Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hey guys  χρησιμοποιω backtrack 5 με μια κεραια sinmax και προσπαθω να σπασω wpa2 κωδικο..φθανω μεχρι το σημειο που χρησιμοποιω wordlist ,αλλα οταν τελειωνει το ψαξιμο,δεν βρισκει εξ ολοκληρου τον κωδικο..εχετε καμια ιδεα τι θα μπορουσε να με βοηθησει?

Δημοσ.

Έχω ένα ασύρματο και το αφήνω ελεύθερο. Το βλέπεις εσύ και ο κάθε εσύ και, μες στην τρελή χαρά, συνδέεστε και αρχίζετε να κάνετε τη δουλειά σας (βλέπετε τα email σας, ακούτε κάποιο τραγουδάκι στο you tube, μπαίνετε στα site σας για να διαβάσετε-απαντήσετε-γελάσετε).

Περνάνε έτσι μερικές μέρες και αρχίζετε σιγά σιγά να γίνεστε όλο και πιο cocky. Κάποιες μέρες μετά (ίσως και εβδομάδες, doesn't matter) μπαίνεις και κάνεις μια αγορά από το ebay. Μπαίνεις και στο web banking σου να δεις το υπόλοιπό σου μετά την αγορά ή μετά από κάποια κατάθεση. 

Δυο-τρεις μέρες μετά από αυτό δεν μπορείς να μπεις πουθενά ξανά. The End - I'm happy, you're sad - I'm twice as happy :D

Και το καλό είναι ότι θα ξαναχρησιμοποιήσεις το «ξεκλείδωτο» δίκτυό μου :)

Αυτό μπορεί να συμβεί και σε όσους έχουν ξεκλείδωτα δίκτυα (ακόμα) και θελήσω να συνδεθώ εγώ ;)

Και για να χουμε καλό ερώτημα, τι πρέπει να κάνεις για να είσαι καλυμμένος, όταν δεν υπάρχει δυνατότητα VPN; (εννοείται αφήνουμε απέξω το κομμάτι online αγορών κτλ.)

Δημοσ.

Υπάρχουν οι free λύσεις καθώς και οι πληρωμένες. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορείς να πεις ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα VPN. 

Εκτός VPN, έχεις SSH. 

Περισσότερες λεπτομέρειες γενικώς περί tunnelling μπορείς να βρεις με μια Source.png Πηγή: http://bit.ly/ZpDooC">απλή αναζήτηση στον γοογλη

Δημοσ.

Ναι και γω αυτό χρησιμοποιώ, άλλα για να πω την αλήθεια δεν μου γεμίζει το μάτι. Γι αυτό ρώτησα πριν, όταν είσαι έξω με το smartphone ή το notebook και συνδέεσαι από hotspot τι θα κάνεις; Δεν θέλω να έχω ανοιχτό το pc πίσω στο σπίτι για να τρέχω VPN/SSH server και οι δωρεάν υπηρεσίες δεν μου γεμίζουν το μάτι όπως είπα. :mellow:  Αλλά οι ειδικοί ας προτείνουν μερικές δωρεάν vpn υπηρεσίες που χρησιμοποιούν ή κάποια άλλη λύση.

Μπαίνεις και στο web banking σου να δεις το υπόλοιπό σου μετά την αγορά ή μετά από κάποια κατάθεση. 

Δυο-τρεις μέρες μετά από αυτό δεν μπορείς να μπεις πουθενά ξανά. The End - I'm happy, you're sad - I'm twice as happy 

Τώρα το είδα αυτό, έχω την εντύπωση ότι τα περισσότερα sites που έχουν να κάνουν με πληρωμές χρησιμοποιούν HTTPS. Ή ακόμα και κει δεν είσαι ασφαλής;

Δημοσ.

Mπορω αλλα δεν ξερω πως..Αν καποιος μπορει να βοηθησει στο πως να το κανω να στο στειλω

Ανεβασε το στο mediafire Και στειλε λινκ σε pm να το κατεβασω :)

Δημοσ.

Καλησπερα,ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις για κατι WEP δυκτια,οπιως μπορει να με βοηθησει θα τον ευχαριστουσα για παντα :P.

Απ'οτι παρατηρισα τα WEP οτι κωδικο και να βαλεις , παντα θα σου κανει συνδεση αλλα θα συνδεετε μονο τοπικα (απ οτι λεει το πισι μου) WPA/WPA2 εχω σπασει με ενα προγραμα που κατεβασα αλλα WEP δεν μπορω για κανενα λογο.

Π.Χ καπιος εχει CONNE-X βαζω τον κλασικο κωδικο 1234567890123 κανει συνδεση (αφου ομως οτι και να βαλω θα κανει δλδ και γ290323γμνα βαλω παλι θα το παρει)αλλα δεν με αφηνει να δω ουτε καν τα Ip του,εψαξα για πολλα guids αλλα απο κανενα δν εβγαλα ακρη..(επισεις αμα καπιος ξερει τον default κωδικο για HOL ας μου τον πει) Ευχαριστω :)

Δημοσ.

Τελικα το backtrack τα σπαει γιατι ηξερα οτι μονο σε συγκεκριμενα δυκτια και συγκεκριμενες καρτες δυκτιου.

Τωρα τελευταια λογω οικονομικης στενοτητας μου το εχουν κοψει 2 φορες οποτε θα ηθελα να ξερω αν γυνετε να εχω ιντερνετ δωρεαν 2-3 μερες μεχρι να βρω λεφτα να πληρωσω αμα μου το ξανακοψουν.

• Moderators
Δημοσ.

Τελικα το backtrack τα σπαει γιατι ηξερα οτι μονο σε συγκεκριμενα δυκτια και συγκεκριμενες καρτες δυκτιου.

Τωρα τελευταια λογω οικονομικης στενοτητας μου το εχουν κοψει 2 φορες οποτε θα ηθελα να ξερω αν γυνετε να εχω ιντερνετ δωρεαν 2-3 μερες μεχρι να βρω λεφτα να πληρωσω αμα μου το ξανακοψουν.

Δεν εξαρταται απο το λογισμικο που χρησιμοποιεις, αλλα απο το δικτυο το οποιο θελεις να "σπασεις" και την κρυπτογραφηση του.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εξαρταται απο το λογισμικο που χρησιμοποιεις, αλλα απο το δικτυο το οποιο θελεις να "σπασεις" και την κρυπτογραφηση του.

Αρα τρεχα γυρευε, για Android παιζει τιποτα ?

• Moderators
Δημοσ.

Αρα τρεχα γυρευε, για Android παιζει τιποτα ?

Χωρις να χρησιμοποιω android, φανταζομαι οτι ολο και κατι θα παιζει για WEP ή για default κωδικους thomson κλπ.

Εαν ειναι να κανεις οντως κατι ομως, ενα pc πιστευω θα σου λυσει τα χερια. Σε περιπτωσεις που ειναι εφικτο κατι τετοιο φυσικα.

• Like 1
Δημοσ.

Χωρις να χρησιμοποιω android, φανταζομαι οτι ολο και κατι θα παιζει για WEP ή για default κωδικους thomson κλπ.

Εαν ειναι να κανεις οντως κατι ομως, ενα pc πιστευω θα σου λυσει τα χερια. Σε περιπτωσεις που ειναι εφικτο κατι τετοιο φυσικα.

Ειχα βρει κατι που εκανε δουλια αλλα τωρα δεν κανει γιατι αναβαθμισαν τα ρουτερ

Δημοσ.

Καλησπερα,ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις για κατι WEP δυκτια,οπιως μπορει να με βοηθησει θα τον ευχαριστουσα για παντα :P.

Απ'οτι παρατηρισα τα WEP οτι κωδικο και να βαλεις , παντα θα σου κανει συνδεση αλλα θα συνδεετε μονο τοπικα (απ οτι λεει το πισι μου) WPA/WPA2 εχω σπασει με ενα προγραμα που κατεβασα αλλα WEP δεν μπορω για κανενα λογο.

Π.Χ καπιος εχει CONNE-X βαζω τον κλασικο κωδικο 1234567890123 κανει συνδεση (αφου ομως οτι και να βαλω θα κανει δλδ και γ290323γμνα βαλω παλι θα το παρει)αλλα δεν με αφηνει να δω ουτε καν τα Ip του,εψαξα για πολλα guids αλλα απο κανενα δν εβγαλα ακρη..(επισεις αμα καπιος ξερει τον default κωδικο για HOL ας μου τον πει) Ευχαριστω :)

Καλησπερα .. Μπορεις να μου στειλεις το προγραμμα που εσπασες WPA2 σε pm ?? Οσον αφορα τα καινουργια ρουτερ connx αν δοκιμασεις την mac address του,με μικρα γραμματα ομως,μπορει να σπασει..Αν σε συνδεει με οποιονδηποτε κωδικο οπως λες τοτε μπες στο μενου του και δες τον κωδικο..Για Hol και netfaster εχω κατι...Για WEP παλι εχω κατι αλλα δεν το εχω δοκιμασει γιατι μονο WPA βλεπω..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...