lexmark Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 χλωμό να το προλάβω για σήμερα. Πείτε μου ποια έκδοση έχετε... για να αγοράσω την ίδια και αναλαμβάνω αύριο κάποια στιγμή. Τα νεότερα εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biomecanoid Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Nαι σε σένα απευθυνομουν έπρεπε να ήμουν πιο σαφής so : * Για αρχή κατέβασε το ElcomSoft Distributed password recovery 2.96 build 297 μαζί με το agent * Και άνοιξε τα ports 12121 και 12122 upd/tcp * Κάλο είναι να κανεις και ένα DNS όνομα για να έχουμε μια σταθερή βάση γιατί το IP αλλάζει αφού τα κανεις συνεχίζουμε από εκεί O bele βαρέθηκε και πήγε νάνι πάντως η πρώτη προσπάθεια δούλεψε. Φαίνεται χωρίς να είμαι και 100% σίγουρος που με καθέ καλο pc που μπαίνει στον cluster το ETA πέφτει στο μισό. Από 20 εκατομμύρια μέρες που ήθελα μονος μου με τον bele έπεσαν στα 7 εκατομμύρια. Πιστεύω πως με 20-30 pc με gpu acceleration θα μπορούμε να σπάμε alphanumeric keys τον 10 ψηφίων σε μερικές μέρες. Πάντως χρειαζόμαστε και samples από default κωδικούς του κάθε modem για να ξέρουμε το range τον characters που ψάχνουμε και το πλήθος Oποιος ξέρει κωδικούς από διαφορα modem ας συνεισφέρει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ε, καλά, μην περιμένεις να δεις διαφορά με τον δικό μου μέσα. Αν και παίζει να βάλω άλλον έναν P4 που έχω και κάθεται εύκαιρος. Καλό σαν πείραμα είναι το όλο εγχείρημα αλλά δεν βλέπω να έχει ανταπόκριση, οπότε δεν θα φτάσουμε τα ιδανικά νούμερα που λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biomecanoid Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 εε άμα μαζευτουμε καμια 10ρια για αρχή μετά που δει ο κόσμος πως δουλεύει το θέμα θα έρθουν και άλλοι Eδώ θα βρείτε και ένα VPN software με chat για να μπορέσουμε να συνδεθούμε όλοι securely, χωρίς port forward αλλα και να μιλάμε http://www.wippien.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Eδώ θα βρείτε και ένα VPN software με chat για να μπορέσουμε να συνδεθούμε όλοι securely, χωρίς port forward αλλα και να μιλάμε http://www.wippien.com/ Τι είναι αυτό; Torchat mate, torchat!! Έχει και standlaone με java (jTorchat) για τους ακόμα πιο μανιακούς σαν εμένα Ανταλλαγή tor-id με τον γνωστό κλασσικό τρόπο: burn note Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biomecanoid Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δοκιμασε το δουλεύει ok το λέω για να φαινόμαστε όλοι σαν να είμαστε στο ίδιο δίκτυο και έτσι να μην θέλουμε PortFW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biomecanoid Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Update:Το wippien αποδειχτηκε όχι σωστό VPN και το Elcom δεν μπόρεσε να δουλέψει. Tην θέση του Wippien πήρε το remobo : http://www.remobo.com/το οποιο δούλεψε απροβλιματιστα κατευθείαν.αυτή την στιγμή είμαστε 5barco,bele,Lexmark,Biomecanoid και περιμενουμε τον Evoliasmenos που χαθηκε στα settings κάνω attach το test με barco Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 bele, έμαθα ότι έχεις την πιο νέα έκδοση από το πρόγραμμα. Ανέβασε την κάπου και σε πληρώνουμε μέσω paysafe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Update: Το wippien αποδειχτηκε όχι σωστό VPN και το Elcom δεν μπόρεσε να δουλέψει. Tην θέση του Wippien πήρε το remobo : http://www.remobo.com/ το οποιο δούλεψε απροβλιματιστα κατευθείαν. αυτή την στιγμή είμαστε 5 barco,bele,Lexmark,Biomecanoid και περιμενουμε τον Evoliasmenos που χαθηκε στα settings κάνω attach το test με barco barca ρε αδερφέ, όχι barco Λοιπόν επειδή έφυγα από το σπίτι άφησα το πισι ανοικτό επειδή ήμουνα ο host, αλλά φαίνεται ότι έπεσε σε hibernation. Όταν επιστρέψω θα προσπαθήσω να λύσω και το πρόβλημα με το benchmark της gpu που είναι πολύ χαμηλό. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2013 από barca10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biomecanoid Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 To Elcom θελει Nvidia Cuda Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 κι έλεγα ποιος είναι αυτός ο barcos lol Cuda φυσικά εμένα μου λείπει. Αλλά θυσιάζω τη cpu για το καλό του αγώνα μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biomecanoid Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 παρακαλώ πολύ παραυτα να προμηθευτείτε Quad Nvidia SLI για να βοηθήσετε τον ευγενή αυτό σκοπό μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 bele, έμαθα ότι έχεις την πιο νέα έκδοση από το πρόγραμμα. Ανέβασε την κάπου και σε πληρώνουμε μέσω paysafe Ok..μετα απο edit..καλη μας επιτυχια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 bele delete now και τα λέμε από skype better Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 οπα τι παίζει εδώ παίδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις