Προς το περιεχόμενο

"Σπάζοντας" κλειδωμένα ασύρματα δίκτυα

drkameleon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα ιταλικα μου δεν ειναι καλα.

Μπορεις να μας πεις ποια ειναι τα σχετικα μοντελα router? Υπαρχει καποιο προγραμματακι οπως για τα thomson η καθισες και το υπολογισες μονος σου απο τις πληροφοριες που δινουν οι Ιταλοι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τα ιταλικα μου δεν ειναι καλα.

Μπορεις να μας πεις ποια ειναι τα σχετικα μοντελα router? Υπαρχει καποιο προγραμματακι οπως για τα thomson η καθισες και το υπολογισες μονος σου απο τις πληροφοριες που δινουν οι Ιταλοι?

Ακριβώς. Το υπολογίζεις μόνος σου.

Τα ρουτερ που υποστηρίζονται είναι αυτά με mac 38:22:9D:xxxxxx και DC:0B:1A:04(05)xxxx.

Όταν βρω λίγο χρόνο θα δώσω περισσότερες πληροφορίες.

Πρόγραμμα όπως στα thomson σε windows δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο για linux αυτό αλλά χρειάζεται να προσθέσεις τις ελληνικές mac στο .txt αρχείο.

Πάντως άμα θέλει κάποιος μπορεί να μου στείλει mac addresses.

Δεν ειναι μονο για linux. Σε python ειναι, μια χαρα τρεχει σε windows, ασχετα αν δεν μπορει να βρει αποτελεσματα γιατι δεν εχουμε την ελληνικη λιστα

Δεν ειναι μονο για linux. Σε python ειναι, μια χαρα τρεχει σε windows, ασχετα αν δεν μπορει να βρει αποτελεσματα γιατι δεν εχουμε την ελληνικη λιστα

Nαι έχεις δίκιο. Απλά χρειάζεται βιβλιοθήκες python στα windows.

Ακριβώς. Το υπολογίζεις μόνος σου.

Τα ρουτερ που υποστηρίζονται είναι αυτά με mac 38:22:9D:xxxxxx και DC:0B:1A:04(05)xxxx.

Όταν βρω λίγο χρόνο θα δώσω περισσότερες πληροφορίες.

Πρόγραμμα όπως στα thomson σε windows δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο για linux αυτό αλλά χρειάζεται να προσθέσεις τις ελληνικές mac στο .txt αρχείο.

Πάντως άμα θέλει κάποιος μπορεί να μου στείλει mac addresses.

Εγω πάντως προσπαθω να μπω απο το κινητό και δεν εχει ούτε Mac αλλα καμια πληροφορία απλά θέλει κωδικό

Εγω πάντως προσπαθω να μπω απο το κινητό και δεν εχει ούτε Mac αλλα καμια πληροφορία απλά θέλει κωδικό

Βρες κάποια εφαρμογή στο κινητό που σου λέει και τις mac διευθύνσεις των δικτύων.

Λοιπον βρηκα κάτι ελπίζω να ειναι αυτό 58:98:35:37:43:F8

Αυτό είναι thomson οπότε χρησιμοποίησε τους γνωστούς generators μην τυχόν και δεν άλλαξε κωδικό.

Αυτό είναι thomson οπότε χρησιμοποίησε τους γνωστούς generators μην τυχόν και δεν άλλαξε κωδικό.

μπαίνω μόνο απο το κινητό δεν εχω δυνατοτητα απο σταθερο pc με αποτέλεσμα να μην μου ανοίγει την σελίδα με wordlist δεν βαριεμαι ούτε δεν ψάχνω όπως είδες . Απλά αν μπορούσες να το βρεις αν ειναι εύκολο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...