devil-ji Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Το τελευταιο 2ημερο δεχομαι αρκετες DOS Attack και συγκεκριμενα FIN scan και ACK scan με αποτελεσμα να εχω αποσυνδεσεις. Προσπαθουν να σπασουν κωδικο και να αποκτησουν προσβαση στη συνδεση/πσ ή απλα ειναι μποτακια που σκαναρουν για κενα ασφαλειας?? Επισης στο cmd η εντολη net view βγαζει προβλημα 6118 (οσο και να το εψαξα στο γουγλ δε μπορεσα να το λυσω). Ελπιζω να μην ειναι ενας απο σας !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 για cyta default code τπτ? Μόνο wordlists: http://nasos.gr/nf/CYTA_wordlists.rar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corrupted Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Το τελευταιο 2ημερο δεχομαι αρκετες DOS Attack και συγκεκριμενα FIN scan και ACK scan με αποτελεσμα να εχω αποσυνδεσεις. Προσπαθουν να σπασουν κωδικο και να αποκτησουν προσβαση στη συνδεση/πσ ή απλα ειναι μποτακια που σκαναρουν για κενα ασφαλειας?? Απο WAN δεν ερχονται? Το δευτερο ειναι. Αλλα αν εχεις αποσυνδεσεις, τοτε το firewall του router σου δεν κανει σωστα τη δουλεια του, οποτε μαλλον πρεπει να αλλαξεις router. Για ποιο router μιλαμε? Επισης αυτο δεν εχει σχεση με το θεμα στο οποιο το δημοσιευσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Το τελευταιο 2ημερο δεχομαι αρκετες DOS Attack και συγκεκριμενα FIN scan και ACK scan με αποτελεσμα να εχω αποσυνδεσεις. Προσπαθουν να σπασουν κωδικο και να αποκτησουν προσβαση στη συνδεση/πσ ή απλα ειναι μποτακια που σκαναρουν για κενα ασφαλειας?? Επισης στο cmd η εντολη net view βγαζει προβλημα 6118 (οσο και να το εψαξα στο γουγλ δε μπορεσα να το λυσω). Ελπιζω να μην ειναι ενας απο σας !! Έτσι όπως το περιγράφεις, το πρόβλημα φαίνεται να είναι εντός του δικτύου σου, απ' την πλευρά του WAN. Δηλαδή δεν πρόκειται για κάποιο γείτονα που προσπαθεί να σπάσει κωδικό και να αποκτήσει πρόσβαση στο access point σου. Για να το επαληθεύσεις αυτό, μπορείς να κλείσεις το wireless module του router για λίγο και να δεις αν συνεχίζει να σου βγάζει τα λάθη. Για τις DOS attacks μέσω Internet δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Το πολύ-πολύ να πας στις ρυθμίσεις του firewall και να μειώσεις τα σχετικά timers ή να δοκιμάσεις με άλλο router που θα έχει μεγαλύτερες ανοχές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Εχω το dgn2200 και εδω και 1,5 χρονο δεν παρουσιασε κανενα προβλημα, ειχα φτασει uptime πανω απο 20ημερα. Τετοια DOS attack δεχομουν πολυ σπανια και παντα οταν χρησιμοποιουσα τορρεντ. Ανεξαρτητα απο το WAN που θα το δω, μηπως εχει σχεση το direct download απο server ? Για να ελεγξω το WAN , απενεργοποιω το wireless και βλεπω αν συνεχιζει να το κανει απο μονο του ετσι? (χωρις να ειμαι συνδεδεμενος με ethernet?) Ελπιζω βεβαια να μην το κανει ο ΟΤΕ επειδη εκανα αιτηση για αλλο παροχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Για να καταγράψουμε το handshake ενός δικτύου τρέχουμε κάτι του στύλ airodump-ng μπλα μπλα μπλα -W FileName μπλα μπλα μπλα... Ερώτηση... Αν αντί για ένα BSSID δώσω κάτι ποιο γενικό όπως Airodump-ng -w FileName mon0 θα καταγράψει τα πάντα ??? Εάν ναι.. εκτός από το προφανές πρόβλημα χώρου στο δίσκο υπάρχει άλλο θέμα? Νομίζω ότι με το aircrack-ng υπάρχει δυνατότητα όταν κάνεις load κάποια *.cap αρχεία να σου δείξει για το κάθε BSSID ξεχωριστά το τι έχει "τσακώσει" και να κάνεις load για το συγκεκριμένο που σε ενδιαφέρει ή έχεις τα πιο πολλά result... Επίσης είναι δυνατόν με 80.000 IVs να μην μπορείς να σπάσεις ένα WAP? έιναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσεις passlist??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά θεωρητικά πρέπει να δουλεύει όπως το λες. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Πιθανολογώ πως το μεγαλύτερο πρόβλημα που μπορεί να έχεις είναι πως το airodump-ng θα αλλάζει συνεχώς κανάλια, οπότε μέχρι να "επιστρέψει" στο κανάλι που θέλεις θα χάνεις -ενδεχομένως κρίσιμα- δεδομένα. Όταν γράφεις "WAP", εννοείς "WEP" ή "WPA"; Το πρώτο κανονικά σπάει με 80.000 IVs αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που απαιτεί και περισσότερα. Δεν χρειάζεται όμως λίστα πιθανών κωδικών. Το δεύτερο δεν έχει σχέση με τα IVs και θέλει οπωσδήποτε passlist. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Στο δικό μου WEP έχω φτάσει τα 450.000 IVs τώρα που σου γράφω και ακόμα δεν έχει βρεί κάτι... Δε μπορεί κάτι παίζει... και έχω βάλει και pass 12345 .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Αν αντί για ένα BSSID δώσω κάτι ποιο γενικό όπως Airodump-ng -w FileName mon0 θα καταγράψει τα πάντα ??? Εάν ναι.. εκτός από το προφανές πρόβλημα χώρου στο δίσκο υπάρχει άλλο θέμα? Δωσε τουλαχιστον και συγκεκριμενο καναλι διαφορετικα θα αλλαζει συνεχως καναλια παιρνοντας λιγα πακετα απο το καθενα, και χανοντας πακετα απο τα υπολοιπα. Κατα τ'αλλα, το εχω σκεφτει και εγω και ισως να ισχυει. Αλλα επειδη γενικως παιζει παντα να χανεις πολλα πακετα λογω παρεμβολων η αδυνατου σηματος, δεν θα περιμενα και πολλα. Εδω βρισκω client, τον κανω deauth και παλι δεν συλλεγω τα πακετα γιατι το σημα του ειναι πολυ αδυνατο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Του γείτονα το WEP έσπασε με κωδικό 0987654321123 ...με 25000 IVs Και το δικό μου έχει 1.000.000 IVs ... και τπτ ...Κάτι κάνω λάθος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μπορει η απορια που ειχα πριν να μην ηταν τοσο σχετικη με το θεμα αλλα τελικα για τα Dos attacks εφταιγε ενα μολυσμενο *.chm αρχειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martyrium Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 καλησπέρα κι απο μενα, νεος εδω, λοιπον ειχα δοκιμασει το aircrack-ng στο παρελθον, με επιτυχια στα wep. οταν ομως ξεκινησα τις προσπαθειες για τα wpa, καταλαβα οτι χωρις λιστα δεν γινεται δουλεια. ειπα τελικα να φτιαξω μια λιστα με ολους τους 10ψηφιους hex αριθμους (τετοια κλειδια χρησιμοποιουν οι πιο πολλοι παροχοι) εκανα το σκριπτακι, το βαλα να τρεξει για δημιουργια, και εκει ειναι που καταλαβα οτι ειναι αδυνατο το σπασιμο με αυτον τον τροπο με τους σημερινους υπολογιστες. υπολογισα οτι ηθελε κανα μηνα να δημιουργηθει το αρχειο και θα ειχε μεγεθος κανα 8ΤΒ αν θυμαμαι καλα. ρωταω λοιπον. υπαρχει καποιος τροπος το προγραμμα αφου παρει το handshake να δοκιμαζει κλειδια χωρις λιστα; δεν με απασχολει και τοσο ο χρονος, αφου ουτως η αλλως αφηνω το πισι ανοιχτο για βδομαδες (αν και υποθετω οτι θα κανει χρονια να βρει σωστο κλειδι). απλα θελω να ξερω αν ειναι εφικτη μια τετοια διεργασια με το aircrack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Και μένα με ενδιαφέρει το παραπάνω ... επίσης όποιος έχει βρεί κάποιο καλό guide για CRUNCH / PYRIT / Rainbow Tables Cracking ... ας δώσει κανα link ... Επίσης... Δεν έχω καταφέρει με τπτ να κάνω install Cuda ... εχω μια NVIDIA GT 540M αν βοηθάει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 ρωταω λοιπον. υπαρχει καποιος τροπος το προγραμμα αφου παρει το handshake να δοκιμαζει κλειδια χωρις λιστα; δεν με απασχολει και τοσο ο χρονος, αφου ουτως η αλλως αφηνω το πισι ανοιχτο για βδομαδες (αν και υποθετω οτι θα κανει χρονια να βρει σωστο κλειδι). απλα θελω να ξερω αν ειναι εφικτη μια τετοια διεργασια με το aircrack http://taksmind.org/?p=255 Νομιζω οτι ειναι ασκοπο ομως. Θα κανει πολυ καιρο και παλι μαλλον δεν θα το βρει. Καλυτερα να ασχοληθεις με λιστες απο συγκεκριμενα routers που εχουν γνωστη μορφη κλειδιων με χιλιαδες η εστω λιγα εκατομμυρια συνδυασμους (cyta, netfaster κλπ) 10ψηφια δεκαεξαδικα εχουν τα thomson αλλα γι ααυτα υπαρχει προγραμματακι. Ισως εχει καποιο νοημα να φτιαξεις λιστες με ολα τα πιθανα σταθερα και κινητα, δηλαδη 10ψηφια δεκαδικα. Αρκετα μικρη για να εξαντληθει σε λογικο χρονο και με καποια σεβαστη πιθανοτητα να πετυχεις κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martyrium Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 θενκς για το λινκ, θα το δοκιμασω σε καποια φαση για τα τομσον που λες το ξερω, αλλα εχω την εντυπωση οτι και στα αλλα (cyta κτλ) παλι ιδιας μορφης κλειδια χρησιμοποιουνται (10ψηφια hex) και ως γνωστον, 8 στους 10 δεν αλλαζουν το κλειδι, οποτε και στις λιστες με κινητα-σταθερα δινω μικρες πιθανοτητες. ευχαριστω και παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις