Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν έχει ενεργοποιημένο WPS σπάει πολύ εύκολα.

μπορεις να το εξηγησεις λιγακι αυτο πως γινεται? με το backtrack 4 ρυθμιζετε?

Δημοσ.

μπορεις να το εξηγησεις λιγακι αυτο πως γινεται? με το backtrack 4 ρυθμιζετε?

Ναι. Γι αρχή τρέξε

>wash-i <interface>

για να δεις σε ποια δίκτυα είναι ενεργοποιημένο το WPS.

Δημοσ.

Ναι. Γι αρχή τρέξε

>wash-i <interface>

για να δεις σε ποια δίκτυα είναι ενεργοποιημένο το WPS.

ok θα δοκιμασω την εντολη στο τερματικο του bt4, πως ομως καταλαβαινουμε οτι ειναι wifi protected setup to δικτυο?

ok θα δοκιμασω την εντολη στο τερματικο του bt4, πως ομως καταλαβαινουμε οτι ειναι wifi protected setup to δικτυο?

λαθος εντολη μου λεει το τερματικο , μηπως παρελειψα κατι? -- εγραψα wash-i kai enter, και επισης wash-i <mon0> και τπτ

Δημοσ.

λαθος εντολη μου λεει το τερματικο , μηπως παρελειψα κατι? -- εγραψα wash-i kai enter, και επισης wash-i <mon0> και τπτ

Γράψε wash-i mon0

Δεν θυμάμαι αν συμπεριλαμβάνετε το reaver στο backtrack4, πάντως υπάρχει σίγουρα στο 5.

Κοίτα και αυτό www.youtube.com/watch?v=0Fs_hRuRZ8U .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δεν θυμάμαι αν συμπεριλαμβάνετε το reaver στο backtrack4, πάντως υπάρχει σίγουρα στο 5.

Αν δε κάνω λάθος νομίζω το reaver είναι προεγκατεστημένο μόνο στο Backtrack 5 R2, σε προηγούμενες εκδόσεις αν θυμάμαι καλά πρέπει να το κατεβάσεις..

Αν έχει ενεργοποιημένο WPS σπάει πολύ εύκολα.

Τρομακτικό το πόσο εύκολα κάνει exploit to WPS.. Είχα ασχοληθεί σαν χόμπι πριν 1-2 χρόνια κ μόνο με WEP είχα βγάλει άκρη αλλά βλέπω ότι τα πράγματα έχουν εξελιχθεί αρκετά!

Ωστόσο δεν κατάλαβα απο που προκύπτουν τα default εργοστασιακά ρε barca. Υπάρχει πουθενά καμιά ξεκάθαρη εξήγηση/guide?

Με μια ματιά βλέπω 4 γειτονικά σε μάλλον default κατάσταση:

ESSID:.....................BSSID:

CYTA A18C..............38:22:9D:C4:A1:8C

ThomsonB04D69.....00:24:17:18:05:C5

CYTA 7CC8...............DC:0B:1A:16:7C:C8

Oxygen-92348.........00:1D:1C:A1:BE:A5

Παίζει δηλαδή μόνο μ' αυτά τα στοιχεία να μου βρεις το key για κάποια από τα παραπάνω?

Anyway, sorry για το πρήξιμο κ ευχαριστώ εκ των προτέρων για τα φώτα κ τον χρόνο σου!

Επεξ/σία από moxalis
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα. Ενα ρουτερ με SSID: OTEF6571E και mac: e839dff6571e τι κωδικό λέει απο κάτω; Έχει σβηστεί και δε φαίνεται καλά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Έχει σβηστεί και δε φαίνεται καλά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

^ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Έχει έναν οχταψήφιο αριθμό. Αν έχεις wpa handshake το βρίσκεις πολύ εύκολα.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ενα ρουτερ με SSID: OTEF6571E και mac: e839dff6571e τι κωδικό λέει απο κάτω; Έχει σβηστεί και δε φαίνεται καλά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δεν το βγαζεις μια φωτογραφια να τη δειξεις εδω? Καποιος μπορει να εχει αετησιο ματι και να το διαβασει

Δημοσ.

Πως μπορώ να επιταχύνω την διαδικασία του Reaver ??? Από τι εξαρτάτε το πόσο γρήγορα θα δοκιμάζει pin*?

Cpu ? Ram ? Καλό -dBm του δικτύου ?

Είναι λογικό με κάμποσες ώρες να είναι ακόμα στο 2% ?

Κάτι ( 83 Seconds/pin) μου δείχνει αλλά λογικά τέτοιο θέμα δεν παίζει μου φαίνεται πολύ αργό

*Found that depends on clients router... και το πόσο fast δέχεται την εισαγωγή νέου pin (Correct me if wrong)

Δημοσ.

Πως μπορώ να επιταχύνω την διαδικασία του Reaver ??? Από τι εξαρτάτε το πόσο γρήγορα θα δοκιμάζει pin*?

Cpu ? Ram ? Καλό -dBm του δικτύου ?

Είναι λογικό με κάμποσες ώρες να είναι ακόμα στο 2% ?

Κάτι ( 83 Seconds/pin) μου δείχνει αλλά λογικά τέτοιο θέμα δεν παίζει μου φαίνεται πολύ αργό

*Found that depends on clients router... και το πόσο fast δέχεται την εισαγωγή νέου pin (Correct me if wrong)

Απ' όσο ξέρω, γενικά τη διαδικασία του reaver σε περίπτωση που δουλεύεις με handshake κ όχι pin μπορείς να την επιταχύνεις αν έχεις καλή κάρτα γραφικών με το pyrit.

Τώρα αν ψάχνεις για WPS PIN σίγουρα παίζει τεράστιο ρόλο το πόσο καλό σήμα έχεις κ αυτό που λες για το μοντέλο του router. Το σύνηθες πάντως είναι περίπου 1-4 seconds/pin, αν δοκιμάζει 1 PIN κάθε ενάμιση λεπτό όπως λες "83 Seconds/pin" τότε λογικό είναι να βρίσκεται στο 2%!

Ελπίζω οι πιο εμπειρογνώμονες του forum να βοηθήσουν περισσότερο :P

Δημοσ.

Απ' όσο ξέρω, γενικά τη διαδικασία του reaver σε περίπτωση που δουλεύεις με handshake κ όχι pin μπορείς να την επιταχύνεις αν έχεις καλή κάρτα γραφικών με το pyrit.

Τώρα αν ψάχνεις για WPS PIN σίγουρα παίζει τεράστιο ρόλο το πόσο καλό σήμα έχεις κ αυτό που λες για το μοντέλο του router. Το σύνηθες πάντως είναι περίπου 1-4 seconds/pin, αν δοκιμάζει 1 PIN κάθε ενάμιση λεπτό όπως λες "83 Seconds/pin" τότε λογικό είναι να βρίσκεται στο 2%!

Ελπίζω οι πιο εμπειρογνώμονες του forum να βοηθήσουν περισσότερο :P

Το να δουλέψω με handshake άρα με WordLists το θεωρώ απλά waste of time... Αυτός ο τρόπος κανονικά θα πρέπει να απαγορευτεί στην Ελλάδα ειδικά ... Αν ο άλλος μπορει να βάλει password την λέξη ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ ... που μπορεί λόγο των GreekLish να γραφτεί με 500 διαφορετικούς τρόπους ...όχι thanx δε θα πάρω...

Το μόνο κατά την γνώμη μου που αχίζει να δοκιμάσεις είναι αριθμούς κινητής τηλεφωνίας άντε και σταθερά... Απο κει και πέρα το χάος...

Το μηχάνημά μου από μόνο του με χρήση του CPU μου δίνει ΤΡΕΛΑ νούμερα χωρίς να βάλω και την σχετικά πολύ καλή κάρτα γραφικών στους υπολογισμούς... απλά δεν το δοκιμάζω κάν.

Σχετικά με το pin έχω πολύ καλό σήμα και αυτό που βλέπω είναι ότι δοκιμάζει με πολύ μεγάλη ταχύτητα 4-5 pin και μετά για αρκετή ώρα γράφει Received Identity Request / Sending Identity Response.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να διώξουμε αυτά τα μηνύματα με κάποιο απο τα commands/options του Reaver?

Πληροφοριακά να πώ πως ότι κάνω το κάνω εντελώς για δική μου εξάσκηση και hobby δεν έχω ανάγκη να κλέψω κανενός την σύνδεση... Σε λίγο διάστημα μάλιστα ετοιμάζω και αναβάθμιση σε vDSL

Όποιος θέλει για άμεση κουβεντούλα στο #Quakenet όνομα LuNaTiC-7 :)

Δημοσ.

Το να δουλέψω με handshake άρα με WordLists το θεωρώ απλά waste of time... Αυτός ο τρόπος κανονικά θα πρέπει να απαγορευτεί στην Ελλάδα ειδικά ... Αν ο άλλος μπορει να βάλει password την λέξη ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ ... που μπορεί λόγο των GreekLish να γραφτεί με 500 διαφορετικούς τρόπους ...όχι thanx δε θα πάρω...

Το μόνο κατά την γνώμη μου που αχίζει να δοκιμάσεις είναι αριθμούς κινητής τηλεφωνίας άντε και σταθερά... Απο κει και πέρα το χάος...

Κι εγώ μαζί σου, μου φαίνονται πραγματικά ανούσια τα wordlist με εξαίρεση τα κινητά/σταθερά όπως είπες αλλά ακόμα κι αυτά πρέπει να τα δοκιμάζεις ένα/ένα σε όλα τα δίκτυα οπότε απλά δεν αξίζει. Εκτός αν είσαι τόσο απελπισμένος να μη βάλεις δική σου σύνδεση.. Mε wordlist αξίζει μόνο για τα default κλειδιά imo.

Δημοσ.

Καλά το να φτιάξεις μια λίστα με 69ΧΧΧΧΧΧΧΧ δεν είναι big deal...

Επίσης το να φτιάξεις μια λίστα με 2651ΧΧΧΧΧΧ για την πόλη μου επίσης όχι... άντε να βάλεις και όλα τα σταθερά λόγο του ότι ο καυλωμένος φοιτητής δίπλα μπορεί να είναι από... Λάρισα...

Ως εκεί...

Το να βάλω random λέξεις μου φαίνεται άσκοπο...η μαλακία της υπόθεσης είναι ότι αν το pass είναι SKYLOS10 και εσύ έχεις στο WordList SKYLOS δεν το κάνει match οπότε φέξε μου και γλίστρησα

Πριν λίγο καιρό είχα ασχοληθεί με την δημιουργία λίστας μέσω Backtrack αλλά νομίζω πως το έχω ξεχάσει... Λέω να φτιάξω 2-3 με τα παραπάνω και να τις γράψω σε ένα DVD θα μου θυμίσει κανείς? Έχω την εντύπωση πως είναι το Crunch (Είμαι διατεθειμένος ότι φτιάξω να το κάνω και κάπου upload... (υπομονή και σχετικό upload υπάρχουν ! :) )

Εδώ είμαστε πολύ καλό δεν ξέρω αν έχει δωθεί ! Crunch

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...