bele Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Tσεκαρε εδω http://grayhathacking.blogspot.com/2012/10/how-to-use-reaver-and-wash.html για τις εντολες καθως και για τη χρηση το wash που εντοπιζει τα "προβληματικα" ρουτερ. Ακομα και να σου απαντησει δεν υπαρχει το παντοδυναμο προγραμμα που ισχυριζεται οτι χρησιμοποιησε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evoliasmenos Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Tσεκαρε εδω http://grayhathacking.blogspot.com/2012/10/how-to-use-reaver-and-wash.html για τις εντολες καθως και για τη χρηση το wash που εντοπιζει τα "προβληματικα" ρουτερ. Ακομα και να σου απαντησει δεν υπαρχει το παντοδυναμο προγραμμα που ισχυριζεται οτι χρησιμοποιησε. ευχαριστω για την βοηθεια και τις αμεσες απαντησεις,θα τσεκαρω το λινκ αλλα και το ανοιγμα των λιστων μεσα στο backtrack με καποια απο την διαδικασια αναζητησης του κλειδιου να δω αν θα ανοιξουν γιατι με το kwrite κτλ δεν ειχα αποτελεσμα...θα ξαναγραψω μολις εχω καποιο αποτελεσμα...ευχαριστω και παλι,καλημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis2192 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Wind wpa κωδικοσ σπαει η τσαμπα το παλευω?αν ναι με ποιον τροπο?σας παρακαλω πειτε μου γιατι μου κοψαν το ιντερνετ και μπορει και να τρελαθω :PP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evoliasmenos Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Wind wpa κωδικοσ σπαει η τσαμπα το παλευω?αν ναι με ποιον τροπο?σας παρακαλω πειτε μου γιατι μου κοψαν το ιντερνετ και μπορει και να τρελαθω :PP με ποιο τροπο/διαδικασια προσπαθεις...??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 με ποιο τροπο/διαδικασια προσπαθεις...??? μάλλον με μαντικές ικανότητες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Wind wpa κωδικοσ σπαει η τσαμπα το παλευω?αν ναι με ποιον τροπο?σας παρακαλω πειτε μου γιατι μου κοψαν το ιντερνετ και μπορει και να τρελαθω :PP Τι θα πει μου έκοψαν το ιντερνετ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Οι αλήτες του Μητσοτάκη και του Παπαντρέου 'κόψαν τις γραμμές του τηλεφώνου. Και για τους νεότερους που δεν θυμούνται: Έφτασε το τέλος του Μητσοτάκη και του Παπανδρέου. Και προβλέποντας στα γκάλοπ κάνανε - να μην πω τη λέξη - πλαστογραφούσαν τα γκαλόπ και βγάζανε 0 Λεβέντης! 0 οι ώρες τους! Να πεθάνουνε!! Πρώτη φορά ζήτω από το Θεό να με ακούσει!!! Να πεθάνουν οι προδότες! Οι προδότες της δημοκρατικής Ελλάδας! Οι προδότες των οστών του Ελευθέριου Βενιζέλου και του Γεωργίου Παπανδρέου! Κάποια ζώα δε με πιστεύανε. Κάποια ζώα δε με πιστεύανε.Τώρα θα με πιστέψουν, ευτυχώς και τα ζώα! Χαίρομαι που κλείνουν το κανάλι 67! Κλείνουν και τον τάφο τους! Κλείνουν, κλείνουν και τον τάφο τους! Κλείνουν! Φασισμός! Προδοσία! Αισχροί κ' οι δυο!! Αισχροί κ' οι δυο! Κύριες και κύριοι! Κάτοικοι της Ελλάδος! Στις 10 του Οκτώβρη δεν αναμετριέται η Ένωση Κεντρώων με το βρομερό δεξιό κόμμα και το βρομερό πασοκικό κόμμα! Αναμετριέται η ηθική με την ανηθικότητα! Το δίκαιο με το άδικο! Το βράδυ σήμερα 8 η ώρα όλοι στην οδό Χαλκοκονδύλη 9! Αλητεία! Αλητεία! Αλητεία! Αρκουδέειδες! Τι κλείσανε;; έκλεισαν τον ΟΤΕ οι αλήτες! Οι αλήτες! Μπλόκαραν τις γραμμές του τηλεφώνου! Αλητεία! Όλη η μούργα! Όλη η μούργα στη δεξιά και στο πασοκ! Η μούργα! Τα καθιζήματα! Ποιος έκλεβε το λαό; ποιος έκλεβε το λαό; εγώ; εγώ η οι κλίκες του Μητσοτάκη και του Παπανδρέου; Ποιος έκλεβε την ταμπακέρα;; αλητεία! Αίσχος! Αίσχος! Είναι η τελευταία εκπομπή του καναλιού 67! Να πανε στο διάολο όλοι! Ο Θεός να στείλει καρκίνο στο Μητσοτάκη και όλα του τα σόγια και στον Παπανδρέου και ΌΛΑ του τα σόγια!!!! Β. Λεβέντης, 1993 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Ανάθεμά το κι να δεν είχε δίκιο ο τύπος τότε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biomecanoid Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 οταν παταω wash -i mon0 -C δεν μου βγαζει κανενα αποτελεσμα κανενα AP. Το aircrack suite ομως δουλευι κανονικα. Καμια ιδεα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Αν δεν σου βγαζει αποτελεσματα το wash σημαινει οτι δεν υπαρχει router με ενεργοποιημενο το wps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biomecanoid Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δεν νομίζω πως γίνετε να μην υπάρχει κανένα, πιανω παρα πάλα δίκτυα.Δεν έπρεπε το wash να βγάζει λίστα με όλα τα AP in range και να λέει το status του WPS ? on - off - locked η όπως αλλιώς το περιγραφει το wash Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Nαι σωστα. Το σημα σου στα δικτυα ειναι αρκετα δυνατο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biomecanoid Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Nαι εχω πολυ δυνατο σημα. Εχω μια usb καρτα με realtek chip kαι εξωτερικη κεραια ( Geetek- Janus II ),δουλευι κανονικα στην Aircrack suite. Παλιοτερα ειχα την ALFA αλλα τα εφτυσε αμεσως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Nομιιζω οτι το wash σου βγαζει αν ειναι ανοιχτο το wps με την προυποθεση το ρουτερ να το υποστηριζει. Αν το ρουτερ δεν εχει καθολου το wps τοτε και η εντολη δεν θα σου βγαλει. Τα thomson ας πουμε εχουν την τεχνολογια wps και τοτε η εντολη μπορει να σου πει αν ο χρηστης εχει ενεργοποιημενο το wps ή οχι. Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο που μπορει να εχει προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Justicer23 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις