hitch591 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Καλημέρα σε όλους. Επειδή είμαι "φρέσκος" στο αντικείμενο και αμφιβάλλω αν θα καταφέρω να κάνω μόνος μου το crack ενός Wi-Fi, είδα ότι κυκλοφορούν και κάποιες συσκευές στο εξωτερικό που ονομάζονται Wi-Fi decoders και λειτουργούν με USB από τον υπολογιστή σου και κάνουν για σένα όλη τη δουλειά. Εχετε άποψη; Εχετε δοκιμάσει ποτέ κάτι τέτοιο; Αξίζει το κόπο να το αγοράσει κανείς; Ευχαριστώ πολύ. Sent from my iPhone using Insomnia
Rod@X Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Καλημέρα σε όλους. Επειδή είμαι "φρέσκος" στο αντικείμενο και αμφιβάλλω αν θα καταφέρω να κάνω μόνος μου το crack ενός Wi-Fi, είδα ότι κυκλοφορούν και κάποιες συσκευές στο εξωτερικό που ονομάζονται Wi-Fi decoders και λειτουργούν με USB από τον υπολογιστή σου και κάνουν για σένα όλη τη δουλειά. Εχετε άποψη; Εχετε δοκιμάσει ποτέ κάτι τέτοιο; Αξίζει το κόπο να το αγοράσει κανείς; Ευχαριστώ πολύ. Sent from my iPhone using Insomnia Backtrack - wifite , μια συμβατη κάρτα, πολύ όρεξη για διάβασμα και ένα ..... καφέ, για το το wep τουλάχιστον Πεταμένα λεφτά! Η γνώση πάντα .... πληρώνεται.
hackertom Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά μπορώ να σπάσω Cyta XXXX χωρίς backtrack?
Antwni Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Ναι πες το ssid Edit: Βασικά υπάρχει αυτό...αλλά και με λιγο ψάξιμο στο google κατι θα βρεις...
moxalis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Ναι πες το ssid Edit: Βασικά υπάρχει αυτό...αλλά και με λιγο ψάξιμο στο google κατι θα βρεις... Αυτό το site πρέπει δουλεύει μόνο με τα πρώτα μοντέλα της Thomson. Τα Cyta XXXX είναι Pirelli οπότε δε νομίζω να κάνει δουλειά..
hackertom Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Πρέπει να έχει βγει ο αλγόριθμος στα Cyta ΧΧΧΧ, αλλά το site που έδινε το πρόγραμμα σε python με wordlist attack...δεν βρίσκετε online πλέων... :-/
Antwni Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Ναι σόρρυ βιάστικα...δεν είδα οτι ο φίλος έλεγε για 4ψηφιο κωδικό...
A_panM Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 https://github.com/T...ht0/Cheetacrack δουλευει ?
nzeppos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Καλή ερώτηση. Απ' ότι έχω καταλάβει (και από όσα λέγανε στο spasto.net πριν αυτό κλείσει) έχω την εντύπωση ότι έκανε δουλειά. Το θέμα είναι ότι πρέπει να κάτσεις να εγκαταστήσεις python κλπ. Δεν είναι φασαρία, λίγα λεπτά θέλει αλλά και πάλι... Αξίζει τον κόπο πάντως. Δυστυχώς μετά το τελευταίο format του laptop μου (Win8 γαρ) δεν έχω δεήσει ακόμα να του ξαναβάλω Python, οπότε δεν μπορώ να το δοκιμάσω τώρα.
A_panM Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 προσπαθησα το μεσημερι με το BT4 να σπασω ενα wep που εχω εντοπισει αλλα δεν μου εμφανιζε διαθεσιμα δικτυα οταν πατησα την αναλογη εντολη για ανιχνευση..μηπως φταιει οτι εχω usb adapter?αλλα και παλι την βρηκε κανονικα στο monitor mode...
KABLAS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Η καρτα σου πιθανος δεν υποστηριζει packet injection και ενω την βλεπει σε monitor mode δεν μπορει να την γυρισει σε monitor mode Ποια ειναι?
A_panM Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Η καρτα σου πιθανος δεν υποστηριζει packet injection και ενω την βλεπει σε monitor mode δεν μπορει να την γυρισει σε monitor mode Ποια ειναι? ralink 2870...
KABLAS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Nαι κανει για το BT (ισως οχι για το ΒΤ4) χωρις να ειναι οτι καλυτερο μια και δεν κανει για WPS Μηπως να δοκιμαζες την πιο προσφατη εκδοση του ΒΤ ΤΗΝ ΒΤ5r3 Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2012 από KABLAS
Προτεινόμενες αναρτήσεις