Bspus Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Τα ιταλικα μου δεν ειναι καλα. Μπορεις να μας πεις ποια ειναι τα σχετικα μοντελα router? Υπαρχει καποιο προγραμματακι οπως για τα thomson η καθισες και το υπολογισες μονος σου απο τις πληροφοριες που δινουν οι Ιταλοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Τα ιταλικα μου δεν ειναι καλα. Μπορεις να μας πεις ποια ειναι τα σχετικα μοντελα router? Υπαρχει καποιο προγραμματακι οπως για τα thomson η καθισες και το υπολογισες μονος σου απο τις πληροφοριες που δινουν οι Ιταλοι? Ακριβώς. Το υπολογίζεις μόνος σου. Τα ρουτερ που υποστηρίζονται είναι αυτά με mac 38:22:9D:xxxxxx και DC:0B:1A:04(05)xxxx. Όταν βρω λίγο χρόνο θα δώσω περισσότερες πληροφορίες. Πρόγραμμα όπως στα thomson σε windows δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο για linux αυτό αλλά χρειάζεται να προσθέσεις τις ελληνικές mac στο .txt αρχείο. Πάντως άμα θέλει κάποιος μπορεί να μου στείλει mac addresses. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δεν ειναι μονο για linux. Σε python ειναι, μια χαρα τρεχει σε windows, ασχετα αν δεν μπορει να βρει αποτελεσματα γιατι δεν εχουμε την ελληνικη λιστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δεν ειναι μονο για linux. Σε python ειναι, μια χαρα τρεχει σε windows, ασχετα αν δεν μπορει να βρει αποτελεσματα γιατι δεν εχουμε την ελληνικη λιστα Nαι έχεις δίκιο. Απλά χρειάζεται βιβλιοθήκες python στα windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandergeo Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Ακριβώς. Το υπολογίζεις μόνος σου. Τα ρουτερ που υποστηρίζονται είναι αυτά με mac 38:22:9D:xxxxxx και DC:0B:1A:04(05)xxxx. Όταν βρω λίγο χρόνο θα δώσω περισσότερες πληροφορίες. Πρόγραμμα όπως στα thomson σε windows δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο για linux αυτό αλλά χρειάζεται να προσθέσεις τις ελληνικές mac στο .txt αρχείο. Πάντως άμα θέλει κάποιος μπορεί να μου στείλει mac addresses. Εγω πάντως προσπαθω να μπω απο το κινητό και δεν εχει ούτε Mac αλλα καμια πληροφορία απλά θέλει κωδικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Εγω πάντως προσπαθω να μπω απο το κινητό και δεν εχει ούτε Mac αλλα καμια πληροφορία απλά θέλει κωδικό Βρες κάποια εφαρμογή στο κινητό που σου λέει και τις mac διευθύνσεις των δικτύων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandergeo Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Βρες κάποια εφαρμογή στο κινητό που σου λέει και τις mac διευθύνσεις των δικτύων. Λοιπον βρηκα κάτι ελπίζω να ειναι αυτό 58:98:35:37:43:F8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Λοιπον βρηκα κάτι ελπίζω να ειναι αυτό 58:98:35:37:43:F8 Αυτό είναι thomson οπότε χρησιμοποίησε τους γνωστούς generators μην τυχόν και δεν άλλαξε κωδικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandergeo Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Αυτό είναι thomson οπότε χρησιμοποίησε τους γνωστούς generators μην τυχόν και δεν άλλαξε κωδικό. μπαίνω μόνο απο το κινητό δεν εχω δυνατοτητα απο σταθερο pc με αποτέλεσμα να μην μου ανοίγει την σελίδα με wordlist δεν βαριεμαι ούτε δεν ψάχνω όπως είδες . Απλά αν μπορούσες να το βρεις αν ειναι εύκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Αυτός μάλλον ήταν ο εργοστασιακός: 24EAFF1BC4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandergeo Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Όχι δυστυχώς.ευχαριστώ πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angeleye Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Παιδιά υπάρχει και για windows πρόγραμμα για το cyta 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulouri Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Ανεβαστο ρε φιλε να μην πονανε τα μυαλα μας με το handshake... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tstavrou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Η iNTELLINET WiRELESS 802.11N PCI που εχει το crazysundays υποστηριζεται απο το backtrack? Γνωριζετε? Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Γιατί να πάρεις PCI κάρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις