biomecanoid Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μόλις έμαθα πως η έκδοση 2.98 δεν δουλεύει σε ATI άμα μπορεί κάποιος ας το επιβεβαιωση εγώ δεν μπορώ έχω NvidiaΥποθέτω πως πρέπει να πάμε σε 2.99 οποιος μπορεί ας κάνει κάτι γιαυτο
lexmark Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Εγω δεν διαφωνω μ' αυτο που κανεις, αλλα μου κανει εντυπωση πως τοσα χρονια δεν εχει βρεθει αλλος τροπος. Πιστευω οτι η λυση ειναι ετοιμη, απλως ειναι θεμα να ειναι ολοι με το χερι στην τσεπη ν' αγοραζουν καρτες, να κανουν συνεχεις αναβαθμισεις hardware και ενω μπορουσε να υπηρχε τουλαχιστον δωρεαν internet για ολους, με τους τοσους φορους που πληρωνουν οι Ελληνες τοσα χρονια, σου λενε πληρωσε για ενα πληρωσε για το αλλο και χρεος απο την αλλη ανεβαινει. Διάβασε το τελευταίο σχόλιο της προηγούμενης σελίδας από τον Gi0. Όποιος δεν θέλει κάτι ή δεν μπορεί να το πληρώσει, δεν το παίρνει. Δεν γίνεται να θέλω να μιλάω στο κινητό μου απεριόριστα, να θέλω να έχω internet, να... και όλα αυτά δωρεάν. Αυτοί που στα δίνουν από που θα φάνε τότε; Θες δωρεάν Internet, πήγαινε σε μια δημόσια πλατεία. 1
Sirios8e Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Διάβασε το τελευταίο σχόλιο της προηγούμενης σελίδας από τον Gi0. Όποιος δεν θέλει κάτι ή δεν μπορεί να το πληρώσει, δεν το παίρνει. Δεν γίνεται να θέλω να μιλάω στο κινητό μου απεριόριστα, να θέλω να έχω internet, να... και όλα αυτά δωρεάν. Αυτοί που στα δίνουν από που θα φάνε τότε; Θες δωρεάν Internet, πήγαινε σε μια δημόσια πλατεία. Kακομοιρα ανθρωπακια, κλεισμενα στο καβουκι τους (Νικολα Τεσλα)
lexmark Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μόλις έμαθα πως η έκδοση 2.98 δεν δουλεύει σε ATI άμα μπορεί κάποιος ας το επιβεβαιωση εγώ δεν μπορώ έχω Nvidia Υποθέτω πως πρέπει να πάμε σε 2.99 οποιος μπορεί ας κάνει κάτι γιαυτο Bio, βγάλε με εκτός από τις υπόλοιπες δοκιμές
biomecanoid Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Update: Eίμαστε σε έκδοση: Elcomsoft.Distrubuted.Password.Recovery.v2.99 build 359 Εχει επιβεβαιωθεί πως δουλεύουν και οι ATI gpu. Όσοι συμμετέχουν στο cluster ας κάνουν το ανάλογο update 1
lexmark Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 ????????? Αυξήθηκαν οι υποχρεώσεις και δεν προλαβαίνω mate Edit: Hey, mods, χάνω ένα μήνυμα από το thread. Τι έγινε;
barca10 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Update του Update: Βρισκόμαστε πλέον στην ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ έκδοση Elcomsoft.Distrubuted.Password.Recovery v.2.99.403 την οποία μπορείτε να κατεβάσετε νόμιμα από το επίσημο site της elcomsoft. Για τους agents δεν απαιτείται τίποτα άλλο. Όπως έχουμε γράψει παραπάνω, πλέον έχουμε server 24/7 ανοικτό και χρησιμοποιούμε το λογισμικό Remobo για την επίτευξη VPN σύνδεσης. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία εδώ είμαστε 1
St4lker Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Χαίρεται Μπήκα σε ένα cyta στο οποίο έχω απόσταση μεταξύ του -76~ dB. Καθώς έχω ανοιχτή την ταμπέλα "Δικτυο" στην διαχείρηση εργασιών και προσπαθώντας να δω stream, παρατηρώ οτι η χρήση φτάνει μέχρι και τα 6%. Το stream έπεζε σχεδόν αψεγάδιαστα. Μετά σκέφτηκα οτι μπορεί αν το έβαζα σε άλλο κανάλι, να έπιανα περισσότερο απο 6% της χρήσης δικτύου και απο το κανάλι 11 το έβαλα στο 6. Η ταχύτητα μειώθεικε δραστικά και η χρήση δικτύου δεν ξεπερνούσε το 0.80%. Το ξανα έβαλα στο κανάλι 11, έκανα reset, έκανα και ενα DNS flush και τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια. Δεν μπορώ να καταλάβω τί συμβαίνει. Καμια βοήθεια;
petaki12 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Εγώ προσπαθώ εδώ και καιρό να βρω κωδικούς δικτύων της γειτονιάς μου. Όμως, δεν μπαίνει κανένας την ώρα που εγώ τον χρειάζομαι γα@@ το κέρατο τους . Μπορείτε να μου συστήσετε ένα άλλο πρόγραμμα, γιατί το CommView μαζεύει μέχρι 20000 packets, επίσης το aircrack δεν ξέρω να το χρησιμοποιώ καλά και δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει συλλογή πακέτων. Με λίγα λόγια υπάρχει άλλο προγραμμα που να μπορεί να συλλέξει περισσότερα πακέτα (μαζί και το aircrack-ng), ούτως ώστε να μην χρειάζετε να το επιτηρώ όλοι την ώρα περιμένωντας να συνδεθεί κάποιος για να έχω το handshake. Αυτό που φένεται πιο εύκολο είναι ένα NetFaster WLAN 3 με MAC Address 00-05-59-xx-xx-x <-(τέτοιου τύπου), έχω έτοιμη την wordlist και μου λείπει το handshake (χειραψία ). Φυσικά, μιλάμε για Windows 7 x86 λειτουργικό (netbook), δεν προτίθεμαι να βάλλω BackTrack5 R3. Παρακαλώ πείτε μου ένα πρόγραμμα μόνο λαμβάνωντας υπόψην τα παραπάνω. Ευχαριστώ ! ! Υ.Γ.: Εάν ξεκινήσω να γράφω δεν σταματώ σχεδόν ποτέ και έτσι γινόμαι λίγο βαρετός. Εκεί που λέω δεν θα γράψω πολλά εκεί γραφω και γράφω μέχρι που στο τέλος θα τελιώσει το χαρτί (αυτό μέσα στην τάξη ). Δεν ξέρω αν θα χρησιμέψει πουθενά, αλλά βρήκα ένα NetGear κλειδί στο νετ ψάχνωντας για Wordlist: AE05C328F0E40B240AC00F6AEB Αποτελείται απο 26 χαρακτήρες και είναι το default του δικού του router όπως έλεγε αυτός που το δημοσίευσε. Δεν ξέρω περισσότερα, το αντέγραψα γιατί κάποτε έπιανα ένα NetGear μόνο που δεν υπαρχει πια, βέβαια μπορεί να το μετονόμασε
oikpro Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Βαλε το backtrackR3 σε ενα liveCd η στικακι και κανεις τη δουλεια σου ανετα και αυτοματοποιημενα με την εφαρμογη Gerix εφοσον δυσκολευεσαι με τις εντολες... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις