Προς το περιεχόμενο

"Σπάζοντας" κλειδωμένα ασύρματα δίκτυα

drkameleon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια καλησπερα,εχω ενα δικτυο hol alu wlan με κρυπτογραφηση wpa2-psk και εχω δοκιμασει να το σπασω με backtrack(wordlists κτλ αλλα τπτ)υπαρχει καποια αλλη μεθοδος???δεν εχω δοκιμασει να δω αν λειτουργει το wps του και δεν εχω'''εξετασει'''ακομα αυτη την μεθοδο...μπορειτε να προτεινετε κατι που ισως δεν εχω κανει???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια καλησπερα,εχω ενα δικτυο hol alu wlan με κρυπτογραφηση wpa2-psk και εχω δοκιμασει να το σπασω με backtrack(wordlists κτλ αλλα τπτ)υπαρχει καποια αλλη μεθοδος???δεν εχω δοκιμασει να δω αν λειτουργει το wps του και δεν εχω'''εξετασει'''ακομα αυτη την μεθοδο...μπορειτε να προτεινετε κατι που ισως δεν εχω κανει???

Για ακομη μια φορα, τσου.. Οπως και για τα υπολοιπα δικτυα wpa/wpa2 ισχυουν τα ιδια

Για ακομη μια φορα, τσου.. Οπως και για τα υπολοιπα δικτυα wpa/wpa2 ισχυουν τα ιδια

αρα μονο wep ....τζαμπα τοσες ωρες με tutorials κτλ για wpa/wpa2....αν βγαλει κανεις τπτ η μαθει κτλ ας ενημερωσει.... :ph34r:

αρα μονο wep ....τζαμπα τοσες ωρες με tutorials κτλ για wpa/wpa2....αν βγαλει κανεις τπτ η μαθει κτλ ας ενημερωσει.... :ph34r:

Οχι δεν ειναι τζαμπα οι ωρες με τα tutorials... τα wpa/wpa2 εχουν τις αδυναμιες τους, απλα απαιτουνε παρα πολυ χρονο ή πολυ τυχη.

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Οχι δεν ειναι τζαμπα οι ωρες με τα tutorials... τα wpa/wpa2 εχουν τις αδυναμιες τους, απλα απαιτουνε παρα πολυ χρονο ή πολυ τυχη.

Συγνωμη, το wpa2 δεν σπαει συνδεοντας καποιο usb airpcap, στο προγραμμα elcomsoft,  χωρις λιστες και ιστοριες.

όχι πανηγυρικό

Το ρωταω αυτο, γιατι καποιος φιλος μου ειχε ασφαλεια wpa2 και συνεχεια καποιος του εμπαινε μεσα, με κωδικους δυσκολους και αναγκαστηκε να βαλει καλωδιο. Υπεθεσα λοιπον οτι μπορει να ειχε συνδεμενο το παρων stickaki, γιατι μεσα σε 5 λεπτα του εβρισκε τον κωδικο, απο την στιγμη που το αλλαζε. Πως γινοταν αυτο?

κανεις δεν ξέρει τι έγινε στο φίλο σου αφού δεν ήταν μπροστά.

πολλοί χρηστες που είναι λίγο υποχόνδριοι με το security συχνά βλέπουν φαντάσματα χωρίς να υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Έχει γίνει και έχει συζητηθεί και εδώ στο forum

http://www.insomnia.gr/topic/483431-%CF%84%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8C-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF/

• Like 1

κανεις δεν ξέρει τι έγινε στο φίλο σου αφού δεν ήταν μπροστά.

πολλοί χρηστες που είναι λίγο υποχόνδριοι με το security συχνά βλέπουν φαντάσματα χωρίς να υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Έχει γίνει και έχει συζητηθεί και εδώ στο forum

http://www.insomnia.gr/topic/483431-%CF%84%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8C-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF/

Ο φιλος μου ξερει πολυ καλα τι λεει, γιατι τον εβλεπε στον εντοπισμο δικτυου, αυτος ομως πως του εμπαινε συνεχεια μεσα.

Έχεις δει τις τιμές από airpcap adapter; Πολύ αμφιβάλω να το χρησιμοποιήσει κάποιος για να κλέβει ιντερνετ από τον φίλο σου ή τον κάθε φίλο σου/μου/του.... :)

Έχεις δει τις τιμές από airpcap adapter; Πολύ αμφιβάλω να το χρησιμοποιήσει κάποιος για να κλέβει ιντερνετ από τον φίλο σου ή τον κάθε φίλο σου/μου/του.... :)

Aρα, πιθανων να χρησιμοποιουσε airpcap 200$ κανει το g (περ 160 euro) δεν ειναι και κανενα τρομακτικο ποσο. Το b/g/n ειναι οντως ακριβο, αλλα τα περισσοτερα router χρησιμοποιουν το πρωτοκολλο g. Aσε που εχω ακουσει οτι υπαρχουν και κινεζικα στικακια με 80 euro.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

30 euro κάνει η Alfa αλλα και πάλι παίρνεις το handshake και μετά το βάζεις στο pc.

Τι να το κανεις το handshake και που το παίρνεις άμα θες 1 χρόνο να βρείς το password με bruteforce.

Στο μέλλον με Nvidia Cuda και Quad sli κάτι γίνετε :P

Mπορεί ο φίλος σου να είχε ανοιχτό το WPS στο modem που αυτό ναι σπάει εύκολα. Tο WPA δεν σπάει τώρα αυτή την στιγμή κάτι άλλο θα γινότανε

Επεξ/σία από biomecanoid
  • Like 2

30 euro κάνει η Alfa αλλα και πάλι παίρνεις το handshake και μετά το βάζεις στο pc.

Τι να το κανεις το handshake και που ο παίρνεις άμα θες 1 χρόνο να βρείς το password με bruteforce.

Στο μέλλον με Nvidia Cuda και Quad sli κάτι γίνετε :P

Mπορεί ο φίλος σου να είχε ανοιχτό το WPS στο modem που αυτό ναι σπάει εύκολα. Tο WPA δεν σπάει τώρα αυτή την στιγμή κάτι άλλο θα γινότανε

Αυτο οντως ισχυει με το wps αν και χρειαζετε τουλαχιστον 2,5 ωρες να βρει τον κωδικο στην καλυτερη με την μεθοδο του  back track. Oχι 5 λεπτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...