Προς το περιεχόμενο

"Σπάζοντας" κλειδωμένα ασύρματα δίκτυα

drkameleon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα και απο εμενα, λοιπον θα μπω κατευθειαν στο θεμα. Επειδή έχω σπάσει το κεφαλι μου τελευταια, θα ήθελα να μου πεί κάποιος, τι μορφή εχουν οι κωδικοι WPA για Netfaster WLAN (φαντάζομαι δεν έχει βγει κανα προγραμματάκι ακομα για WLAN (όχι 2, όχι 3, απλά σκέτο Netfaster WLAN.) αλλα αν ξερει καποιος και για 2,3 ας μιλήσει...), επίσης AIRTRIES-RT 211, Oxygen-XXXXX....

Ευχαριστώ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα και απο εμενα, λοιπον θα μπω κατευθειαν στο θεμα. Επειδή έχω σπάσει το κεφαλι μου τελευταια, θα ήθελα να μου πεί κάποιος, τι μορφή εχουν οι κωδικοι WPA για Netfaster WLAN (φαντάζομαι δεν έχει βγει κανα προγραμματάκι ακομα για WLAN (όχι 2, όχι 3, απλά σκέτο Netfaster WLAN.) αλλα αν ξερει καποιος και για 2,3 ας μιλήσει...), επίσης AIRTRIES-RT 211, Oxygen-XXXXX....

Ευχαριστώ...

Ο τυπος κλειδιου για netfaster ειναι καπως ετσι 0005593D5016-4456 ... Υπαρχουν λιστες και για wlan2+3 ..Αν 8ες προγραμμα στειλε μου pm

Ο τυπος κλειδιου για netfaster ειναι καπως ετσι 0005593D5016-4456 ... Υπαρχουν λιστες και για wlan2+3 ..Αν 8ες προγραμμα στειλε μου pm

Καλησπέρα φίλε dj. Το Netfaster WLAN που με ενδιαφέρει δεν είναι της μορφής 00 05 59 .... η MAC του, αλλα αρχίζει καπως αλλίως η ΜΑΚ του, σαν (DA:....), επομένως δεν πρεπει να είναι αυτης της μορφής το κλειδι του WPA του...Αν εχεις να μου προτείνεις λίστες για Netfaster WLAN 2,3 πες μου που μπορώ να βρώ, η τι μορφή εχουν τα κλειδιά τους. Ευχαριστώ.

Καλησπερα .. Μπορεις να μου στειλεις το προγραμμα που εσπασες WPA2 σε pm ?? Οσον αφορα τα καινουργια ρουτερ connx αν δοκιμασεις την mac address του,με μικρα γραμματα ομως,μπορει να σπασει..Αν σε συνδεει με οποιονδηποτε κωδικο οπως λες τοτε μπες στο μενου του και δες τον κωδικο..Για Hol και netfaster εχω κατι...Για WEP παλι εχω κατι αλλα δεν το εχω δοκιμασει γιατι μονο WPA βλεπω..

Φιλε για hol εχεις καποιο προγραμμα;;

Ρε παίδες, χρειαζομαι την μορφη κωδικου για Netfaster WLAN!!! οχι για Netfaster IAD, μόνο για Wlan. Οποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει...

Γιατι φτοιαχνω τσαμπα λίστες και δεν προκειται να βρω τιποτα αν δεν έχω την σωστη μορφή του WPA.(Οχι πως θα το βρω συγουρα) αλλα μην ψάχνω έξω απο το νερό..

Ρε παίδες, χρειαζομαι την μορφη κωδικου για Netfaster WLAN!!! οχι για Netfaster IAD, μόνο για Wlan. Οποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει...

Γιατι φτοιαχνω τσαμπα λίστες και δεν προκειται να βρω τιποτα αν δεν έχω την σωστη μορφή του WPA.(Οχι πως θα το βρω συγουρα) αλλα μην ψάχνω έξω απο το νερό..

Σου εστειλα φιλε κατι στο pm αν ανοιξεις τα ματια σου θα το δεις   :wacko:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια χρησιμοποιω το backtrack 5 r3 εχω λυσει ολα τα θεματα με το wep 100% αλλα στην διαδικασια για wpa/wpa2 εχω προβλημα με τις λιστες...εχω βαλει 6-7 λιστες(μεσα σ'αυτες και την darkc0de.lst) αλλα κανενα αποτελεσμα...υπαρχει καποια ''ελληνικη'' λιστα που να καλυβει routers της hol,conn-x.....cyta (netfaster που δεν θυμαμαι ποια εταιρεια τα χρησιμοποιει) γενικα ολα αυτα....δεν μπορουμε να εισαγουμε στο ιντερνετ ρε παιδια μια λιστα δικια μας ο καθενας με τα στοιχεια που βρισκει κτλ τελειως ανωνυμα για να οργανωθουμε και εμεις οχι μονο στο εξωτερικο....αν εχει καποιος μια λυση/οδηγια κτλ ας στειλει pm,ευχαριστω...

Επισης για την κρυπτογραφηση wep τα πραγματα ειναι πολυ απλα...το θεμα ειναι στα wpa και wpa2...Hol Alu Wlan-Hol Netfaster Wlan 3-Conn-x κτλ....

Επεξ/σία από Evoliasmenos

Παιδια ακουστε 2 πραγματα. Υπαρχουν προγραμματα για να βρεθουν wpa κλειδια για παλια thomson-speedtouch (πλεον εχει αλλαχτει μαλλον ο αλγοριθμος και δεν γινεται να βρεθουν με βαση την mac address) και επισης τροπος δημιουργιας wordlist για netfaster iad 1+2 με την προϋποθεση να μην εχουν αλλαχτει οι εργοστασιακοι κωδικοι. Επισης αν πετυχετε κανα παλιο ρουτερ του οte connex με τον κλασσικο αριθμο 1234567890123 ή την mac address του με πεζους χαρακτηρες. Απο εκει και επειτα δεν υπαρχουν αλλοι αυτοματοποιημενοι τροποι για οποιοδηποτε παροχο ή router. Η ευρεση wep ειναι πλεον υποθεση ρουτινας ακομα και σε περιβαλλον windows, με καταλληλη καρτα δικτυου, και η ευρεση wpa μπορει να γινει με αλλες σουιτες οπως το backtrack με απαιτουμενο χρονο αναμεσα σε μερικες ωρες μεχρι και πολλες ημερες αναλογα με τη wordlist που χρησιμοποιειτε ή την αδυναμια που εκμεταλλευεστε π.χ. το backdoor oταν ειναι ενεργοποιημενο το wps. Aυτα μεχρι στιγμης.

@Evoliasmenos Δεν θα βγαλεις ακρη γιατι απλα δεν εχει βρεθει ο τροπος παραγωγης των wpa στα περισσοτερα ρουτερ που κυκλοφορουν. Ακομα και να εχεις το κουραγιο να μπεις στη διαδικασαι δημιουργιας "καλης" wordlist, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις ολους τους πιθανους συνδιασμους..το πολυ πολυ να γλιτωσεις μερικες χιλιαδες αν ξερεις ας πουμε οτι ο κωδικος δεν θα περιεχει συμβολα κτλπ. Εστω και ετσι μονο θα γλιτωσεις μερικες μερες επεξεργασιας απο τις δεκαδες που θα χρειαστεις..φυσικα μιλαμε παντα για οικιακα μηχανηματα. Γιατι εχεις την εντυπωση οτι στο εξωτερικο ειναι πιο "οργανωμενα" ή εχουν καλυτερες wordlists; Εγω ολες που εχω δει απλα εχουν λεξεις, αριθμους και συνδιασμους. Με την ιδια λογικη τραβα ενα bruteforce και αγιος ο θεος. Η μονη μεθοδος "viable" αν θες για το wpa σημερα ειναι το wps.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια ακουστε 2 πραγματα. Υπαρχουν προγραμματα για να βρεθουν wpa κλειδια για παλια thomson-speedtouch (πλεον εχει αλλαχτει μαλλον ο αλγοριθμος και δεν γινεται να βρεθουν με βαση την mac address) και επισης τροπος δημιουργιας wordlist για netfaster iad 1+2 με την προϋποθεση να μην εχουν αλλαχτει οι εργοστασιακοι κωδικοι. Επισης αν πετυχετε κανα παλιο ρουτερ του οte connex με τον κλασσικο αριθμο 1234567890123 ή την mac address του με πεζους χαρακτηρες. Απο εκει και επειτα δεν υπαρχουν αλλοι αυτοματοποιημενοι τροποι για οποιοδηποτε παροχο ή router. Η ευρεση wep ειναι πλεον υποθεση ρουτινας ακομα και σε περιβαλλον windows, με καταλληλη καρτα δικτυου, και η ευρεση wpa μπορει να γινει με αλλες σουιτες οπως το backtrack με απαιτουμενο χρονο αναμεσα σε μερικες ωρες μεχρι και πολλες ημερες αναλογα με τη wordlist που χρησιμοποιειτε ή την αδυναμια που εκμεταλλευεστε π.χ. το backdoor oταν ειναι ενεργοποιημενο το wps. Aυτα μεχρι στιγμης.

