biomecanoid Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Έχω την εντύπωση πως για καποιο λογο to wash δεν εχει γινει καλα install Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Καλησπερα...Υπαρχει καποιο προγραματακι για να σπαει τα αρσυματα δικτυα... Επειδη ειμαι τωρα επαρχια...Απο καπου για να το κατεβασω....Σας ευχαριστω...Χρονια πολλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biomecanoid Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μάλλον πρέπει να διαβάσεις οοοοολλλλλοοο το topic ( και όχι μονο ) για να καταλάβεις τι γίνετε έτοιμη μασημένη γνώση δεν υπάρχει. Μην βαριέσαι άρχισε από την αρχή του topic. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Καλησπερα...Υπαρχει καποιο προγραματακι για να σπαει τα αρσυματα δικτυα... Επειδη ειμαι τωρα επαρχια...Απο καπου για να το κατεβασω....Σας ευχαριστω...Χρονια πολλα... Σου έχουν απαντήσει ουκ ολίγες φορές. Η τελευταία απάντηση είναι από τον biomecanoid από πάνω μου. Δεν χρειάζεται να στέλνεις και pm χρονιάρες μέρες και να μας τα κάνεις... τσουρέκια! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Να υποθεσω πως καποιοι πηραν pm απο τον παραπανω χρηστη? Για να ξερω εαν το spamming ειναι γενικο. Edit: Τα μεγαλα πνευματα... Reported για pm spamming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Να υποθεσω πως καποιοι πηραν pm απο τον παραπανω χρηστη? Για να ξερω εαν το spamming ειναι γενικο. Edit: Τα μεγαλα πνευματα... Reported. lol Δεν έκανα report (είμαι καλός ΧΟ εγώ ρα!! ), αλλά την επόμενη φορά θα χάσω την υπομονή μου! Edit: Πρέπει επιτέλους ορισμένοι να μάθουν ότι τα Pm δεν είναι για τους απαντάμε απορίες χιλιοειπωμένες. Τα pm είναι ιερά: είναι για να κάνουμε ερωτικές εξομολογήσεις σε εκείνους που επιλέγουμε! Μην μας σπαμάρετε το inbox λεπόν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Ο.Κ... Παιδια.... Συγνωμη αν εσφαλα.... Απλα ειπα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biomecanoid Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 off with his head ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boissei Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 αυτοί που έχουν χρησιμοποιήσει το reaver και έχουν θετικό αποτέλεσμα μήπως μπορούν να μου πούν τι παραμέτρους έχουν βάλει (delay,κλπ).Μέχρι τώρα έχω προσπαθήσει σε zte routers με delay ακόμα και 60 δευτερόλεπτα και μετά από 10 το πολύ προσπάθειες το ρούτερ κλειδώνει και πρέπει να περιμένω το επόμενο restart. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oikpro Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Εχω ενα θεμα μ ενα δικτυο wep.Ενω εχει αρκετα καλο σημα -70 , και εχω δοκιμασει ολους τους πιθανους τροπους και με τις απλες εντολες και με τα προγραμματακια που χει το backtrck5R3 gerix kai fern και ολες τις δυνατες επιθεσεις ,,τα data δε λεν να ανεβουν με τιποτα! ανεβαινει περιπου 1 ανα 10λεπτο και αν!γενικα εχω βρει κωδικους για πολλα αλλα δικτυα wep kai wpa wpa2 και με πολυ χειροτερο σημα,,εδω ομως πραγματικα θελω να μου πειτε τι αλλο μπορω να κανω..να σημειωσω οτι μια φορα μονο ειχα φτασει περι τα 2500 data οταν ηταν μεσα συνδεδεμενος καποιος. αλλα απο κει και περα τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biomecanoid Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Τώρα αυτό μπορεί να είναι ένα σορό πράγματα το Backtrack δεν είναι exact science γιατί δεν ξέρεις τι γίνετε από την άλλη μεριά.αυτό που μπορείς να κανεις για να αύξησης τις πιθανότητες σου είναι να βρείς μια καλή κάρτα usb που να κάνει injection και να έχει εξωτερική κεραία για να εxεις πολύ σήμα που βοηθάει αφάνταστα. ασχετο Με τοσα δικτυα δεν επρεπε να μου δουλευει το Wash ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggQQbb Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Ένας φίλος που μένει απέναντι από μένα μου έχει δώσει τον κωδικό του για να μπαίνω ιντερνετ. Περίπου κάθε 10-15 μέρες αλλάζει τον κωδικό γιατι βλέπει ότι δέχεται επιθέσεις για να σπάσουν τον κωδικό. Η ερώτηση είναι η εξής πως γίνεται εγώ να παραμένω συνδεδεμένος ακόμα και όταν αλλάζει κωδικό? Πρέπει να ρυθμίσουμε κατι στο MAC address ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Από τη στιγμή που αλλάζει τον κωδικό δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο από το να βάζεις τον νέο κωδικό κάθε φορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biomecanoid Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Για το wash ειναι λογικο πως δεν βλεπω τιποτα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Από τη στιγμή που αλλάζει τον κωδικό δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο από το να βάζεις τον νέο κωδικό κάθε φορά. Συμπληρωνοντας τον lex, μπορει επισης να βαλει ενα κωδικο της μορφης 0hILy2%TX^Ecwh8*y9WIkAj$h (25 χαρακτηρες, random, special characters) σε WPA2 και να σταματησει τις αλλαγες ή να τις κανει πολυ πιο αραια. Και ας προσπαθει οποιος θελει να τον σπασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις