Universal Soldier Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 εε άμα είναι έτσι όσοι έχουν ας κάνουν post εδώ τα Default Wordlists.
Bluestealth Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Χρησιμοποιησα και passwordlist,μαζεψα καμια 50ρια χιλιαδες πακετα για το handshake και απο εκει μου πηρε 3μιση λεπτα για να βρει τον κωδικο Με το συγκεκριμενο zte router δεν ξερω τι συμβαινει καθως δεν ειμαι και ειδικος αλλα αλλο zte router το εβλεπε κανονικα.Απο την αλλη τα windows το βλεπουν κανονικα στα ασυρματα δυκτια και το κινητο μου Θα δοκιμασω με διαφορετικο laptop και αν δεν εχει αποτελεσμα θα κανω εντατικα μαθηματα για backtrack
Universal Soldier Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Τα 50k πακέτα τι τα θες τι να τα κανεις ? Το handshake δεν είναι κάτι που χρειάζεται 50k packets. Ας δούμε αυτό το passwordlist που σπάει WPA. Τέλος πάντων το πρόβλημα σου θα φυγει άμα μεταφερθείς σε Linux
Bluestealth Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Απ'οσα καταλαβα δηλαδη φταινε τα Windows.Γιατι ομως αλλα routers τα βλεπει κανονικα(συμπεριλαμβανομενου και ενος zte) ενω το συγκεκριμενο οχι.Και δεν ειναι οτι τα Windows δεν το βλεπουν αφου το βγαζει στην λιστα με τα ασυρματα δικτυα,το Commview δεν το βλεπει σαν ασυρματο.Δυστηχως ουτε απο Linux ξερω ουτε απο Backtrack.
Universal Soldier Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Aμα θες να διόρθωσεις τα προβλήματα και τα bugs τον windows και τοu Commview μπορείς να το κανεις αλλα μάλλον είναι πιο εύκολο να μάθεις το Backtrack. Τελικά τα Wordlists που είναι ?
bele Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Aμα θες να διόρθωσεις τα προβλήματα και τα bugs τον windows και τοu Commview μπορείς να το κανεις αλλα μάλλον είναι πιο εύκολο να μάθεις το Backtrack. Τελικά τα Wordlists που είναι ? Δεν ειναι αναγκη να γινει καποιο ποστ. Ψαξε στο google το τι default εχουν τα netfaster και τα cyta και θα καταλαβεις. Π.χ. τα νετφαστερ εχουν την mac-xxxx οπου χ ενας αριθμος. Κανε μια αναζητηση και εδω στο φορουμ και θα βρεις αρκετα πραγματα που εχουν ειπωθει παλιοτερα. Δεν ειναι αλλωστε και πολλα τα συνολικα "ευρυματα".
Universal Soldier Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Την θεωρία με τα netfaster με το mac etc την ξέρω οπως και για τα cyta ειπα μήπως έχει κάτι πέρα από το συνηθισμένα
bele Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Την θεωρία με τα netfaster με το mac etc την ξέρω οπως και για τα cyta ειπα μήπως έχει κάτι πέρα από το συνηθισμένα Tσου..Μονο αυτα
Bluestealth Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Την passwordlist την βρηκα μεσω αναζητησης στο Google.Η συγκεκριμενη ειχε 2,5 εκατομμυρια κλειδια
Evoliasmenos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Την passwordlist την βρηκα μεσω αναζητησης στο Google.Η συγκεκριμενη ειχε 2,5 εκατομμυρια κλειδια και ενα pm προς τα εδω....
angeleye Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 To greek wpa finder οπως και τα υπολοιπα παρομοια ετοιματζιδικα προγραμματα βρισκουν μονο απο thomson μεχρι την χρονια 2010-11 νομιζω κατι που μπορεις να το κανεις και με μια απλη αναζητηση στο google χωρις καν να χρειαζεσαι προγραμμα..για τα πιο καινουργια δεν υσχυει αυτο. To greek wpa finder βρίσκει κωδικούς για --> Thomson XXXXXX NetFaster IAD (PSTN) NetFaster IAD 2 (PSTN) hol - NetFaster WLAN 3 Cyta XXXXXX Cyta XXXX
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Τι ειναι Pm? Private Message= Προσωπικο Μηνυμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις