Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χρησιμοποιησα και passwordlist,μαζεψα καμια 50ρια χιλιαδες πακετα για το handshake και απο εκει μου πηρε 3μιση λεπτα για να βρει τον κωδικο

Με το συγκεκριμενο zte router δεν ξερω τι συμβαινει καθως δεν ειμαι και ειδικος αλλα αλλο zte router το εβλεπε κανονικα.Απο την αλλη τα windows το βλεπουν κανονικα στα ασυρματα δυκτια και το κινητο μου

Θα δοκιμασω με διαφορετικο laptop και αν δεν εχει αποτελεσμα θα κανω εντατικα μαθηματα για backtrack

Δημοσ.

Τα 50k πακέτα τι τα θες τι να τα κανεις  ? Το handshake δεν είναι κάτι που χρειάζεται 50k packets. Ας δούμε αυτό το passwordlist που σπάει WPA.

Τέλος πάντων το πρόβλημα σου θα φυγει άμα μεταφερθείς σε Linux

Δημοσ.

Απ'οσα καταλαβα δηλαδη φταινε τα Windows.Γιατι ομως αλλα routers τα βλεπει κανονικα(συμπεριλαμβανομενου και ενος zte) ενω το συγκεκριμενο οχι.Και δεν ειναι οτι τα Windows δεν το βλεπουν αφου το βγαζει στην λιστα με τα ασυρματα δικτυα,το Commview δεν το βλεπει σαν ασυρματο.Δυστηχως ουτε απο Linux ξερω ουτε απο Backtrack.

Δημοσ.

Aμα θες να διόρθωσεις τα προβλήματα και τα bugs τον windows και τοu Commview μπορείς να το κανεις αλλα μάλλον είναι πιο εύκολο να μάθεις το Backtrack.

Τελικά τα Wordlists που είναι ?

Δημοσ.

Aμα θες να διόρθωσεις τα προβλήματα και τα bugs τον windows και τοu Commview μπορείς να το κανεις αλλα μάλλον είναι πιο εύκολο να μάθεις το Backtrack.

Τελικά τα Wordlists που είναι ?

Δεν ειναι αναγκη να γινει καποιο ποστ. Ψαξε στο google το τι default εχουν τα netfaster και τα cyta και θα καταλαβεις. Π.χ. τα νετφαστερ εχουν την mac-xxxx οπου χ ενας αριθμος. Κανε μια αναζητηση και εδω στο φορουμ και θα βρεις αρκετα πραγματα που εχουν ειπωθει παλιοτερα. Δεν ειναι αλλωστε και πολλα τα συνολικα "ευρυματα".

Δημοσ.

Την θεωρία με τα netfaster με το mac etc την ξέρω οπως και για τα cyta ειπα μήπως έχει κάτι πέρα από το συνηθισμένα

Tσου..Μονο αυτα :)

Δημοσ.

Την passwordlist την βρηκα μεσω αναζητησης στο Google.Η συγκεκριμενη ειχε 2,5 εκατομμυρια κλειδια

και ενα pm προς τα εδω.... :-D

Δημοσ.

To greek wpa finder οπως και τα υπολοιπα παρομοια ετοιματζιδικα προγραμματα βρισκουν μονο απο thomson μεχρι την χρονια 2010-11 νομιζω κατι που μπορεις να το κανεις και με μια απλη αναζητηση στο google χωρις καν να χρειαζεσαι προγραμμα..για τα πιο καινουργια δεν υσχυει αυτο.

To greek wpa finder βρίσκει κωδικούς για -->

Thomson XXXXXX

NetFaster IAD (PSTN)

NetFaster IAD 2 (PSTN)

hol - NetFaster WLAN 3

Cyta XXXXXX

Cyta XXXX

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...