aleksis10 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Για σας.connex me κοδικο 1234567890123.Μου λεει limited acess . τι μπορω να κανω?
nzeppos Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Παίρνεις ΙΡ; Αν ναι, τότε λογικά έχεις σωστό κωδικό αλλά πολύ χαμηλή ισχύ λήψης. Αν όχι, τότε το πιθανότερο είναι πως ο κωδικός δεν είναι σωστός, αλλά μπορεί να έχει και χαμηλή λήψη οπότε δεν σου βγάζει ευθέως ότι το password είναι λανθασμένο.
aleksis10 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 o κωδικος ειναι σωστος.το τσεκαρα φιλε μου.σημα εχς -72(inssider) to ip πως το τσεκαρςω? σε ευχαριστω για την απαντηση
nzeppos Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Η αλήθεια είναι πως το -72 θεωρείται ασθενές σήμα. Δοκίμασε να κουνήσεις λίγο το laptop ή την κεραία σου, μήπως καταφέρεις να πας γύρω στο -60. Το IP μπορείς να το τσεκάρεις αν ανοίξεις το command prompt των windows και γράψεις ipconfig.
NIKARHS Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 εχω την αισθηση οτι -χωρις διαθεση προσβολης κανενος σας-, οτι ΚΑΝΕΝΑΣ απο ολους εδω, δεν γνωριζει ακριβως ΤΙ ειναι το ΒΤ... ναι, θα συμφωνησω στο οτι ειναι δυσκολο (εως πολυ), να σπασει καποιος ενα κλειδι WPA.. οπως επισης ειναι δυσκολο (εως πολυ), καποιος να θελει να ξεκλειδωσει ενα οποιοδηποτε δυκτιο, αν ΔΕΝ γνωριζει ΤΙ κανει και ΓΙΑΤΙ... οι διαφορες πληροφοριες στο διαδυκτιο, ειναι ημιτελεις και ΣΤΗΜΕΝΕΣ... ο μονος τροπος ειναι να καθησεις να μαθεις την σουιτα του ΒΤ, και να μαθεις να λειτουργεις με γραμμη εντολων... και δεν εννοω το "sudo apt-get κλπ"... τωρα, για να ασχοληθεις με το ΒΤ, ΠΡΩΤΑ πρεπει να μαθεις (μεσα απο μια διανομη linux), την λογικη του unix... και πιστεψτε με ΔΕΝ εχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΠΟΛΥΤΩΣ με την λογικη των windows...και το αναφερω αυτο, γιατι βλεπω οτι οι περισσοτεροι εδω λειτουργουν με windows (xp, svista, seven)... τελειωνοντας να ΕΠΙΜΕΙΝΩ σε ενα πραγμα, εστω κι αν καποιοι εδω με θεωρησουν γραφικο... θεωρω ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ να κλεβεις απο το δυκτιο του αλλου... το οτι ΞΕΡΩ να το κανω ΔΕΝ σημαινει οτι ΜΠΟΡΩ και να το κανω...
koulouri Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Είχα αφήσει σημείωμα στην πολυκατοικία που μετακόμισα ότι χρειάζομαι ίντερνετ και επειδή θα μείνω μόνο 5 μήνες δε μπορώ να βάλω για τόσο λίγο..Οποίος μου έδινε κωδικό θα του πλήρωνα εγώ ολόκληρο τον λογαριασμό γι αυτούς τους μήνες..κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μου για 2 βδομάδες..οπότε μια ήταν η λύση..
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 εχω την αισθηση οτι -χωρις διαθεση προσβολης κανενος σας-, οτι ΚΑΝΕΝΑΣ απο ολους εδω, δεν γνωριζει ακριβως ΤΙ ειναι το ΒΤ... ναι, θα συμφωνησω στο οτι ειναι δυσκολο (εως πολυ), να σπασει καποιος ενα κλειδι WPA.. οπως επισης ειναι δυσκολο (εως πολυ), καποιος να θελει να ξεκλειδωσει ενα οποιοδηποτε δυκτιο, αν ΔΕΝ γνωριζει ΤΙ κανει και ΓΙΑΤΙ... Κανε ενα κοπο και πες μας πως θα σπασεις το δικτυο με το passphrase που προτεινε λιγα posts πριν ο Bspus. Και προφανως δεν αναφερομαι σε social engineering, maltego, google hacking και λοιπες δυναμεις, καθως δεν ειναι αυτος ο στοχος του thread. Επισης εαν θελεις να μην θεωρηθεις γραφικος, προτεινω να μην βγαζεις καθολικα συμπερασματα για το τι ξερουν και τι δεν ξερουν ολοι οσοι postαρουν στο thread. My 2 cents.
aleksis10 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 ipconfig εκανα.... ekana kai ping to adress αλλα και παλι μου λεει limited acess...καμια ιδεα τι μπορω να κανω?
nzeppos Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Αν στο ipconfig σου δίνει ΙΡ του στιλ 192.168.x.x τότε συνδέεσαι κανονικά με το access point αλλά μάλλον έχει πολύ αδύνατο σήμα και η σύνδεση πέφτει μετά από λίγο. Τα -72dB που είχες αναφέρει είναι αρκετά ασθενές σήμα.
xagiouken Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Γεια σας πρώτα από όλα θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να βρω το ssid ενός ρουτερ οχι δικό μου προφανώς και έχοντας αλλάξει το όνομα από το ασύρματο ίντερνετ π.χ. από Thomson54D842 το έκανε athomson υπάρχει τρόπος να βρω το ssid του???
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Γεια σας πρώτα από όλα θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να βρω το ssid ενός ρουτερ οχι δικό μου προφανώς και έχοντας αλλάξει το όνομα από το ασύρματο ίντερνετ π.χ. από Thomson54D842 το έκανε athomson υπάρχει τρόπος να βρω το ssid του??? Εννοεις να βρεις το προηγουμενο SSID του, το default, προκειμενου να ψαξεις για default κωδικους?
Bspus Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δεν νομιζω οτι μπορει να γινει κατι τετοιο. Ασε που αν μπηκε στον κοπο να αλλαξει το ssid θα εχει αλλαξει 99.9% και το passphrase
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 και να μην εχει αλλαξει το Key δεν μπορεις να βρεις το προηγουμενο ssid.
Προτεινόμενες αναρτήσεις