Manosdoc Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Τελικά απάντηση δεν πήρα για το που είναι το λάθος στα screenshot που ανέβασα. Τον Manosdoc τον πείραξε μάλλον ο σκοπός για τον οποίο το κάνω. Από ότι έχω ψάξει στο ίντερνετ δεν έχω βρει έναν πλήρη οδηγό για να τα ξέρω όλα αυτά και να ξέρω ακριβώς τι κάνω κάθε φορά τουλάχιστον πάνω σε αυτό το θέμα και προσπαθώ να μάθω από το φόρουμ. Αν μπορεί κάποιος άλλος χρήστης να με βοηθήσει (εκτός από τον Manosdoc που αρνήθηκε να προσφέρει τις γνώσεις του σε απλά πράγματα όπως είπε) και δεν έχει ηθικά ή ιδεολογικά κολλήματα θα τον ευχαριστούσα πολύ. Πιστεύω πως η γνώση είναι για να διαδίδετε και να αποκτιέται. Γνώση ; Που δεν έχεις κάτσει να διαβάσει τι και πως δουλεύει ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ το 802.11 πρωτόκολλο ; Θα καταλάβαινες το λάθος σου. Εσύ περιμένεις να σου στείλω πως σπας κάτι γιατί δεν έπιασε ο τυφλοσούρτης. Μην μιλάτε για γνώση, γιατί η γνώση είναι μπροστά σας, σε επίσημα documentation (http://www.aircrack-ng.org/doku.php?id=tutorial&DokuWiki=0c91e04a4cc12586c82affefe59c7b4f) Οπότε άσε τα δήθεν ηθικά ή ιδεολογικά κολλήματα. Please...
barca10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Έχω μια Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection Μήπώς ξέρετε αν είναι συμβατή με Linux (aircrack)? Πού μπορώ να βρω πάτς για αυτή την κάρτα?
barca10 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Συμβατή είναι.Τι εννοείς πατς; Ok thanks. Απλά είχα ακούσει ότι υπάρχει πάτς για τις intel.
poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 ειπαμε να ρωταμε πραγματα αλλα οχι και να λεμε οτι δεν εχουμε 10 ευρω και πινουμε 100 καφεδες ουτε να λεμε χυμα στο κυμα οτι πειτε μου πως να το σπασω.ειπαμε.πρωτο ποστ.
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 το kissmac Προσπαθώ να δουλέψω το kissmac σε ενα macbook [AirPort Extreme (0x14E4, 0x88)] αλλά είμαι σε passive mode και δεν μπορώ να κάνω capture τπτ.. καμία ιδέα??
FarCry Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Προσπαθώ να δουλέψω το kissmac σε ενα macbook [AirPort Extreme (0x14E4, 0x88)] αλλά είμαι σε passive mode και δεν μπορώ να κάνω capture τπτ.. καμία ιδέα?? δε παίζει το "κισσμακ" με όλα τα macbooks πρέπει να δεις αν υποστηρίζεται η ασύρματα κάρτα που έχεις. δες περισσότερα στο site
j1m4kos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά για να δουλέψει το aircrack θέλει το κατάληλο chipset αυτά τα 2 έχουν το chipset http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612303 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612303
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά για να δουλέψει το aircrack θέλει το κατάληλο chipset αυτά τα 2 έχουν το chipset http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612303http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612303 κάποιο usb stick?
drkameleon Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 κάποιο usb stick? Μέχρι στιγμής το WUSB54GC (ακριβώς αυτό - για "παραλλαγές"-μοντέλα δεν ξέρω...) της Linksys δουλεύει 100% όπου κι αν το έχω δοκιμάσει. Κι επιπλέον είναι πολύ φθηνό = ~29 Εuro
Jimmy_BlinD Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέχρι στιγμής το WUSB54GC (ακριβώς αυτό - για "παραλλαγές"-μοντέλα δεν ξέρω...) της Linksys δουλεύει 100% όπου κι αν το έχω δοκιμάσει. Κι επιπλέον είναι πολύ φθηνό = ~29 Εuro εαν έχουμε αυτό το usb τι άλλο χρειαζόμαστε για να κάνουμε τι δουλίτσα? μόνο το aircrack ??
drkameleon Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 εαν έχουμε αυτό το usb τι άλλο χρειαζόμαστε για να κάνουμε τι δουλίτσα? μόνο το aircrack ?? Χμμμ... ΚΑΙ πολλή υπομονή μαζί με διάβασμα... Αν πας να κάνεις κάτι χωρίς να ξέρεις το ΠΩΣ (δηλαδή γιατί κάνεις ό,τι κάνεις) δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα.
ChriSon Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Κάτι ακούστηκε πριν οτι είναι δυνατή ο εντοπισμός της ακριβής τοποθεσίας ενός υπολογιστή συνδεμένου σε ένα δίκτυο.ήθελα να πώ ότι με δύο σημεία(ρουτερ-λαπτοπ του κλέφτη) μπορείς να βρείς την αποσταση,τι σχηματίζετε λοιπόν με δύο σημεία? ένας κύυυκλοοος. Μπράβο μου ξέρω γεωμετρια τελικά.Ο κλέφτης επομένος είναι ακριβώς πάνω στην περίμετρο του κύκλου.Για να βρώ σε ποιο ακριβώς σημείο βρίσκεται χρειάζομαι άλλο ένα σημείο να μετρήσω την απόσταση ώστε να σχηματιστεί και δεύτερος κύκλος,οπότε έχουμε δύο σημεία στα οποία οι κύκλοι μας τέμνονται. Πείτε μου τώρα, ποιά είναι η τρίτη συσκευή που είναι συνδεδεμένη με τον κλέφτη ώστε να μας δώσει την δεύτερη απόσταση που χρειαζόμαστε?Και έως εδώ εαν θεωρήσουμε οτι όλες οι συσκευές βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο, οριζοντίος ή καθέτος. Οπότε μάλλον αποδείξαμε οτι δεν γίνετε αυτός ο εντοπισμός. Επίσης στην τεχνολογία wi-fi δεν είμαι σίγουρος οτι μπορεί να υπολογιστεί απόσταση,υπάρχουν πολλοί παράμετροι που επηρεάζουν ανα πάσα στιγμη την επικοινωνία την καθύστερούν ή προσωρινός την διακόπτουν ειδικά εαν είναι ο κλέφτης στα όρια του δικτύου μας. Αυτή η τεχνική με τους κύκλους χρησιμοποιείται στα γνωστά μας gps, αλλα εκεί χρειάζονται τρείς κύκλοι, γιαυτό μια συσκευή χρειάζετε να συνδεθεί με τρείς δορυφόρους ώστε να λειτουργήσει.
joker99 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 κατι γινεται με το netstumbler + gps + Google Earth αλλα εγω που το εκανα ειδα πως δεν σου βγαζει την ακριβεις θεσης... μου εβγαζε του δικου μου μοντεμ της συντεταγμενες 10 μετρα πιο μακρια.
poulinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 αλλο το gps που παιζει με επιφανεις γης και τα 10 μετρα αποκλιση δεν εχουν διαφορα και αλλο το ασυρματο.τα 10 μετρα και οι τοιχοι και ολα αθτα το κανουν σχετικο.συν οτι να βρεις σε ποιο σπιτι ειναι ο αλος δεν λεει κατι.μπορει ενα σπιτι να εχει 20 διαμερισματα.οσο και συγκεκριμενα να το βρεις παλι ακριβς δεν γινετε.εκτος αν την στησεις εξω απο καθε πορτα με το network stumbler και μετρας snr και που παλι αυτο ειναι σχετικο αφου μπορει να ειναι ο αλος πισω απο 2-3 τοιχους η στιν πισω πλευρα του σπιτιου
Προτεινόμενες αναρτήσεις