κατι αλλο.Πως μπορω να σπασω το username και password για να μπω στην σελιδα του router?
Προτεινόμενες αναρτήσεις