@Evoliasmenos Δεν θα βγαλεις ακρη γιατι απλα δεν εχει βρεθει ο τροπος παραγωγης των wpa στα περισσοτερα ρουτερ που κυκλοφορουν. Ακομα και να εχεις το κουραγιο να μπεις στη διαδικασαι δημιουργιας "καλης" wordlist, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις ολους τους πιθανους συνδιασμους..το πολυ πολυ να γλιτωσεις μερικες χιλιαδες αν ξερεις ας πουμε οτι ο κωδικος δεν θα περιεχει συμβολα κτλπ. Εστω και ετσι μονο θα γλιτωσεις μερικες μερες επεξεργασιας απο τις δεκαδες που θα χρειαστεις..φυσικα μιλαμε παντα για οικιακα μηχανηματα. Γιατι εχεις την εντυπωση οτι στο εξωτερικο ειναι πιο "οργανωμενα" ή εχουν καλυτερες wordlists; Εγω ολες που εχω δει απλα εχουν λεξεις, αριθμους και συνδιασμους. Με την ιδια λογικη τραβα ενα bruteforce και αγιος ο θεος. Η μονη μεθοδος "viable" αν θες για το wpa σημερα ειναι το wps.

μπορεις να εξηγησεις σε παρακαλω την τελευταια προταση σου???''''''Η μονη μεθοδος.................κτλ.......δηλαδη τι μπορουμε να κανουμε με το wps,δεν το γνωριζω αυτο(αν επιτρεπεται να γραψεις εδω καλως αλλιως στειλε μου ενα pm)ευχαριστω

+ξεχασα να αναφερω πως καποιες λιστες που εχω κατεβασει απο '''διασημο''' site ειναι σουπερ-λιστες(και καλα) αλλα δεν μπορω να τοις ανοιξω με καποιο προγραμμα...πρωτον δεν ειναι .txt ,δεν ειναι .lst(στις ιδιοτητες εχει μονο την λεξη αρχειο τπτ αλλο)  .....δοκιμαζω με σημειωματαριο τπτ,με word παλι τπτ(ειναι η μια 13gb και η αλλη 6gb καπου εκει....)αντε με το σημειωματαριο δεν ανοιγουν γιατι ειναι πολυ μεγαλες,με τα αλλα ομως???υπαρχει καμια βοηθεια γι'αυτες τις wordlists...???

Επεξ/σία από Evoliasmenos

To wps προκειται για μια αδυναμια oπου σε μερικα ρουτερ, με την προυποθεση να ειναι ενεργοποιημενο, η ευρεση του κλειδιου παιρνει σημαντικα μικροτερο χρονικο διαστημα απο μερικα λεπτα μεχρι το ανωτερο απ' οτι εχω ακουσει 10 ωρες. Αυτη η αδυναμια οφειλεται στο οτι αυτα τα ρουτερ χρησιμοποιουν ενα συγκεκριμενο pin για να συνδεθει ο πελατης με το δικτυο. Φυσικα οτι δοκιμες εχω κανει ειναι μεσω του backtrack..Mπορεις να δεις μερικες απο τις εντολες και τον τροπο εδω http://blog.metasplo.it/2012/01/exploiting-wpa2-wps-vulnerabilities.html και επισης κυκλοφορουν πολλα βιντεο σε utube κτλπ. Φυσικα εχει αναφερθει και με περισσοτερες λεπτομεριες και σε αυτο το θεμα καμια 10 σελιδες πιο πισω.

To wps προκειται για μια αδυναμια oπου σε μερικα ρουτερ, με την προυποθεση να ειναι ενεργοποιημενο, η ευρεση του κλειδιου παιρνει σημαντικα μικροτερο χρονικο διαστημα απο μερικα λεπτα μεχρι το ανωτερο απ' οτι εχω ακουσει 10 ωρες. Αυτη η αδυναμια οφειλεται στο οτι αυτα τα ρουτερ χρησιμοποιουν ενα συγκεκριμενο pin για να συνδεθει ο πελατης με το δικτυο. Φυσικα οτι δοκιμες εχω κανει ειναι μεσω του backtrack..Mπορεις να δεις μερικες απο τις εντολες και τον τροπο εδω http://blog.metasplo.it/2012/01/exploiting-wpa2-wps-vulnerabilities.html και επισης κυκλοφορουν πολλα βιντεο σε utube κτλπ. Φυσικα εχει αναφερθει και με περισσοτερες λεπτομεριες και σε αυτο το θεμα καμια 10 σελιδες πιο πισω.

διαβασα το αρθρο απλα δεν καταλαβα αν θα πρεπει να εχουμε το wps ενεργοποιημενο η τελικα οχι..??....για το θεμα που σου ανεφερα με τις λιστες που δεν ανοιγουν....???εχεις κατι υποψην???

1 σοφτ που " παιζει ".... τα σπαει ολα αυτο, απο οτι δοκιμασα ηδη, και το " macfiltering " πρωτο και αμεσως. Εγω χωρις να ξερω να το λειτουργω, τη πρωτη φορα κανα 20λεπτο να σπασω ρουτερ με wpa2 kai macfiltering. Αρκει να τοχεις τωρα και οχι εκεινη η μεθοδος απο linux, που επαιζε δεν επαιζε.

μπορεις σε παρακαλω να μου πεις αυτη την μεθοδο που χρησιμοποιεις η να στειλεις την διαδιακασια σε pm...???

και κατι ακομα...μια wordlist βρισκει το passphrase μονο οταν αντιστοιχουν ολα τα στοιχεια (******) με τα στοιχεια της λιστας η και οταν εχει  μονο π.χ 2-3 κοινα???

Nαι το wps πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο για να δουλεψει η εντολη -reaver στο backtrack. Οσο για τις λιστες λογικα αυτες οι μορφες αναγνωριζονται απο το backtrack..τις δοκιμασες εκει;. Και ναι πρεπει να υπαρχει 100% αντιστοιχια αναμεσα στις λεξεις της λιστας και στο passphrase. Aς το πω ομως ακομα μια φορα..οι ελπιδες του να βρεις wpa key με wordlist ή bruteforce attack ειναι σαν βελονα στα αχυρα με την υπολογιστικη δυναμη που εχουμε στα pc μας. Ειλικρινα δεν αξιζει το ρευμα που θα πληρωσεις.

P.S...Περιμενεις απαντηση απο τον 10001000 με βαση ενα ανυποστατο ποστ που εκανε τον Μαιο του 2008; Please... :X

• Like 2

Nαι το wps πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο για να δουλεψει η εντολη -reaver στο backtrack. Οσο για τις λιστες λογικα αυτες οι μορφες αναγνωριζονται απο το backtrack..τις δοκιμασες εκει;. Και ναι πρεπει να υπαρχει 100% αντιστοιχια αναμεσα στις λεξεις της λιστας και στο passphrase. Aς το πω ομως ακομα μια φορα..οι ελπιδες του να βρεις wpa key με wordlist ή bruteforce attack ειναι σαν βελονα στα αχυρα με την υπολογιστικη δυναμη που εχουμε στα pc μας. Ειλικρινα δεν αξιζει το ρευμα που θα πληρωσεις.

P.S...Περιμενεις απαντηση απο τον 10001000 με βαση ενα ανυποστατο ποστ που εκανε τον Μαιο του 2008; Please... :X

υπαρχει τροπος να μαθεις αν ο αλλος εχει ''on'' το wps???οχι δεν τις δοκιμασα με την διαδικασια που κανεις για να βρεις το passphrase δηλαδη σαν προορισμο μονο με kwrite κτλ αλλα παλι τπτ...θα δοκιμασω ξανα ομως μεσα απο την διαδικασια και θα στειλω...λεω μηπως ειναι ενεργο μελος και του ερθει η ειδοποιηση...εστειλα και pm   :ph34r: (λεμε μηπως μην πιανεστε :-D )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...