Προς το περιεχόμενο

"Σπάζοντας" κλειδωμένα ασύρματα δίκτυα

drkameleon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καποια καινουρια cyta ειναι στην πραγματικοτητα thomson (αναφερεται πιο πανω στο thread). Τα speedtouch επισης. Ολα εχουν και wep 40bit key το ιδιο με wpa γι αυτο ειναι 10ψηφια 16δικα.

Αλλο τυπο μοντεμ με 10ψηφιο 16δικο δεν εχω δει. Ουτε τα παλια cyta οτε τα ΟΤΕxxxxxx ουτε κανενα.

Εχω βρει ομως 2 κλειδια μεχρι τωρα που ηταν τηλεφωνα. Ενα κινητο και ενα κλειδι wep 104bit (το σταθερο του με 3 μηδενικα μπροστα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έκατσα και ασχολήθηκα λίγο με το Crunch... είναι πραγματικά απίστευτο... όρεξη να έχεις...φαντασία και ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ !!!! να φτιάχνεις λίστες

Τι πιστεύετε είναι ας πούμε "βασικό" να κάτσω να φτιάξω ??

Πέρα από το κλασικό mobile list...

Ρε παιδια ενα απο τα δικτυα που εχω σπασει συνδεομαι και σερνει απειρα..

και δεν ειναι οτι κατεβαζει ( μπορει κιολας να κατεβαζει ο τυπος )

αλλα μεχρι και να για μπω στο interface του router κανει 2 λεπτα για καθε φορτωμα σελιδας interface!

και εχουμε την ιδια mac address??? πως γινεται αυτο;;;

απλα ενω εχω σπασει κι αλλα με νοιαζει το συγκεκριμενο δικτυο γιατι ειναι του διπλανου και το πιανω ΚΑΜΠΑΝΑ...

95% ποιοτητα και 95% ενταση σηματος!

post-115854-0-59745400-1336994930_thumb.jpg

Ρε παιδια ενα απο τα δικτυα που εχω σπασει συνδεομαι και σερνει απειρα..

και δεν ειναι οτι κατεβαζει ( μπορει κιολας να κατεβαζει ο τυπος )

αλλα μεχρι και να για μπω στο interface του router κανει 2 λεπτα για καθε φορτωμα σελιδας interface!

και εχουμε την ιδια mac address??? πως γινεται αυτο;;;

απλα ενω εχω σπασει κι αλλα με νοιαζει το συγκεκριμενο δικτυο γιατι ειναι του διπλανου και το πιανω ΚΑΜΠΑΝΑ...

95% ποιοτητα και 95% ενταση σηματος!

Αυτο ειναι οντως περιεργο. Βεβαιωσου οτι η συγκεκριμενη MAC ειναι η πραγματικη δικια σου. Υποθετω οτι δεν εκανες εσυ spoof τη δικια σου γιατι θα το ηξερες.

Μηπως σε εχει ανακαλυψει και εχει κανει αυτος τη δικια σου spoof για να παιξει μαζι σου?

2 clients με την ιδια MAC δεν μπορουν να συνυπαρξουν, οποτε οταν μπαινεις ενω ειναι μεσα καποιον θα πεταξει εξω. Εχεις παρει εσυ ποτε κανενα τετοιο μηνυμα?

Εχω σπασει 5-6 μπορω να μπαινω στο ιντερνετ κλπ κλπ

αλλα η δικια του ειναι μπουρι..

Επισης εχει βαλει και Access point, ισως γι αυτο;

Σε αυτον μπαινω σπανια..

Επισης αν ειναι τοσο καλος απλα δεν θα αλλαζε τον κωδικο στο wireless?

Εχω σπασει 5-6 μπορω να μπαινω στο ιντερνετ κλπ κλπ

αλλα η δικια του ειναι μπουρι..

Επισης εχει βαλει και Access point, ισως γι αυτο;

Σε αυτον μπαινω σπανια..

Επισης αν ειναι τοσο καλος απλα δεν θα αλλαζε τον κωδικο στο wireless?

Ολα τα ασυρματα dsl routers ειναι access points

Φυσικα και θα ξερει να τον αλλαξει. Γι αυτο ειπα οτι μαλλον παιζει μαζι σου. Τελικα ειναι οντως η δικια σου MAC?

Ας μην ξεχνάμε και την περίπτωση του honeypot.

Το ότι ανιχνεύουμε ένα ασύρματο δίκτυο χωρίς κωδικό (ή με τον default) δεν σημαίνει πάντα ότι ο γείτονας δεν γνωρίζει πώς να τον αλλάξει...

Mαλλον αυτη ειναι η mac address μου!

Επισης ειναι αυτο το κλειδι του δικτυου γιατι μπαινω στο ιντερνετ..

Απλα σερνει απειρα!

Μπηκα και στο REPEATER.. του μπας και εχει κανει ρυθμιση απο εκει αλλα δεν ειδα κατι..

Συγγνωμη, οταν ελεγα ACCESS POINT εννοουσα REPEATER..

Μου φαινεται θα παρω το repeater του και θα το κανω δικο μου για αλλο δικτυο που εχω σπασει..

full αλητεια!

post-115854-0-90499700-1337037037_thumb.jpg

καλησπερα παιδια διαβαζω το θεμα με εξαιρετικο ενδιαφερον πρεπει να πω και θα ηθελα να ρωτησω, εχει ασχοληθει κανενας με reverse engineering? Αν και εξαιρετικα ενδιαφερον θεωρω οτι ειναι ενα αρκετα εξειδικευμένο-δυσκολο θεμα...

Δεν νομίζω ότι υπάρχει έτοιμη εφαρμογή που να σου δίνει το default password για τα CYTA xxxx. Θα πρέπει να "πιάσεις" το handshake του γείτονα και να εφαρμόσεις πάνω του τις γνωστές wordlists για τα CYTA. Σε περίπτωση που το CYTA ακολουθείται από 6ψήφιο κωδικό, κατά πάσα πιθανότητα θα δουλέψει το γνωστό πρόγραμμα που βρίσκει τα password των Thomson.

Σε κάθε περίπτωση, η γνώμη μου είναι πως δεν θα έπρεπε να εμφανίζονται τέτοιες ερωτήσεις σε αυτό το νήμα. Δεν χρειάζεται να μιμηθούμε τα άπειρα blogspots, στα οποια βγαίνει ο καθένας και αρχίζει να ζητάει κωδικούς για τα access points της γειτονιάς του...

Για τα περί "reverse engineering", ποιός ξέρει τι θέλει να πει ο ποιητής.

Μια βοηθεια για κωδικους CYTA F709 KAI CYTA 4468. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δώσ μου ή εδώ ή με ΠΜ mac addresses να δω ποιά ρουτερ είναι και τι μπορούμε να κάνουμε :)

Υ.Γ. για εκπαιδευτικούς σκοπούς πάντα!

Συμφωνώ απόλυτα με nzeppo

• Moderators

Σε κάθε περίπτωση, η γνώμη μου είναι πως δεν θα έπρεπε να εμφανίζονται τέτοιες ερωτήσεις σε αυτό το νήμα. Δεν χρειάζεται να μιμηθούμε τα άπειρα blogspots, στα οποια βγαίνει ο καθένας και αρχίζει να ζητάει κωδικούς για τα access points της γειτονιάς του...

Agreed.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...