Evoliasmenos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Sυμφωνω απολυτως, απλα δειχνουν την διαδικασια, τα βηματα που πρεπει ν' ακολουθησεις. αυτο που ειπες με το κοκκινο στυλο τι εννοουσες???μ'εχει φαει η απορια.... +αν γνωριζει καποιος για λιστες με default keys για τα δικα μας router ας στειλει ενα pm...ευχαριστω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biomecanoid Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Τα περισσότερα youtube videos ναι είναι στημένη διαδικασία αλλα δεν νομίζω πως αυτό είναι και κακό γιατί αυτό που θέλουμε να δούμε είναι η διαδικασία.Αυτό που έπρεπε να κάνουν όμως είναι να μας ενημερώνουν πως έχουν βάλει μέσα στο dictionary που χρησιμοποιούν το key του WPA του ΑP ( Σε μερικά videos το λένε ).Τώρα το Handshake το παίρνεις άμεσος σε 1-2 λεπτά γιατι μπορείς και κανεις deauthentication και πετάς τον client έξω και ξαναμπαίνει. Σε μένα τουλάχιστον δεν είναι εκεί το πρόβλημα όπως έχω πει πολλές φορες το θέμα είναι τι κάνουμε με το Handshake αφού το πάρουμεΣε αυτό το θέμα έχει να προτείνει κανεις κάτι ? Εγώ ειπα πιο πάνω να γίνει ένας cluster από χρηστες εδώ του Topic με το Distributed Password Recovery Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evoliasmenos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Τα περισσότερα youtube videos ναι είναι στημένη διαδικασία αλλα δεν νομίζω πως αυτό είναι και κακό γιατί αυτό που θέλουμε να δούμε είναι η διαδικασία. Αυτό που έπρεπε να κάνουν όμως είναι να μας ενημερώνουν πως έχουν βάλει μέσα στο dictionary που χρησιμοποιούν το key του WPA του ΑP ( Σε μερικά videos το λένε ). Τώρα το Handshake το παίρνεις άμεσος σε 1-2 λεπτά γιατι μπορείς και κανεις deauthentication και πετάς τον client έξω και ξαναμπαίνει. Σε μένα τουλάχιστον δεν είναι εκεί το πρόβλημα όπως έχω πει πολλές φορες το θέμα είναι τι κάνουμε με το Handshake αφού το πάρουμε Σε αυτό το θέμα έχει να προτείνει κανεις κάτι ? Εγώ ειπα πιο πάνω να γίνει ένας cluster από χρηστες εδώ του Topic με το Distributed Password Recovery αμα μπορουσα να σε βοηθησω θα το ειχα κανει ηδη αλλα δεν φτανω ακομα μεχρι εκει....πρεπει να '''διαβασω''' κ αλλο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sirios8e Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 αυτο που ειπες με το κοκκινο στυλο τι εννοουσες???μ'εχει φαει η απορια.... +αν γνωριζει καποιος για λιστες με default keys για τα δικα μας router ας στειλει ενα pm...ευχαριστω.. Oxι, ασχετο. Αν εχεις μπροστα σου ενα αντικειμενο, π.χ εναν κοκκινο στυλο, αν δεν του δωσεις σημασια αν δεν σ΄ ενδιαφερει δηλαδη θα περασει απαρατηρητος. Αυτος που το αναφερει αυτο (το παραδειγμα) ειναι βορειοΕλλαδιτης. (τι κανει νιαου). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biomecanoid Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 H διαδικασία δεν είναι δύσκολη άμα θες να γίνεις node στον στον cluster. Hδη θέλω εγώ προφανώς και νομίζω θέλει και ο Lexmark. Tο τι πρέπει να κανεις μπορώ να στο πω δεν είναι πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evoliasmenos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 H διαδικασία δεν είναι δύσκολη άμα θες να γίνεις node στον στον cluster. Hδη θέλω εγώ προφανώς και νομίζω θέλει και ο Lexmark. Tο τι πρέπει να κανεις μπορώ να στο πω δεν είναι πρόβλημα. αν αναφερεσαι στην δικη μου απαντηση...πολυ ευχαριστως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biomecanoid Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 +αν γνωριζει καποιος για λιστες με default keys για τα δικα μας router ας στειλει ενα pm...ευχαριστω.. Δεν υπάρχουν default keys μονο τα προγραμματάκια για τα Thomson/Speedtouch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evoliasmenos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 +αν γνωριζει καποιος για λιστες με default keys για τα δικα μας router ας στειλει ενα pm...ευχαριστω.. Δεν υπάρχουν default keys μονο τα προγραμματάκια για τα Thomson/Speedtouch α,οκ απλα καταλαβα οτι υπαρχει καποιος ο οποιος εχει κανει καποια ερευνα/λιστα και εχει συγκεντρωσει καποια στοιχεια...το λεω επειδη οτι λιστα κυκλοφορει εκτος απο ενα website(nasos)αν δεν κανω λαθος δημιουργει λιστες αυτοματα πατωντας μονο τα 6 ψηφια απο το router (για hol νομιζω οτι ειναι η cyta) + αυτα τα 2..... http://amigdalo.ath.cx/ST/ http://wpa.darkircop.org/index.php?off=0&limit=-1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biomecanoid Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 αν αναφερεσαι στην δικη μου απαντηση...πολυ ευχαριστως Nαι σε σένα απευθυνομουν έπρεπε να ήμουν πιο σαφής so : * Για αρχή κατέβασε το ElcomSoft Distributed password recovery 2.96 build 297 μαζί με το agent * Και άνοιξε τα ports 12121 και 12122 upd/tcp * Κάλο είναι να κανεις και ένα DNS όνομα για να έχουμε μια σταθερή βάση γιατί το IP αλλάζει αφού τα κανεις συνεχίζουμε από εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evoliasmenos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Nαι σε σένα απευθυνομουν έπρεπε να ήμουν πιο σαφής so : * Για αρχή κατέβασε το ElcomSoft Distributed password recovery 2.96 build 297 μαζί με το agent * Και άνοιξε τα ports 12121 και 12122 upd/tcp * Κάλο είναι να κανεις και ένα DNS όνομα για να έχουμε μια σταθερή βάση γιατί το IP αλλάζει αφού τα κανεις συνεχίζουμε από εκεί μισο να ξεκινησω...θα γραψω μολις τα κανω αυτα εκανα install και το agent οπως ειπες...ανοιξα τα ports απλα αυτο με το dns δεν ξερω πως γινεται...το εψαξα αλλα χαθηκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Aν θελετε μπορω να διαθεσω στην υπηρεσια σας ενα i7 2630 qm τετραπυρηνο στα 2,2ghz και μια nvidia gt540. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evoliasmenos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Aν θελετε μπορω να διαθεσω στην υπηρεσια σας ενα i7 2630 qm τετραπυρηνο στα 2,2ghz και μια nvidia gt540. μου δειχνει τον τροπο...κατσε να δουμε τωρα τι κανουμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biomecanoid Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μια χαρά bele Thanks οποτε κανεις και εσύ τα παραπάνω.Οποιος έχει και το καλύτερο pc καλο είναι να γίνει και Master Host και οι υπόλοιποι nodes.Προς το παρόν ο μάλλον 0 bele έχει το καλύτερο pc. Εγώ δεν μπορω να γινω Host γιατι δεν μπορω να κανω PortForward αυτι την στιγμηΕχω CoreQuad με 460GT + 9400 onboard και το πρόγραμμα τις βλέπει και τις 2. Σημαντικό πλεονεκτιμα είναι η καλή gpu γιατί θέλουμε GPU acceleration Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evoliasmenos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 ....dns πως δημιουργω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biomecanoid Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 με ξενερώνεις τώρα hahaha κοιτάς τι υποστηρίζει το modem σου και γράφεσαι στα ανάλογα sites Καλο είναι να μαζευτουμε καμια 10α άτομα για αρχή να κάνουμε ένα Benchmark να δούμε που βρισκόμαστε και άμα είναι εφικτό αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις