Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με ξενερώνεις τώρα :P hahaha

κοιτάς τι υποστηρίζει το modem σου και γράφεσαι στα ανάλογα sites

Καλο είναι να μαζευτουμε καμια 10α άτομα για αρχή να κάνουμε ένα Benchmark να δούμε που βρισκόμαστε και άμα είναι εφικτό  αυτό που θέλουμε να κάνουμε.

δεν σε καταλαβα... :fear:  να μπω στο interface του router....???η μλκ ειπα??? :shifty:

Δημοσ.

Nαι στο interface του modem θα έχει μια σελίδα για να βάλεις DNS host name υπάρχουν ένα σωρό υπηρεσίες το θέμα είναι με τι παιζει το δικό σου modem.

οποτε βλέπεις και γράφεσαι ανάλογα

Δημοσ.

Μια χαρά bele Thanks :) οποτε κανεις και εσύ τα παραπάνω.

Οποιος έχει και το καλύτερο pc καλο είναι να γίνει και Master Host και οι υπόλοιποι nodes.

Προς το παρόν ο μάλλον 0 bele έχει το καλύτερο pc. Εγώ δεν μπορω να γινω Host γιατι δεν μπορω να κανω PortForward αυτι την στιγμη

Εχω CoreQuad με 460GT + 9400 onboard και το πρόγραμμα τις βλέπει και τις 2. Σημαντικό πλεονεκτιμα είναι η καλή gpu γιατί θέλουμε GPU acceleration

Btw εγω επειδη μενω και εξωτερικο εχω static ip  απο τον παροχο αν αυτο βοηθαει.

Δημοσ.

εε καλύτερα να εxεις static γιατί γλιτώνεις ένα βήμα. αλλα στην πράξη δεν θα έχει διαφορα για διευκόλυνση το κάνουμε

Κατεβάζεις και εσύ το πρόγραμμα ?

Δημοσ.

Nαι το προγραμα βρεθηκε και εγκατασταθηκε μεσω "εναλλακτικων" πηγων. Πρεπει και εγω να ψαχτω για το dns γιατι δεν εχω λογαριασμο αμα ειναι να κανω.

Δημοσ.

Mπες στο cluster γιατί δεν ξέρω ποσο θα κάτσει και ο bele μέσα

Eχουμε προς το παρόν

i7                     με gpu acceleration
CoreQuad       με gpu acceleration
P4                    μονο cpu

3α pc με Host τον bele

post-203815-0-16414700-1370636000_thumb.jpg

post-203815-0-56462000-1370636042_thumb.png

Δημοσ.

Oπως βλέπουμε από το screenshot που έχει γίνει attach το bandwidth που θέλει το πρόγραμμα είναι μηδαμινό κάθε spike στο graph είναι το πρόγραμμα που κάνει download δεδομένα για decoding και στέλνει πίσω τα results.

Στο δίκτυο υπήρχαν 2 pc nodes στον cluster γιαυτο και υπάρχουν 2 spikes το ένα πίσω από το άλλο.

To Max upload που καταναλώνεται είναι στην χειρότερη είναι 150Kbps. Άρα μπορούν να μπoυν σαν nodes και αυτοι με 256 upload.

post-203815-0-95120100-1370640170_thumb.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...