Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υ.Γ.: Διαβάζοντας και προσπαθώντας στο cracking WPA και στη χρήση του υπολογιστή πάνω από 3 χρόνια έχω αποκτήση δική μου άποψη :)

Tι να πουν και αυτοί που άρχισαν με Amstrad 6128 χωρίς gui, χωρίς mouse, χωρίς HD, και για OS command line QBabic

Δεν κατάλαβα τώρα, μου την είπες!?! :devil:

:D

Was Ist Das ?

Ο Γερμανός τώρα, που κολλάει;

με το CommView  γιατί δεν συλλέγεις  πακέτα ?

Μήπως πρέπει να το πω 5η φορά; Αυτό χρησιμοποιώ, αλλά δε μ'αρέσει που παίρνει μόνο μέχρι 20000 πακέτα. Θέλω άλλο πρόγραμμα που να έχω τη δυνατότητα να το βάλλω να συλλέξει 2000000 πακέτα περίπου και να μου τα αποθηκεύσει και επίσης έχω συμβατό WiFi Adapter με το CommView. Άλλο πρόγραμμα??????????

Γιατί μόνο για Windows; Εξήγησε λίγο το κόλλημα με τα Windows.

Γιατί εφόσον έχω wordlist και μου λείπει το handshake, προτιμώ να το πάρω από τα Windows μιας και είναι δυνατό. Το μόνο που θα ήθελα από εσένα θα ήταν να μου ψάξεις (αν μπορείς) τέτοιου τύπου προγραμμα για Windows που να έχω την δυνατοτήτα να μαζέψω περισσότερα από 20000 πακέτα. Όπως βλέπεις προσπαθώ να είμαι συνετός, ευγενικός, αλλά ταυτόχρονα και επίμονος ;)

Σιωπή εσύ :P

-Σκασμός Ελενίτσα.

-Σκασμός εσύ Αντωνάκη!Ααααα.

(Όπως έλεγε σε εκείνη την ωραία ελληνική ταινία που δεν θυμάμαι το όνομα της). :-(

Δημοσ.

Όπως βλέπεις προσπαθώ να είμαι συνετός, ευγενικός, αλλά ταυτόχρονα και επίμονος ;)

Κι εγώ, όπως βλέπεις, είμαι συνετός, δεν έχω κανένα πρόβλημα να γίνω από αγενής έως και πολύ αγενής και, επιπλέον, για μένα βγάλανε το ρητό «η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει».... ;) 

Εγώ θα κάτσω να σου ψάξω; 

Το είπα και πριν, δεν το κατάλαβες.... Πάτησες και like στην απάντηση που έδωσα στον προηγούμενο που ρωτούσε «γιατί μέχρι 20.000», αλλά δεν διάβασες το link που του έβαλα ή δεν ξέρεις αγγλικά.... Δεν είναι εδώ facebook αγοράκι μου για να πατάμε έτσι απλά Like... ;) 

Q. It seems to be impossible to save more than 5,000 packets from the packet buffer. Is there a workaround?
A. Actually, there is no such limitation. The application uses a circular buffer for storing captured packets. By default, the buffer can contain up to 5,000 latest packets, but this value can be adjusted in the Settings window. The maximum buffer size is 20,000 packets (the buffer cannot be unlimited for an obvious reason: your computer’s RAM is not unlimited). You can save the contents of the buffer to a file using the Logging tab. However, by no means does this limit on the buffer size restrict your ability to save any number of packets. You simply need to enable automatic logging on the Logging tab. Such automatic logging will make the application dump all the captured packets to file(s) continuously, and you can set any limit on the total size of the captured data.

Σου έχω τονίσει αυτό που θέλεις και απαντάει στην ερώτησή σου. 

• Like 1
Δημοσ.

'

Q. It seems to be impossible to save more than 5,000 packets from the packet buffer. Is there a workaround?
A. Actually, there is no such limitation. The application uses a circular buffer for storing captured packets. By default, the buffer can contain up to 5,000 latest packets, but this value can be adjusted in the Settings window. The maximum buffer size is 20,000 packets (the buffer cannot be unlimited for an obvious reason: your computer’s RAM is not unlimited). You can save the contents of the buffer to a file using the Logging tab. However, by no means does this limit on the buffer size restrict your ability to save any number of packets. You simply need to enable automatic logging on the Logging tab. Such automatic logging will make the application dump all the captured packets to file(s) continuously, and you can set any limit on the total size of the captured data.

'

Σου έχω τονίσει αυτό που θέλεις και απαντάει στην ερώτησή σου. 

Πρώτον όταν έγραψα "Όπως βλέπεις προσπαθώ να είμαι συνετός, ευγενικός, αλλά ταυτόχρονα και επίμονος" το είπα και λίγο κοροϊδευτικά, δεύτερον εγώ βαριώμουν να το διαβάσω όλο και διάβασα πολύ λιγο και παρέλλειψα την ουσία, έπρεπε να το έιχες κάνει έτσι από την αρχή, ευχαριστώ. Τευλεταίο, σου είπα αν μπορείς, μην σταματας να είσαι ευγενικός μια χαρά είσαι ετσι.

• Moderators
Δημοσ.

δεύτερον εγώ βαριώμουν να το διαβάσω όλο και διάβασα πολύ λιγο και παρέλλειψα την ουσία, έπρεπε να το έιχες κάνει έτσι από την αρχή

Το περιεργο ειναι πως συνεχιζει να μου προκαλει εκπληξη η αναγνωση τετοιων posts :rolleyes:

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Το μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το τι σας ενόχλησε

My point exactly.

Cheers

Δημοσ.

Βαλε το backtrackR3 σε ενα liveCd η στικακι και κανεις τη δουλεια σου ανετα και αυτοματοποιημενα με την εφαρμογη Gerix εφοσον δυσκολευεσαι με τις εντολες...

ενας αρχαριος που δεν εχει ιδεα μπορει να το κανει μονο με το cd?

• Moderators
Δημοσ.

ενας αρχαριος που δεν εχει ιδεα μπορει να το κανει μονο με το cd?

Ναι. Αφιερωσε και ελαχιστο χρονο για να μαθεις τι γινεται στο background οταν πατας το καθε κουμπι και δεν θα χεις προβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Όσο και να χτυπιέστε το WPA δεν σπάει ούτε στο Linux άρα στα Windows δεν υπάρχει ούτε ίχνος Ελπίδας.

Οποιος θέλει να είναι μπροστά στις εξελιξεις μαθαίνει linux οι υπόλοιποι περιμένουν να γίνουν port κάποια στιγμή τα tools του linux sts windows.

Ρε, προσπαθώ να αποδείξω ότι τα Windows είναι παρεξηγημένα. Βλέπεις, υπάρχουν προγράμματα για Windows που κάνουν, τουλάχιστον, τη δουλειά που θέλω εγώ. Προτιμώ να συνεχίσω έτσι. Αν κοιτάξεις πιο πίσω θα δεις ένα post μου που δικαιολογεί γιατί δεν βάζω BackTrack5, να πω και την αλήθεια, το πιο ... είναι ότι το έχω κατεβάσει το λειτουργικό BackTrack5 R3, αλλά πως να το κάνω σε live cd με όλα αυτά τα liminations που έχω αναφέρει; Και δεν μπορω να το "εγκαταστήσω" μέσω VirtualBox, γιατί είναι netbook.

Δημοσ.

Tα windows δεν είναι παρεξηγημένα απλός δεν κάνουν για αυτή την δουλειά. Όλα τα tools προέρχονται από το Linux. Όταν φτάσουν τα windows θα κάνουν crack το WPA θα έχει βγει αλλο κλείδωμα και δεν θα το θες πια.

Oσο πιο γρήγορα καταλάβεις πως τα Windows δεν κάνουν για αυτή την δουλειά τόσο πιο γρήγορα θα φτάσεις τον στόχο σου. O στόχος σου βεβαια δεν είναι πραγματοποιήσιμος ούτε από linux ούτε από Windows.

Καλύτερα να βάλεις ένα άλλο στόχο που θα μπορέσεις να εξής αποτέλεσμα. Μάθε WΕΡ.

Το ότι δεν έχω cd usb μου έφαγε ο σκύλος τις usb ports του pc μαζί και το CD tray αυτά είναι δικαιολογίες επειδή βαριέσαι να ασχοληθείς με Linux

Δημοσ.

Tα windows δεν είναι παρεξηγημένα απλός δεν κάνουν για αυτή την δουλειά. Όλα τα tools προέρχονται από το Linux. Όταν φτάσουν τα windows θα κάνουν crack το WPA θα έχει βγει αλλο κλείδωμα και δεν θα το θες πια.

Oσο πιο γρήγορα καταλάβεις πως τα Windows δεν κάνουν για αυτή την δουλειά τόσο πιο γρήγορα θα φτάσεις τον στόχο σου. O στόχος σου βεβαια δεν είναι πραγματοποιήσιμος ούτε από linux ούτε από Windows.

Καλύτερα να βάλεις ένα άλλο στόχο που θα μπορέσεις να εξής αποτέλεσμα. Μάθε WΕΡ.

Το ότι δεν έχω cd usb μου έφαγε ο σκύλος τις usb ports του pc μαζί και το CD tray αυτά είναι δικαιολογίες επειδή βαριέσαι να ασχοληθείς με Linux

Αυτά που λες τα ξέρω (τα Windows δεν είναι κατάλληλα για cracking), εγώ ένα παλιο-handshake  χρειάζομαι για το κωδικό του NetFaster και θα το κάνω τώρα, χάρις την βοήθεια του lexmark και επίσης, ότι το cracking από Linux ξεκινησε, πράγματι, το aircrack-ng δεν ήταν εξ'αρχής για Windows και επίσης Linux είχα (όχι BackTrack, γενικά). Ποτέ δεν μου άρεσαν η αλήθεια είναι, γιατί (όταν τα είχα) δεν ήξερα πάρα πολλά για αυτά και μου συνδεόταν πάρα πολύ δύσκολα στο δίκτυο (driver?), ενώ είχα 3 γραμμές. Μην ανυσηχείς, θα τον βρω τον τρόπο να το κρακάρω, αν όχι από Windows θα το κάνω από BackTrack, θα βρω τρόπο, αν πεισμώσω θα τα καταφέρω. "Το ότι δεν έχω cd usb μου έφαγε ο σκύλος τις usb ports του pc μαζί και το CD tray αυτά είναι δικαιολογίες επειδή βαριέσαι να ασχοληθείς με Linux": δεν διάβασες το σχόλιο μου :( .  Δεν έχω DVD κενά και επίσης, ο Gi0, ο Revolver1990 και εσύ να μην ξανα-ασχοληθείται με τα posts μου, γιατί δεν βοηθάτε, μόνο να κακολογείτε αυτά ξέρετε. Και επίσης δεν έχω σκύλο ;) .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ άλλο λέω. Δεν είπα ότι δεν έχω εξωτερικό οδηγό, είπα ότι δεν έχω κενά CD/DVD και ούτε κατάλληλο στικάκι. Έχω αγοράσει εξωτερικό DVD player. Αλλά επειδή δεν θα βγάλουμε άκρη, ας το αφήσουμε το θέμα μου στην άκρη.

Πολύ καλύτερα τώρα. Έφυγαν τα δικά σας προσβλητικά σχόλια όσο και τα δικά μου, μια χαρά. Ας διαγραφθεί αυτό το κομμάτι της ιστορίας. Στραβοπάτημα..

Επεξ/σία από petaki12
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...