spiridaus Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Nα ρωτήσω και εγώ κάτι. Πιάνω ένα δίκτυο, από κάποιον γείτονα υποθέτω, το οποιο είναι ελεύθερο , έχει πολύ δυνατό σήμα , συνδέομαι αλλά από κεί και πέρα τίποτα. Τι συμβαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 πιθανον να εχει βαλει κλειδωμα με mac address.Μπορει να ειναι ενα ξεχασμενο routeraki που δεν εχει καν συνδεση μπορει να εχει βλαβη.οτιδηποτε.πρεπει να μπεις μεσα στο ρουτερ για να δεις τι γινετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiridaus Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Σπάει κάπως αυτο το κλείδωμα με mac address απο κάποιον που δεν είναι και πολυ σχετικός με αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 καταρχην μπορεις να μπεις μεσα στο μενου του ρουτερ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 μη σκεφτεσαι το δυσκολο τροπο. συνηθως αυτο γινεται με την ip και το gateway! μπες στη ασυρματη καρτα δυκτιου και αστα ολα αυτοματα. μη βαζεις καρφοτες ip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 λογικα αμα τα εχει στο αυτοματο το επομενο βημα θα ειναι να δοκιμασει να μπει μεσα στον ροθτερ να δει αν τον βλεπει και β.να δει αν ο ρουτερ ειναι Online. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 τι σχηματίζετε λοιπόν με δύο σημεία? ένας κύυυκλοοος.Μπράβο μου ξέρω γεωμετρια τελικά Εγώ ευθεία θα έλεγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Εγώ ευθεία θα έλεγα ανάλογα με τι γεωμετρία http://en.wikipedia.org/wiki/Non-Euclidean_geometry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει όχι την διαδικασία, με απλά λόγια, γιατί σπάει το wep εύκολα, μετά το wpa και τέλος πιο δύσκολα το wpa2 μέσω λεξικού; Τι διαφορά έχουν οι αλγόριθμοι δηλαδή και το wep σπάει χωρίς λεξικό; Επίσης, όχι γιατί φοβάμαι, αλλά πληροφοριακά, εκτός απο το να μπαίνει ιντερνετ, ή να προσπαθήσει να μπει στο μενού του ρούτερ αν σπάσει τον κωδικό διαχειριστή (αυτός σπάει σχετικά εύκολα; ), φαντάζομαι δεν μπορεί να μπει στον υπολογιστή έτσι; Δηλαδή απλά ίσως να μπορεί τις πληροφορίες που μπορείς να στέλνει ο υπολογιστής στο ρούτερ; Και αν μπορεί να δει τις πληροφορίες αυτές, δεν έχει πολύ νόημα, καθώς οι ευαίσθητες ανταλλαγές (όπως σε τράπεζες) είναι κρυπτογραφημένες (https). Ευχαριστώ για οποιαδήποτε πληροφορία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 α.οσο ξερω το wep μεταφερετε χωρις να κρυπτογραφειτε αντιθετα με τα αλλα 2.β.μπορει να μπει ιντερνετ μπορει να μπει στον ρουτερ αλλα οχι δεν σπαει ευκολα ο κωδικος του απλα ολοι τον αφηνουν στο default σχεδον.και ναι μπορει να μπει στο Pc αμα εχεις share αρχεια.αμα δεν εχεις πρεπει να ξερει καμποσα για να μπει στο ετσι.απλα γινετε ενα κομματι του δικτυου σου.οι πιο πολλοι απλα ιντερνετ παιρνουν και δεν ξερουν να σπανε wep εκτος αν ειναι το default της οτενετ που βαζχει 0-9 και 0-3.τωρα για να κατσει να δει παραπανω πραγματα στο pc σου αυτο θελει ατομο που να ξερει παρα πολλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει όχι την διαδικασία, με απλά λόγια, γιατί σπάει το wep εύκολα, μετά το wpa και τέλος πιο δύσκολα το wpa2 μέσω λεξικού; Τι διαφορά έχουν οι αλγόριθμοι δηλαδή και το wep σπάει χωρίς λεξικό; γιατι απλα το wep περιεχει την τρυπα απο την κατασκευη του πρωτοκολλου του. το wpa και το wpa2 δεν σπανε παρα μονο με brute force. το λεξικο σε αυτες τις περιπτωσεις θα σε βοηθησει μονο εαν καποιος εχει βαλει weak password Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolakis25 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 ή Ελεύθερο ίντερνετ για όλους Καιρό έψαχνα στο internet για κάποιο κατατοπιστικό site σχετικά με τα περίφημα WEP κλειδιά, τα ασύρματα δίκτυα που τα χρησιμοποιούν και τη διαδικασία "εισβολής" σε ένα τέτοιο δίκτυο. Γι' αυτό και - έπειτα από μεγάλη έρευνα και δοκιμές - έγραψα ένα κατανοητό εγχειρίδιο ΒΗΜΑ-προς-ΒΗΜΑ (και μάλιστα στα ελληνικά). Τα πάντα που περιγράφονται τα έχω δοκιμάσει προσωπικά σε ιδιόκτητο ασύρματο δίκτυο. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ! Για περισσότερες πληροφορίες σας παραπέμπω στο Blog μου όπου και έχω δημοσιεύεσει το άρθρο μου. http://kameleon-nest.blogspot.com ή - συγκεκριμμένα - http://kameleon-nest.blogspot.com/2008/03/blog-post_1368.html [TO LINK EXEI ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ] Σημείωση: Οι πληροφορίες που ακολουθούν στο συγκεκριμμένο άρθρο έχουν χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Η υλοποίηση του παρόντος αποτελεί νομικό αδίκημα και όποιος ακολουθήσει τις περιγραφόμενες διαδικασίες φέρει αποκλειστική ευθύνη για το αποτέλεσμα των πράξεών του. Πρόθεσή του γράφοντος είναι η ανάδειξη των αδυναμιών της κρυπτογράφησης των ασυρμάτων δικτύων στην Ελλάδα του 2008 και η πρόταση μεθόδων οχύρωσης και διασφάλισης των υπολογιστικών συστημάτων. φιλε μου καλησπερα!!! προσπα8ισα να μπω στο μπλοκ σου αλλα μου λεει οτι δεν βρε8ηκε το ιστολογιο!!!! δεν εχω ασχοληθει με τα blog κα8ολου κ δεν γνωριζω τι ακριβωσ γινεται!!!! ευχαριστω.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 dictionary attack = βλακεια λιγακι γιατι απλα δοκιμαζεις απειρες λεξεις.πολυ καλο οταν το συνολο χρηστων βαζει ευκολες λεξεις λεξικου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dantouan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Τον "κατεβασανε" μαλλον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 ελεγχος blog:P η το κατεβασε μονος του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις