Universal Soldier Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δεν προτίθεμαι να πληρώσω για να πάρω handshake, έτσι και αλλιώς ο adapter είναι συμβατός με CommView και, επίσης, άλλαξα γνώμη για το BackTrack, το έχω κατεβάσει κιόλας. Απλά δεν μπορώ να το εγκαταστήσω ή να το κάνω σε τύπο Live CD, γιατι: 1ον: Δεν έχω κενά CD/DVD 2ον: Έχω USB 4 GB αλλά το συγκεκριμένο λειτουργκικό Windows 7 δεν μου το αναγνωρίζει (σε έναν άλλο υπολογιστή με Windows 7 λειτουργεί, επίσης λειτουργούσε στο παλιό λειτουργικό Windows XP που είχα σ'αυτόν τον υπολογιστή, γι'αυτό και αποδίδω το πρόβλημα στο λειτουργικό) 3ον: Χρησιμοποίησα UNetbootin για να το εκτελέσω από τον σκληρό, αλλά δεν υποστηρίζει NTFS File System. 4ον: Έχω DVD/CD Player, αλλά όχι κενά CDs/DVDs, το λέω γιατί είναι netbook και κάποιος άλλος (ο Universal Soldier) το είχε παρεξηγήσει. 5ον: Ο υπολογιστής μου δεν μπορεί να το εγκαταστήσει μέσω VirtualBox, λόγω χαμηλών ικανοτήτων του υπολογιστή μου 6ον: Πιστεύω ότι ακόμα και αν αγόραζα AirPCap Adapter δεν θα μου λειτουργούσε, γιατί έχω χρησιμοποιήσει WiFi USB Adapter στον υπολογιστή και δεν μου το αναγνώριζε, ενώ είχα εγκαταστήσει τους οδηγούς, συνεχίζοντας να εκτελεί έναν Atherοs 9xxxx adapter που έχω (δεν θυμάμαι ακριβείς αριθμούς). 7ον: 1ον: Δεν έχω κενά CD/DVD Οπως είπε και ο ALLisCHAOS είναι φτηνά μπορείς να παρεις. 2ον: Έχω USB 4 GB αλλά το συγκεκριμένο λειτουργκικό Windows 7 δεν μου το αναγνωρίζει (σε έναν άλλο υπολογιστή με Windows 7 λειτουργεί, επίσης λειτουργούσε στο παλιό λειτουργικό Windows XP που είχα σ'αυτόν τον υπολογιστή, γι'αυτό και αποδίδω το πρόβλημα στο λειτουργικό) Αμα δεν μπορείς να φτιάξεις ένα USB stick να δουλεύει στο windows πως περιμένεις να μπορείς να το χρησιμοποίησης για να κανεις Boot το backtrack. 3ον: Χρησιμοποίησα UNetbootin για να το εκτελέσω από τον σκληρό, αλλά δεν υποστηρίζει NTFS File System. Το UNetbootin είναι για να κανεις Live USB Disks.Δεν έχει καμια σχέση με το filesystem γιατί όταν δουλεύει κάνει format και διαμορφώνει το usb stick ανάλογα με το λειτουργικό που θες να βάλεις 4ον: Έχω DVD/CD Player, αλλά όχι κενά CDs/DVDs, το λέω γιατί είναι netbook και κάποιος άλλος (ο Universal Soldier) το είχε παρεξηγήσει. και εγώ netbook έχω και το backtrack το έχω και σε USB και σε CD. 5ον: Ο υπολογιστής μου δεν μπορεί να το εγκαταστήσει μέσω VirtualBox, λόγω χαμηλών ικανοτήτων του υπολογιστή μου και να μπορούσες να εχεις το Backtrack σε virtual machine δεν πρέπει, καλύτερα είναι να το τρέχεις κανονικά 6ον: Πιστεύω ότι ακόμα και αν αγόραζα AirPCap Adapter δεν θα μου λειτουργούσε, γιατί έχω χρησιμοποιήσει WiFi USB Adapter στον υπολογιστή και δεν μου το αναγνώριζε, ενώ είχα εγκαταστήσει τους οδηγούς, συνεχίζοντας να εκτελεί έναν Atherοs 9xxxx adapter που έχω (δεν θυμάμαι ακριβείς αριθμούς). Εχεις βασικά προβλήματα άμα εχεις θέματα με drivers και προγράμματα etc πρέπει πρώτα να λύσης αυτά πριν κανεις οτιδήποτε άλλο. Στο Backtrack θα εχεις ένα πιο stable περιβάλλον για να κανεις σωστά δουλειά 7ον: < : o ) Oλα τα προβλήματα που περιγραφής δεν έχουν σχέση με το WPA αλλα είναι πολλά βήματα πίσω αφού ακόμα δεν εχεις βρει κάποιο τρόπο να τρέξεις το backtrack. Άνοιξε αλλα θέματα στις αντίστοιχες κατηγοριες για το πως κανεις boot από usb, για το πως κανεις boot απο cd, ποια ειναι καλη usb wifi card etc etc και αφού λύσεις τις άσχετες με το WPA απορίες σου ξαναρωτάς εδώ όταν θα εχεις το Backtrack έτοιμο. Πάντως μην περιμένεις να εχεις επιτυχία με το WPA το handshake θα το παρεις παρα πολύ εύκολα όμως πολύ δύσκολα θα το κανεις decode. Διδικασία που διαρκή πάνω από τη μέση ζωή ενώ ανθρώπου. Ισως ένας πιο εφικτός στόχος θα είναι να δοκίμαζες για WEP που εκεί σχεδόν παντα δουλεύει. Αμα δεν πιάνεις κανένα WEP πάει να πει πως δεν κανεις scan σε μεγάλο range γιατί σχεδόν παντού υπάρχει τουλάχιστον 1 ξεχασμένο WEP Κοίταξε για μια καλή usb κάρτα σαν την ALFA μαζί με πολύ καλή εξωτερική κατευθυντική κεραία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 @Van Damme (aka Universal Soldier ) 2 ενστάσεις! 1. Έλεος! Όχι άλλα νέα χιλιοαπαντημένα θέματα. Πες του να χρησιμοποιήσει την αναζήτηση 2. Για να βρει WEP στις μέρες μας πρέπει, όχι απλώς ξεχασμένο να είναι, αλλά παρατημένο τελείως. Πολύ δύσκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Universal Soldier Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Aμα scanaris σε μεγάλο range βρίσκεις και WEP εγώ έχω βρει πολλά για μένα και σε φίλους μου σε αλλα μέρη. Οποιος ψάχνει βρίσκει Το WEP υπάρχει ακόμα για compatibility για συσκευές που δεν παίζουν καλά με WPA κάποια περίεργα κινητά , κάποια repeaters etc etc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Universal Soldier Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sirios8e Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Aμα scanaris σε μεγάλο range βρίσκεις και WEP εγώ έχω βρει πολλά για μένα και σε φίλους μου σε αλλα μέρη. Οποιος ψάχνει βρίσκει Το WEP υπάρχει ακόμα για compatibility για συσκευές που δεν παίζουν καλά με WPA κάποια περίεργα κινητά , κάποια repeaters etc etc Mια γνωστη μου μου ειπε πριν λιγο καιρο να της βρω απο καπου internet. Πηγα λοιπον στην πολυκατοικια που διεμενε (οχι Αθηνα) και απ'τα 8 δικτυα που επιανε το laptop (με την ενσωματωμενη καρτα) tα 3 ηταν wep τα υπολοιπα wpa και αν θυμαμαι καλα μονο 1 ηταν χωρις ενεργοποιηση wps. Φανταστειτε να εβαζες και καμια εξωτερικη τι θα κατεβαζες. Παντως, (εχεις δικιο) οντως πολλοι χρησιμοποιουν ακομα wep για λογους ασυμβατοτητας με wpa. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2013 από Sirios8e Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bluestealth Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Καλησπερα!!! Εχω ενα προβλημα με το Commview for wifi και ελπιζω να με βοηθησει καποιος.Προσπαθω να σπασω τον κωδικο ενος ZTE ρουτερ αλλα το προγραμμα το ''βλεπει'' σαν wired και οχι σαν ασυρματο ενω το ρουτερ εκπεμπει κανονικα.Τι μπορω να κανω για να το ''δει'' σαν ασυρματο?Υπαρχει καποιο κολπο? Ο driver της ασυρματης καρτας ειναι ενημερωμενος.Επισης ενα αλλο ZTE ρουτερ το ''βλεπει'' κανονικα σαν ασυρματο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Universal Soldier Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Το πρόβλημα σου δεν έχει να κάνει με το WPA αλλα με τα windows και τα προγράμματα τους, άμα διαβάσεις πιο πάνω θα δειs πως πρέπει να βάλεις Backtrack για να κανεις δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bluestealth Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Με το ιδιο προγραμμα ομως εχω βρει κωδικους απο αλλα routers με wpa,αρα κατι συμβαινει με το συγκεκριμενο router της ZTE.Δεν ξερω ομως τι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Εχεις βρει wpa με commview? Αν ναι σημαινει οτι εχεις πολυ καλη καρτα, αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι το προγραμμα μπορει να κανει deauthenticate. Τωρα για το zte μαλλον δεν εχεις καλο σημα. Να ξαναπω οτι σε windows για να βρεις handshake/wpa πρεπει να σκασεις 1000αρι για καρτα , αλλιως περιοριζεσαι σε wep και εργοστασιακα wpa, περιπου 20% των δικτυων που συναντουμε. Αρα αμβισβητω λιγο την ευρεση wpa με commview. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bluestealth Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Και ομως εχω σπασει κωδικο wpa και δεν ηταν εργοστασιακος(οκταψιφιος με αριθμους).Και το σημα ειναι καλο αφου ειμαι σε διπλανο δωματιο.Το προβλημα μου ειναι οτι δεν βλεπει το router σαν router.Αν λυσω αυτο το προβλημα και παρ'ολα αυτα δεν καταφερω να σπασω τον κωδικο τοτε θα ασχοληθω και με το Backtrack. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Xμμ..ναι τωρα το εψαξα και ειδα οτι οντως γινεται να βρεις wpa handshake με commview..απλα θα πρεπει η καρτα σου να ειναι συμβατη με το προγραμμα.. Ειχα καταφερει για παραδειγμα να πιασω πακετα wep με την καρτα μου σε windows/commview, αλλα δεν ειχα ψαχτει για wpa.. Για το zte μηπως ειναι μη ορατο το bssid? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Universal Soldier Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Ωραία το πήρες το HandShake μετά τι ? τι το κανεις για να παρεις αποτελέσματα σε αυτή την ζωή ?? Οι πιο πολλοί τρόποι περνούν χρονια για να βγάλουν results ακόμα και με GPU acceleration Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Eεε σιγουρα δεν ειπα οτι θα το κανεις κατι. Απλα δεν ηξερα οτι γινεται να βρεις εστω και handshake μεσω windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Universal Soldier Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Ο Bluestealth πως λέει ότι είχε επιτυχία ? με ποια μέθοδο ?. Τα μονα WPA που μπορείς να βρείς είναι τα Default αυτά που έχουν χαζό-προγραμματάκια για τα Windows, αυτό όμως δεν είναι cracking γιατί το πρόγραμμα ξέρει από πριν τον αλγόριθμο. Άντε στην καλύτερη να βρείς WPA με Dictionary attack άμα είναι νούμερο κινητού/σταθερούΟτιδήποτε άλλο δεν γίνετε. Περιμένω τον Bluestealth για νεότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Προφανως θα εννοει καποια standart wpa π.χ. netfaster/cyta κτλπ οπου μπορεις να βρεις τα εργοστασιακα wpa με ειδικες wordlists Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις